הפכתי ל"יומם"

מצב
הנושא נעול.
הפכתי ל"יומם"

הפכתי ל"יומם"
גבירתי ורבותי, חברי הפורום, צבי רכניץ ידידי, אביתר רייטר ידידי, מלכת בריטניה ידידתי, נשיא אוניברסיטת ת"א, קהל נכבד. היום, יום כ"ח שבט התשס"ה, 7 פברואר שנת 2005 למנינם, נגמרה תקופת ההרצה והריני מכריז על עצמי בזאת כנוסע כמעט כל בוקר ברכבת, כן ברכבת, לעבודה (מה שקוראין בשפת קודש, "יומם". אז ככה זה: 06:35 מתניע את המכונית ברעננה, 06:45 מחנה בהרצליה, עד 06:50 עובר בדיקה בטחונית, מחתים כרטיס רכבת, עולה על הרציף, בודק את מצבת החיילות החתיכות(שקט בקהל!!) ומחכה לרכבת. 06:50 באה דו קומתית ובמשך 6-7 דקות אני עומד במעבר ומתבונן ביושבים שבדרך כלל ישנים חזק. 06:58 עולה במעלה לאוניברסיטה בכייף עם כמה טיפות גשם לליווי, 07:10 דופק שעון. אז מה היה לנו, גבירותי ורבותי, רכבת שמדייקת בבוקר ומאחרת ( תמיד) אחה"צ, הליכת בוקר במזג אויר "וינאי" כאשר אהבתי, 12 ש"ח ליום (מחיר בחבילת כרטיסים), ונושא נוסף להרצאה מלומדה בפני הקהל הנכבד הזה. ובזאת סיימתי, צביקה יכול להתעורר.

fireman

New member
בוא נתמקד לרגע

הפכתי ל"יומם"
גבירתי ורבותי, חברי הפורום, צבי רכניץ ידידי, אביתר רייטר ידידי, מלכת בריטניה ידידתי, נשיא אוניברסיטת ת"א, קהל נכבד. היום, יום כ"ח שבט התשס"ה, 7 פברואר שנת 2005 למנינם, נגמרה תקופת ההרצה והריני מכריז על עצמי בזאת כנוסע כמעט כל בוקר ברכבת, כן ברכבת, לעבודה (מה שקוראין בשפת קודש, "יומם". אז ככה זה: 06:35 מתניע את המכונית ברעננה, 06:45 מחנה בהרצליה, עד 06:50 עובר בדיקה בטחונית, מחתים כרטיס רכבת, עולה על הרציף, בודק את מצבת החיילות החתיכות(שקט בקהל!!) ומחכה לרכבת. 06:50 באה דו קומתית ובמשך 6-7 דקות אני עומד במעבר ומתבונן ביושבים שבדרך כלל ישנים חזק. 06:58 עולה במעלה לאוניברסיטה בכייף עם כמה טיפות גשם לליווי, 07:10 דופק שעון. אז מה היה לנו, גבירותי ורבותי, רכבת שמדייקת בבוקר ומאחרת ( תמיד) אחה"צ, הליכת בוקר במזג אויר "וינאי" כאשר אהבתי, 12 ש"ח ליום (מחיר בחבילת כרטיסים), ונושא נוסף להרצאה מלומדה בפני הקהל הנכבד הזה. ובזאת סיימתי, צביקה יכול להתעורר.
בוא נתמקד לרגע
בחיילות....
למה אין תמונות?

fireman

New member
אין בעיה, אני מאמין בחלוקה הוגנת

"איש אש" ידידי
בגילי המתקדם אני אמנם מתבונן בחיילות אבל מתמקד באמהות שלהן...
אין בעיה, אני מאמין בחלוקה הוגנת
אתה תיקח את האמהות....את החיילות תשאיר לי

טוארג

New member
אין ../images/Emo38.gif.

