הפכתי לא-מיני

Osho10

New member
הפכתי לא-מיני

מזה כבר כמה חודשים שאין לי משיכה מינית בכלל, ואני מרגיש שהפכתי להיות א-מיני. האם נולדים עם זה או שזה יכול להופיע גם באמצע החיים. היום אני עם 0 משיכה מינית והדבר מאוד מתסכל אותי.

אשמח להבין קצת יותר

האם איבדת "חשק מיני"?
או שפתאום הפסקת לראות עניין מיני באחרים ("משיכה מינית")?

אישית לא שמעתי שבן אדם סתם ככה באמצע החיים הפסיק להימשך מינית לאחרים. זה בד"כ קורה בעקבות איבוד החשק המיני מסיבה כל שהיא...

Osho10

New member
זה בדיוק מה שתארת

אני מעלעל באתרי היכרויות מסתכל בתמונות של גברים שבעבר היו מרימות לי את הליבידו לשחקים, וזה פשוט לא קורה לי... לא משנה כמה אטרקטיבי המראה... זה לא עושה לי כלום. האמת שהעניין קצת מדאיג אותי למרות שיש המון שקט כשאין משיכה מינית...

Osho10

New member
ממש לא

אין לי כל צורך בפורקן, נהפוכו, זה הופך למטרד אם לרגע אני חושב לענג את עצמי... אני יכול להגיע לפורקן אבל אין כל הנאה מהתהליך!

הבנתי

צ'מע, יתכן ואני טועה. אבל לי זה נשמע שאיבדת "חשק מיני" ולא "משיכה מינית".

האם אתה נמצא כרגע באיזה שהוא שלב בעייתי בחייך? משהו מדאיג, מלחיץ?
או אולי אתה נוטל תרופות כל שהן שמשפיעות על החשק המיני שלך?

Osho10

New member
אפשר להגיד שכן

אני בתקופה לא הכי פורחת בחיי, מעבר לזה אני נוטל איזה תרופה שאחת מתופעות הלוואי שלה הן דיכוי החשק המיני אבל המינון ממש נמוך, ותקופה מאוד ארוכה שנטלתי אותה היה לי אחלה חשק מיני ואחלה ביצוע. בכל אופן, כשאני בוחן את עצמי בשאלה האם זה החשק המיני שהלך לו או המשיכה המינית? אין לי תשובה לכאן או לכאן...הכל כבוי אצלי לחלוטין!

אולי בגלל שלתרופה היה מינון

נמוך, אז גם הופעת תופעת הלוואי שלה תהיה אחרי הרבה זמן?
אין לי מושג בדברים האלה. הייתי מציעה להתייעץ עם מי שנתן לך את התרופה. אולי יוכל לתת לך אלטרנטיבה שאינה משפיעה על החשק המיני...

Osho10

New member
תודה רבה על

האיכפתיות והמידע המועיל... נהנתי לקרוא כל תגובה!

בכיף. שיהיה בהצלחה

למעלה