הפלא ופלא !

grillo1

New member
הפלא ופלא !../images/Emo149.gif

המקום: אתר REST המושחת המסעדה:קנטינה (רוטשילד) לחדש לכם משהו?? אין סיכוי. רק שמדי פעם אני מופתע מאתר המסעדות הגדול והמנוול בישראל. בחודש-חודשיים האחרונים מסעדת קנטינה חטפה ביקורות איומות(כולל שלי) על כך שהאוכל לא מדהים,השרות מחפיר ושדבר היחידי שמחזיק אותו(זמנית) אלו הסלבס שמציפים אותו ללא שום סיבה ברורה לעין... במקרה שלי היה זה אביב גפן שזכה למלא תשומת הלב מצוות המסעדה בעוד ששאר הסועדים מקופחים עד מוזנחים לחלוטין. היום,להפתעתי,גיליתי כי כל(!!) הביקורות הוסרו ע"י אתר REST. מישהו מתכוון לפתוח דף חדש או שזוהי תחילת הסוף? מתי יבינו בעלי המסעדות שהסלבס מדלגים ממסעדה אחת לאחרת כל כמה חודשים? ומתי הם יבינו שאת הנזק שנגרם יהיה קשה לתקן? ישנן מסעדות מעטות ששומרות על רמה קבועה ושמצליחות להחזיק שנים למרות שלכולם יש עליות וירידות. זהו,הוצאתי את זה... לילה טוב שוורץ

ננה f

New member
זה בסדר שוורצי אתה פשוט לוקח לריאות

בתור צרצר מקסים כדאי שתפסיק לחכך רגליים במקומות הלא נכונים
לך לדה וינצ'י. אתה ת א ה ב את זה. מטבח צפון איטלקי , שרות צנוע וחרישי.

SimpleAim

New member
לפחות הסירו את כל הביקורות

ולא סיננו את הרעות והשאירו רק את הטובות אלא הסירו בכלל את כל הביקורות הקודמוצ ואת האפשרות להגיב - האם זו תחילתה של מגמה ברסט - לא לאפשר כלל להגיב? האם הפסיקו לנסות לתת "הרגשה" אובייקטיבית אלא להיות מה שהם - אתר פירסומי. במחשבה אולי באמת ראוי יהיה שאתר שכל כך תלוי במסעדות לא יפרסם בכלל תגובות (או "המלצות") ...

למעלה