הפלאג שנישרף !!!

קרמבו112

New member
הפלאג שנישרף !!!

שלום לכולם הפנו אותי מפורום אופנועים אליכם הם ענו לי יפה ואפילו מקצועית אבל עדיין אני אשמח להתייעץ איתכם מביני עיניין.יש ברשותי קטנוע 50 סמ"ק קימקו DJ שנת 2005 הקטנוע אחרי מנוע לפני שנה וטיפול. מאז שקניתי אותו לפני כשנה אין טענות אבל ... נישרף לי הפלאג בתקופה הזו בערך כל 3 חודשים הייתי במוסך (הפלאג יוצא שחור למי ששואל) אמרו לי שזה בגלל התערובת שהיא סמיכה מדיי שמן דלק אז עברתי לתדלק 95 ושמן חצי סינטטי לא עזר היום אני מתדלקת עדיין 95 ושמה שמן סינטטי מלא טהור וגם לפני 3 ימים שוב נישרף הפלאג כשזב קורה זה משתק את הקטנוע באמצע נסיעה או שמאוד קשה להדליק אותו עם סטרטר בקיצור אנשים יקרים מה זה יכול להיות ? מיואשת טוטאלי מהמצב כי חוץ מזה זה אחלה קטנוע בשבילי.

פינבול

New member
הפלאג שאתה מוציא אותו

הוא שחור או יש בו כמו דלק.. יש מצב משאבת שמן קצת מזייפת

קרמבו 112

New member
פינבול ידידי !!

כודם כל אודה לך מקרב לב שטרחת לענותלי .האמת שהפלאג שחור ולא אני מוציאה אותו הלוואי וידעתי להתעסק קצת הייתי חוסכת לעצמי הרבה כסף (כי עבדו עליי מלא בהתחלה ) טוב לעינייננו משאבת דלק מזייפת זה גורם לקטנוע לקרטע או לא לסחוב טוב גם אחרי שהחלפתי פלאג והקטנוע מחומם היטב ?

קרמבו 112

New member
המשך לפינבול !!

אז מה עושים עם המשאבה ? צריך להחליף או שאפשר לנקות או משהו ? תסלח לי אבל אני אשה וחוץ מלשים דלק את ההמשך אתה כבר יודע ? מה לעשות ושוב תודה רבה.

פינבול

New member
אז ככה

הקטנוע מקרטע ומזייף בגלל הפאלג הרטוב.. עכשיו צריך לראות תפלאג אם יש בו פיח או ממש רטוב והתכוונתי למשאבת שמן לא דלק. אבל אם את אומרת זה כל שלושה חודשים אז משהו לא כל כך מסתדר לי. אולי מחזיר שמן נקרע ולאט לאט מטפטף לך לפלאג יכול להיות כמה סיבות אם זה כל שלושה חודשים תלמדי להחליף פלאג וזהו הכי טוב.

בועז בר

New member
איזה מחזיר שמן בדיוק??

תשובה יותר רצינית קיבלת כאן. פלאג שחור שנשרף מעיד על בעיה, והחלפתו לא פותרת אותה. גשי למוסך לאיתור הבעיה ופתרונה האמיתי.

באדי

New member
ראשית יש להגדיר באופן מדוייק מה זה מצת "שרוף"

בקישור יש תמונות של מצתים במצבי "צבירה" שונים, נסי להצביע על המצב שהכי קרוב למצב המצת שלך. אח"כ נחשוב הלאה......

קרמבו112

New member
הנודניקית מהפלאג שנישרף !!!!

ברצוני קודם כל להודות לכולם על העזרה הרבה !! אבל החלטטתי ללכת על מוסך אני תושבת העיר הגדולה ת"א באזור הדרום מישהו מכיר אבל באמת מוסך לקטנועים אמין וישר שיוכל לטפל בי כי עם יד על הלב עד היום לא מצאתי כזה עובדים עליי חופשי, וגם אם אני כבר יגיע איך אני יעשה על המוסכניק רושם מה אני אומר לו שאני חושבת הבעיה היא ? מכל מה שיעצתם לי פה ? תודה רבה ויום נפלאאאאאאאאא !!!

guardmen

New member
את לא צריכה לעשות עליו רושם ../images/Emo3.gif

למרות שאם את עונה לכל הנתונים הרלוונטים אז אולי... סתם...סתם...סתם. את יכולה להגיע אלי לבדיקה. ללא תשלום. ננסה לבדוק מספר אפשרויות, שיכולות אולי להעיד על מקור הבעיה. וחכמים נהיה לאחר מעשה.

למעלה