הפלגה...ראשונה

הפלגה...ראשונה

מה קורה חבר'ה? אני מקווה שנהנתם בטירוף ביום העצמאות, אני אישית מאוד נהנתי...פעם ראשונה שאני עושה את המירוץ הזה של יום העצמאות מבמה לבמה...מקווה שזאת רק ההתחלה בע"ה...היה כיף אדיר! אשמח שתכתבו לי על חוויות מיום העצמאות... מחר אני יוצא להפלגה לטורקיה וקפריסין...פעם ראשונה...הופעה ראשונה בהפלגה...חחח בטח זה ירגיש מוזר (או שלא...) מקווה לחזור בריא ושלם בע"ה אוהב תמיד, עידן...

עידניי ../images/Emo9.gif

קודם כל חגג שמח
:] איזה כיףף שכתבת... אנינ לא הייתי בהופעה שלך :/ אבל עדיין יום העצמאות מנגלים וכאלהה :]] המון בהצלחה בהופעההה 3> אוהבת
שושית

היי..../images/Emo13.gif

אצלי הכל מעולה.. יום העצמאות עבר דה בסט..
וואי אני שמחה בשבילך על כמות ההופעות ביום העצמאות.. מי ייתן ויהיו עוד ימים כאלו..
לא יצא לי להיות בהופעה שלך.. אבל די נהנתי ביום העצמאות.. כמוך..
ווואיי.. הפלגה?? מחר?? ועוד הופעה ביחד?? תעשה חייםםם מאמיי..
אני גם מקווה שתחזור בריא ושלם בע"ה..
אוהבתת
ליטל..

עידנוששששש שליייי,,,

קודם כל אני ממש שמחה שכתבת לנו פה!!! שיהיה לך בהצלחה בהפלגה ותחזור עלינו בריא ושלם כמו שנסעת!!! אני בטוחה שכולם יתאהבו בך ,ובקול שלך וכו'(חח)... כמוני:) אמממ....ההופעה ביום העצמאות.?!?! היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני ממש ממש נהנתי!!! לא כדי לך שאני יחפור חחחח..... עידן אני מתה עליייך אתה פשוט מדהים! אין עליייך בעולם.... אה ועוד משהו שרציתי להגיד לך!! נכון השיר "איתך ורק איתך"?! אז קודם כל השיר מדהים וחבל שהיוצר של השיר לא זכה לשמוע אותך שר את זה!!! והלחן יצא חבל על הזמן והקול שלך?!? אין לי בכלל מילים!!!!! אתה ממש ריגשת אותי!! ששמעתי את השיר בפעם הראשונה ירדו לי דמעות.... אז יפה שלי?! תהנה לך ותחזור בשלום בעזרת ה' אוהבת אותך הכי שבעולם ואני כבר מתגעגעת... נטלי מנחו!!!

עידניי ../images/Emo9.gif

נשמה שלי שתיהיה לך הפלגה נעימה תהנה מכל רגע ורגע...
ביום העצמאות נהנתי בטירוףף חח בהופעה שלך בחולון כמו שאתה יודע חח
היה מדהיםם לא רואים כל יום דברים כאלה.. חחח אני רצינית. תחזור בשלום והכי חשוב שתהנה, הפלגה ראשונה הא. תחזור בריא ושלם בע"ה -רחלי-

QUEEN5

New member
עידנוש...

איזה כיף שנכנסת לכתוב לנו ... שמחה שהלך טוב בהופעות -אחלה הופעה הייתה בחולון חח מקווה שתהנה ותעשה הרבה כיף חיים בהפלגה מחר... שבע"ה תחזור אליינו בשלום !! אוהבת המון.. רני

תהנה חמד =]

עזוב את יום העצמאות הזה ... היה כיף ברמות אבל שנה שעברה היה ל=י יותר מעניין . אם אתה זוכר היית בבמה של ירושלים . התארחת אצל ירון אילן אני חושבת. היה לנו ממש כיף=] תודה =] והשנה מנגלים , יציאות, מסיבות....רגיל. מקווה שגם שנה הבאה בע"זה תחגוג איתנו בירושלים. -קרן-

../images/Emo192.gif עידניייייייייי ../images/Emo99.gif

אני לא חגגתיי או משו , ורציתי כל כך ללכת , לא היה לי עם מי |: אני מקווהה שאתה נהנהה בהפלגהה :) = אוהבת אותךךך =

לעידן

אני שמחה מאוד שנהנת ביום העצמאות, אני מקווה שתבוא להופיע גם באזור שלי (חדרה) שככה אני אוכל לבוא גם להופעותיך, שיהיה לך המון המון הצלחה בהפלגה והמשך הופעות מהנות. אוהבת מעיין

עידדדדדדדושששלי

עידנוושש שהיה לך בהצלחה בהפלגה! וגםם לי היה כזה כיייף בעצמאוות! אוהבבת המוון המוון ספיר אביבי

merav16

New member
עידנייי

היי היה מאוד כייף בהופעה שלך בחולון...ממש נהנתי שיהיה לך המון המון הצלחה בהפלגה.. אוהבת מירב

למעלה