הפלה אחרי טיפול

july1

New member
הפלה אחרי טיפול

ערב טוב לך ולכולם, זאת הפעם הראשונה שלי בפורום, אני ממש המומה למה שמצאתי כאן מתכנים מנושאים ממש ריאלי, אני בת 32 אם לילדה בת 10, אני כמעט חמש שנים מנסה לכנס להריון ולא מצליחה, אבל לשמחתי בתחילת אוקטובר קיבלתי תשובה מהאחות שאני בהריון אחרי טיפול של זריקות והזרעה, פשוט לא האמנתי ....שמחה ר ב ה , הכל הלך בסדר עבדתי וגם למדתי גם דאגתי לשמור על עצמי, צברתי מלא תמונות של העובר אך לצערי עם תחילת החודש הרביעי פתאום באמצע הלילה תקף אותי כאב חזק, כאבי צירים היו, בעלי טס בי לבית חולים אמרו שהעובר בסדר גמור אולי זו דלקת שטן, ממש מקצוענות לא יודעים כלום ,,,זה היה במיון בשעות הבוקר המוקדמות, בסוף עם תחילת היום התחלפו רופאים תורנים ותודה לאל רופאה חמודה וחכמה בדקה אותי שוב, ועם הבדיקה ירד המון דמםםם, ובסוף גם ירד העובר, זו היתה לידה ממש השליה התנתקה מהגוף וזו הסיבה לכל הכאב שחוויתי, כאב נוראי, צעקות רק קוויתי למות ושזה יעצור, חוויה מצערת. והנה חזרתי למצבי הקודם ריקה ומחכה לנסיון הבה ואם זה יצליח כן או לא, אבל אני מתגברת על התחושה הזו ומנסה לא לחשוב עליה יותר מדי.

ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

JULY יקרה, אני שומעת את הכאב שלך על איבוד העובר וכואב לי בשבילך. אבל- הגעת לפורום הנכון! פה תקבלי הרבה תמיכה,ידע, תשובות וסתם חיבוק כשתצטרכי... מעכשיו את לא לבד! אז... שיהיה הרבה
בדרך ל-
המיוחל, מקווה שלא תצטרכי "להתקע" בפורום הזה להרבה זמן
... שני

july1

New member
חמוד להיות כאן

ממש חמוד להיות כאן, יש עם לדבר והשתתף עם המחשבות הפנימיות, והכי מרגיע שאני לא לבד בעולם הזה...

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

עצוב לקרוא מה שכתבת, כל אחת כאן והסיפור שלה, והכאב שלה. אבל המשותף לכולנו זה הרצון לילד. אחרי מה שעברת, חשוב מאוד שרופא יבדוק אותך באופן יסודי כדי לוודא שלא נשארה רקמת הריון ברחם, דבר שיכול לפגוע ברירית או בהשרשה. רצוי גם שתהיי מטופלת אצל מומחה פריון, ולא רק אצל רופא נשים "רגיל". שבי איתנו, תחתרי קצת, ויהיה נחמד עם תעברי הלאה. למרות שכיף פה, ממש לא חייבים להשאר כאן כל הזמן
נועם

july1

New member
תודה נועם../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

אחרי שהעובר ירד הרופאה עשתה לי גם גרידה וניקתה לי כל השאיריות, ואני גם כן מטופלת אצל רופא מומחה לפוריות, והוא קבע שהסיבה לכך היתה התנתקות השליה מהרחם, מכיוון שהיו לי כאבים חזקים של צירי לידה, אמר לי זה מאללה, הפלה טבעית ,...קורה....כך הוא אמר,,,זאת אומרת אין סיבה,,אני מקווה לכנס בקרוב להריון,,,אך אני לא רוצה להיות כמו חלק מהנשים שמתמכרות לזה והן מקדישות כל המחשבות שלהן בלחלום לכנס להריון . אני כן רוצה את זה, אבל יש לי עוד דברים אחרים בחיים חשובים לי, הבת שלי למשל, בעלי משפחתי, הקריירה שלי.....הלימודים שלי...אבל בתוך תוכי עדיין נמצא כואב איפה שהוא...

עצוב... ../images/Emo10.gif

עצוב לשמוע, ג´ולי, אבל אני מקווה שבקרוב נשמע ממך גם דברים משמחים... שיהיה בהצלחה!

ג´ולי

המון בהצלחה באמת שהסיפור שלך נורא עצוב... הגעת למקום הנכון ואת ממש לא לבד יש מי שיחבק יבין ויחזק אותך מקווה שהדרך לפורום השכן קצרה שחר

למעלה