הפלגה=מפלגה

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
את משווה שני דברים שונים לחלוטין

המילה מדינה ערבית מציין מדינה של גזע מסויים זה מאין לקרא למדינת ישראל מדינה שמית.. העולם מחולק להרבה עמים ואד מהם הוא העם הפלשתיני שרוצה עמצאות מדינית שאין לו בשום מקום בעולם ואף בירדן אין לו... מדינת ישראל לא יכולה לכלול בתוכה שלוש וחצי מיליון לא מהעם היהודי נוספים זה יערער את ציביונה היהודי של המדינה... הפלשתינים הם רק בני אדם נורמאלים כמו היהודים שרוצים עצמאות מדינית בידיוק כמו היהודים וזכאים לה בידיוק כמו היהודים... ובקשר להערבה האחרונה שלך אני חוזר ואמר שמדינת ישראל תיהיה שייכת לעם ישראל רק אם יהיה רוב ששיך לעם היהודי במיקרה שלא נותנים שטחים דבר זה לא יקרה...

beckham17

New member
שוויון?! הצחקת אותי!!!

שוויון אולי לערבים/חילונים. כנראה שהדתיים ובטח שהחרדים הם משהו מיוחד אצלהם... איזו חיה מוזרה... כנראה... למה אני אומר את זה? בגלל שכלפינו אין שום שוויון. לדוגמא: היום! ח"כ ממרצ, רן כהן, הגיש הצעת חוק שעל כל מתנחל המחזיק נשק להצהיר אמונים פעם בשנה שלא ישתמש בנשק נגד חיילי צה"ל........ למה נראה לו שיש מתנחל שישתמש בנשק נגד צה"ל??????? מה הוא מטורף???? ולמה שלא, בשם השוויון, כל אחד יצטרך לעשות את זה? למה דווקא המתנחלים? בגלל שהם מתנחלים? ואיפה פה השוויון שחברינו רן כהן כ"כ מגן עליו בחירוף נפש? ומה אם ח"כ מהימין היה אומר שעל כל ערבי להצהיר אמונים? גם אז ח"כ כהן היה תומך?! את התשובה אתם כבר יודעים לבד...

מוצארט

New member
אני לא אתייחס

לסוף דבריך, כי על זה אין לאף-אחד תשובה. אבל כן, אני מאמין ש"מתנחל" אכן מסוגל לירות, ואפילו לירות למוות בחייל צה"ל.

beckham17

New member
תתבייש לך אם ככה אתה חושב!!!

האנשים שהם השיא של המדינה, האנשים שמראים ונלחמים למען המדינה שלהם ירו לעצמם בגב? אני מרחם עליך שככה אתה חושב!!!

תחיה

New member
מוצארט...

בעזר"ה בתור מתנחלת נעלבתי ממך קשות! איך אתה יכול להגיד בכלל דבר כזה?!!!!!!!! תראה מה היה לפני כמה זמן טעות אנוש של זיהוי באנשים! חיילי צה"ל הרגו 2 מתנחלים! ירו לא פחות מ-200 כדורים ועוד השתמשו בהפגזה מהאוויר! אומנם יש את המתנחלים הקיצונים שלא מוכנים לוותר על שום חלק מהארץ שלנו אבל להגיע לזה שהם יירו בהם! תראה את אחוז המתגייסים לצה"ל בציבור הדתי וכמה מהם קרביים וכמה מהם תורמים למדינה שלנו... נראה לך שמתנחלים יירו בחילים?! אם כן אז תחשוב מההתחלה!

eviv

New member
אני מתנגד להכללות

כמובן שזה לא מוכלל אבל יש מתנחלים שלא מכירים ברצון של צהל שיחיו בגבולות מוסכמים והם אומרים שיש חוקים שאפשר לוותר עליהם. עכשיו תלוי כמה קיצוני האדם כדי להרוג בשביל העיקרונות שלו... זה לא משנה אחוז המתגייסים ואת מוזמנת לשמוע קריאה של רבנים לסרב למשטר הדימוקרטי של מדינת ישראל

beckham17

New member
דייייי!!!!!!!!

איזו הסתה מגעילה!!!!!!! "בשם השוויון" עאלק!!!!!!!!!! מרוב עצבים אני עוד עלול לפלוט מילים שאח"כ אני אצטער עליהם... תתביישו לכם כולכם!!!

eviv

New member
זו בכלל לא הסתה

בכל צד יש את הקיצונים שלו גם בשמאל הרדיקלי מרצ אינה שותפה לו יש קיצוניים שונים אם דרכי פעולות שונות ודעות שונות אין בדברי הסתה נגד מתנחלים... לא מצאת את האדם הנכון להאשים בזה...

מוצארט

New member
דווקא לא...

אני לגמרי רציני בקשר למה שכתבתי. וכמובן, שהתכוונתי לזה שבכל מקום יש אנשים קיצוניים, וכן, אני מאמין שיכול להיות מצב שכזה. בקהאם - תפסיק לבלבל את השכל על זה שהמתנחלים הם העילית של העילית, כי הם לא. תחיה, את לא צריכה להיפגע, לא הכללתי, רק הצגתי מצב שלדעתי עוד יכול לקרות. (מישהו האמין שבחור דתי יכול לרצוח ראש ממשלה? הנה! זה קרה!) אני למדתי ב"התנחלות" כשנתיים וחצי. מה לעשות, יש הרבה פנאטים.

eviv

New member
חוים נשאנים על עובדות

ולא על רצון לגרום סבל לאיש. קרו כבר מיקרים מעולם וזה הצורה לפתור אותם אתה מוזמן לראות את הקורה בשטחים אתה יכול לראות זאת על ידי בצלם...

eviv

New member
הנה מוב יותר

החוקים במדינה נשענים על עובדות ולא על תחושות בטן קרו כבר מיקרים שי ירי כלפי חיילים אין זה שווה להשבעה לזכות המדינה אתה לא נשבע למדינה אתה נשבע שלא לירות על חיילי צה"ל... בקשר לאנשים שנהיים תמימים על היחס של החיילים למתנחלים ווהפך אני מציעע לקבל מידע נוסף בעניין... על מעשי המתנחלים ועל הניסיונות הבילתי נפסקים של חיילים להפסיק זאת.

beckham17

New member
שקר!!!

לא היה מעולם, ואני מדגיש מעולם, ירי מכוון של מתנחלים על חיילים!!!!!!!!!!!!! ההסתה שלכם עברה כל גבול!!!!!!!!!!!

eviv

New member
יכול להיות שלא היה כיוון

בתור עובדה חוקים נחקקים מתוך עובדות... אתה לא יודע מה היא פשר ההסתה כי מה שעשיתי הוא לא הסתה... לומר מוות למתנחלים או מוות לערבים או מוות ליהודים זו הסתה לומר למישהו בוגד במיקרים מסויימים ז ה גם הסתה אבל להאשים מישהו במשהו זו לא הסתה...

beckham17

New member
זה סוג של בגידה

ואתה טוען ואומר שיש מתנחלים בודים. וזה בולשיט אחד גדול!!!

eviv

New member
זה סוג של עבירה על חוק לא בגידה

רצח איננו בגידה אלא עבירה על חוק כמו כל חוק... אני קאתי על כמה מיקרים של ירי על חיילים על ידי מתנחלים אני לא זוכר איפה קראתי...

למעלה