אתה חושב יותר מידי מחשבות
מוזרות לאחרונה.... אתה מתחיל להדאיג אותי
אין
.
Date : 06/02/2005 Time : 00:55 From : ערן אייל אני לא משתף אחרים בנשים שלי, אני שומן אותן לעצמי
אני קנאי! (העתק של הודעה מהאייסי)

fireman

New member
אם נתעלם לרגע מהעובדה שאתה עושה

אין
.
Date : 06/02/2005 Time : 00:55 From : ערן אייל אני לא משתף אחרים בנשים שלי, אני שומן אותן לעצמי
אני קנאי! (העתק של הודעה מהאייסי)
לי אאוטינג של מסרים אישיים תקרא שוב מה כתבתי לך באופן אישי ומה כתבתי לבני. שהוא ישתף אותי בנשים שלו, אני לא משתף אותו בשלי...

טוארג

New member
ונניח, היפותטית, שאני גם נוסע ברכבת

לי אאוטינג של מסרים אישיים תקרא שוב מה כתבתי לך באופן אישי ומה כתבתי לבני. שהוא ישתף אותי בנשים שלו, אני לא משתף אותו בשלי...
ונניח, היפותטית, שגם לי בא לעשות סירץ' זריז על הכוסיות (מילה חוקית!) שברכבת... אז אנחנו מתחלקים בצורה ביזארית כזו או אחרת בבחורות. לא? (
)

fireman

New member
תראה במה אתה מתעסק.

ונניח, היפותטית, שגם לי בא לעשות סירץ' זריז על הכוסיות (מילה חוקית!) שברכבת... אז אנחנו מתחלקים בצורה ביזארית כזו או אחרת בבחורות. לא? (
)
תראה במה אתה מתעסק.
תהיה בריא.

טוארג

New member
ד"א....

ד"א....
אם זה היה משהו רציני לא הייתי עושה לך אאוטינג אבל להזכירך גם השיחה ההיא נכתבה ברוח הזויה משהו... כמו זאת...

אציל אנגלי לא משתף בשום דבר

לא בנשים, לא בתואר לא בהדר (שאין לו...) ובעיקר לא בכלי הרכב... וחוצמיזה ערן, קח את החיילות. בסוף הן ממילא מגיעות לאוניברסיטה ואז צוחק מי שצוחק אחרון..(צחוק אנגלי קצר...הוו הוו הוו).

fireman

New member
לא צריך שיגיעו לאוניברסיטה

לא בנשים, לא בתואר לא בהדר (שאין לו...) ובעיקר לא בכלי הרכב... וחוצמיזה ערן, קח את החיילות. בסוף הן ממילא מגיעות לאוניברסיטה ואז צוחק מי שצוחק אחרון..(צחוק אנגלי קצר...הוו הוו הוו).
לא צריך שיגיעו לאוניברסיטה
בשביל מה אתה חושב שהשירותים ברכבת קופצים?

zvir1

New member
zzzZZZzzzZZZZzzz../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

הפכתי ל"יומם"
zzzZZZzzzZZZZzzz

כמה טוב שיש למעמד העמלים איך להגיע לעבודה... כל הכבוד בני אני מבקש שתגיע באופניים להרצליה.. צביקה

singera

New member
האם משתלם לך לקנות כרטיס לרכבת

הפכתי ל"יומם"
אם גם ככה אתה נוסע מרחק מאוד קצר באוטו אין חנייה חינם באוניברסיטה? מה עשית עד עכשיו

יש כאן כמה היבטים

אם גם ככה אתה נוסע מרחק מאוד קצר באוטו אין חנייה חינם באוניברסיטה? מה עשית עד עכשיו
יש כאן כמה היבטים
ראשית, אני נוסע ברכבת... שנית, אני מדלג על שני פקקים מיגעים למדי באיילון(הלוך ושוב). אכן יש לי חניה חינם בכל הקמפוס. זה לא חוסך זמן וזה לא חוסך כסף אבל זה חוסך פקקים. ועוד משהו. אני לא מבין איך בהרצליה סידרו גשר יפה להולכי רגל, מכוון מערב, אבל שכחו להתקין מגרש חניה. החניה שכן סדרו (בצד מזרח) מלאה עד אפס מקום כבר בשעה 10. אז מה עשו, כרגיל, אילתרו משהו בהמשך אבל המשהו הזה מוצף בגשמים. בצד מערב יש שפע של מקום, לפחות עד שיסדרו את הנתיב של נתיבי אילון לכוון דרום. אבל מי חושב קצת מורכב ויצירתי כאן?

מצב
הנושא נעול.
למעלה