הפלה בגלל "גן שמן"

bali

New member
מנהל
די תמשיכי!

candy77091

New member
גם אם כן תהיה בדיקה כזאת

ועדת ההפלות לא מאשרת הפלות בשל דברים שניתן לתקן - לדוגמא "מום בלב" , כך שאין מצב שהיא תאשר הפלה של עובר בעל "גן השמנה". בלי להתייחס לזה שזה הזוי לחלוטין שהורה יחשוב על דבר כזה.

הועדה היא רק חותמת גומי

וגם אם נעזוב את דעתי עליה(שאין לה שום מקום במדינה מתוקנת), כל גניקולוג שפוי נותן לאישה שהוא מעביר לועדה את רשימת הסיבות שהועדה תאשר. זה לא משהו שאפשר לצאת איתו לתקשורת, אבל זאת הדרך המחתרתית לשמור על חופש האזרח(ית)

SupermanZW

Well-known member
אם יזהו את הגן יוכלו גם להנדס אותו

ויוכלו גם לתקן אותו כך שניתן יהיה למנוע מהתינוק שיוולד להפוך לשמן ולא יהיה שום רצון להפיל אפילו אצל אלה שחושבים שזה משהו נורא, לכן אין מה לדאוג. השלבים של הנדסה גנטית ותיקון גנים פגומים לא רחוק והרבה בעיות שמהוות היום מניעים להפלה אפשר יהיה לפתור ולא יהיה צורך להפיל בגינן.

renez

New member
יש גם צד חיובי למיפוי גנטי

להבנה שלהשמנה יש סיבות "אובייקטיביות" גנטיות, כלומר שמדובר במשהו אורגני יש גם צד חיובי. השמנים יהיו פחות "אשמים" בעיני החברה במצבם. דבר דומה קרה עם הומוסקסואליות- כאשר מצאו שיש בסיס גנטי לנטייה, התחיל תהליך של קבלה בחברה. (עדיין יש גזענות, ודעות קדומות, אבל יש כבר יותר אנשים שמקבלים). מזכיר לי מאוד את נושא האוטיזם. במשך שנים לא ידעו ממה נגרם אוטיזם, נבנו תיאוריות שלמות על ידי פסיכיאטרים ופסיכולוגים. אחת התיאוריות היותר מזעזעות בעיני היתה שאוטיזם הוא תוצאה של אמהות "קרות" שלא מעניקות מספיק חום ואהבה לילד וכתוצאה מכך הוא לא יודע לתקשר עם הסביבה. מאוחר יותר היתה גם היסטריה בנושא חיסונים - חשבו שיש תינוקות ופעוטות שפיתחו הפרעת תקשורת כתוצאה מחיסון. רק לפני כמה שנים נתגלה הגן האחראי על אוטיזם. מסכנות האמהות שנשאו עימן כזאת האשמה חמורה...

עופר 123

New member
זה רעיון מעניין...

אם באופן "אובייקטיבי" אנחנו שמנים, לא צריך להתנצל על משהו שאנחנו לא אשמים בו
עם זאת, יש לי תחושה שזה לא יתפוס. תמיד יגידו "נו, אז יש לך גנים שמנים, זו לא סיבה לוותר, זו סיבה להתאמץ יותר!".

אני כאן רק אורח לרגע...

ונדהם כמה שנאה מפעפעת בכם לרזים ולכל מה שאינו גדול מידות. לא מובן לי איך אתם יכולים להתחיל לדבר על קבלה עצמית כאשר אתם עצמכם אינכם מוכנים לקבל איש ומנהלים מסע הסתה בלתי נתפס שכזה.

עופר 123

New member
אז אם אתה אורח לרגע...

כנראה לא היה לך מספיק זמן לקרוא שאנחנו מחפשים שוויון וקבלה בחברה, ואנחנו לא אנטי-רזים. להיפך: בעולם מתוקן יהיה יחס שוויוני לכל אדם בלי קשר למידת המכנסיים.

קראתי גם קראתי די והותר

והדברים שקראתי לצערי אינם מעידים על כך, אחרת לא הייתי מתרשם כפי שהתרשמתי. צר לי.

עופר 123

New member
אז נשמח לראות דוגמאות...

ככה נוכל לראות האם באמת יש פה שנאת רזים

הפורום כולו הוא דוגמא אחת גדולה

חבל, משום שאני סבור ומאמין שבהחלט מגיע למידות הגדולות ייצוג הולם, אך לא על חשבונם של אחרים. בדיוק כפי שאני מתנגד לקמפיינים הפוליטיים שבהם עוסקים בעיקר בהשמצת היריב, ולא בהדגשת היתרונות העצמיים. לטעמי אתם רק פוגעים כך בעצמכם עוד יותר ומפספסים לחלוטין את המטרה.

עופר 123

New member
אני אשמח לראות....

דוגמה אחת. לא מאה, ולא עשר, אלא אחת, שבה יש שנאת רזים. בנוסף, אתה סבור ומאמין שמגיע למידות הגדולות ייצוג הולם, אך לא על חשבונם של אחרים. יש פה סתירה - אם התקשורת, הפרסום, האופנה והדוגמנות נשלטים באופן מוחלט על ידי א/נשים רזות/ים, אז כל ייצוג הולם ייקח נתח מן הדוגמניות/ים במידות קטנות. זה לא צריך להלחיץ אף אחד: יש מקום לכולם, התעשיות הללו גדולות מספיק בשביל לארח את כל המידות. זה לא שאנחנו מבקשים "תעיפו את הרזות" מהמגזינים והפרסומות. אנחנו מבקשים - גם רזות, גם ממוצעות, גם שמנות.

le ad

New member
בלת"ק

ביוון העתיקה הרגו תינוקות בעלי מום. נראה, שאם בימיהם היה אפשר "לבחור" ילד על פי הגנים, הם בהחלט היו עושים זאת. ובימינו? אני מאמינה שיהיו מספיק אנשים שירצו להפיל את הילד אם יהיה לו את גן ההשמנה. (השאלה מה הם יעשו אם לא יהיה לילד גן השמנה, אבל יסתבר שהילד פשוט אוהב לאכול, והרבה ומזה הוא ישמין....)

למעלה