הפלגה לקפריסין

arik2000

New member
הפלגה לקפריסין

אני מארגן קבוצה של 6 איש להפלגה לקפריסין על יאכטה מאוד מיוחדת, מצורף התמונה. הפלגה אשקלון פמגוסטה אשקלון ל5-6 יום העלות 50 דולר ליום לאיש. תאריך יציאה -מתי שיהיו 6 איש ויוצאים לדרך. עוד פרטים בתיבה שלי או באי מייל

בת ים

New member
לקפריסין הטורקית?

היאכטה עוגנת בארץ? באמת נראית מיוחדת

arik2000

New member
כן היאכטה בארץ באשקלון

ואגב ניתן לעשות עליה מפגש פורום עד 15 איש

arik2000

New member
כולל הכל חוץ מאוכל...

ואולי גן עגינה מחוץ לפמגוסטה... שאלו אותי פה על צלילה בלרנקה אז הכל לפי הראש של האנשים

הספן

New member
בת ים...!!!

אני מרשה לעצמי להעיר לך על השימוש במושג "קפריסין הטורקית".היה לי קטע מאד לא נעים כאשר הזכרתי זאת בפני נציגת לשכת התיירות הקפריסאית(היוונית).אצלהם אין את המושג הזה.האי כולו שייך להם (ליוונים).הם מאד קנאים בעינין.מותר להגיד שם "הצד הכבוש",לדוגמא.מאז בכל הביקורים שלי שם אני מאד נזהר בענין.חוץ מזה הם מה זה אנשים נחמדים!

בת ים

New member
כן אני יודעת

מכירה את הרגישות שלהם בנושא. הקפריסיאים עם נחמד מאד, אין ספק בכך. ובעניין כיבושים..טוב נו אל חשוב. בצד השני לא הייתי עדין. זה נכון שיש בעיה להכנס לאחר מכן לקפריסין, כלומר החתמה בדרכון מהווה בעיה?

הספן

New member
מה שאני יודע...

מודה שעוד לא הייתי בצד השני לא יבשתית ולא ימית.אבל עשיתי תחקיר מקיף.אין לבוא ישירות מהצד הצפוני לדרומי ,רק דרך נמל מעבר ביניים.להייתי ממליץ גם לעבור לצד הצפוני אחרי ביקור בצד הדרומי,ישירות.אפשר לעבור יבשתית כל בוקר ליד מעבר הגבול שליד מלון לדרה(LEDRA)שבלימסול שנמצא מעט מערבה מהכניסה למדרחוב שבעיר העתיקה.חובה לחזור עד שעה 5 אח"צ באותו יום.משלמים במחסום של ה"צפוניים"1 לירה קפריסאית (יוונית אלא מה)וחותמים על טופס שכל הכיבוש שלהם מוצדק ואם מאד רוצים לעבור אז חובה לחתום.יש לקחת בחשבון שרמת השרות הרפואי מאד מפגר ופנוי במקרה של מחלה/תאונה כמעט או בכלל לא אפשרי.אין שום נציגות דיפלומטית כי אף מדינה לא הכירה בהם חוץ מטורקיה.אבל:הכל זול,יש קזינו אפשר להיזרק שם,תלוי מה כל אחד אוהב.

arik2000

New member
נקווה שהקפריסאים לא מצותתים פה

אבל אין בעיה להגיע קודם ליוונים ואחר כל לטורקים במים הטריטוראלים שלהם הם לא מתנהגים כמו חיל הים שלנו... רק אסור לעשות את זה הפוך.... ומי שמחפש לצלול באתר יפה זה שווה להגיע קודם ללרנקה ואחר כך לפמגוסטה

גבשבור

New member
אתה בטוח שהיא יכולה לצאת מהפתח ?

למיטב ידיעתי אין עומק בפתח כדי שהיא תוכל לצאת בכל מקרה כדאי גם לידע את הקוראים שיקח לה כמה ימים טובים להגיע על מפרשים היא מאוד מאוד לא מהירה

arik2000

New member
תגובה נמרצת

לענין היציאה אז אין שום בעיה ביציאה מהמרינה לגבי מהירות ההפלגה לידיעתך מהירות ממוצעת שבע קשר (7) אז תעשה חשבון בבקשה 200 מיל במהירות 7 קשר כמה זמן יקח....

lizard

New member
לפי מה שהבנתי ככול

שהיכטה גדולה יותר המהירות שלה גדלה בהתאם. זה קשור לגל חרטום שלה או משהו כזה. האם אני צודק?

עקרבנון

New member
יש קשר לא לינארי ולא תמיד, בין.....

אורך קו המים והמהירות, ככלל סירה פחות או יותר זהה עם קו מים יותר ארוך תהיה יותר מהירה.

למעלה