הפכים /שיר

הפכים /שיר ../images/Emo79.gif

הפכים סתיו - טיפות גשם ראשונות ואני באביב עלי שלכת מענפי צמרות וגופי ניצת שקדיות . המדינה בצרות בעולם מדברים " מלחמות " לבי שלי, אשרי, שיר זמירות. ישבנו בחוץ אתמול , ריח זבל פרות , תאורת נרות. חתול השמיע יללות מעצבנות ואנחנו ... צחקנו בקולי קולות. עולם של הפכים בחוץ, ואצלי בפנים, בחוץ אומרים: "על הפנים" אצלי על הפנים- חיוכים שעות יקרות דקות נהדרות שוות את כל המנות האחרונות ....

שאול-22

New member
הפכים שיר כמו אין מנגינה ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

כמו כביש בלי אספלט כמו בוקר בלי שחר כמו תלמיד בלי רב כמו צבא בלי לוחמים כמו גרוש בלי חור כמו אסימון בלי חריץ המשל בקישור

קאזנובה

New member
ניחוח חציר ../images/Emo91.gif ../images/Emo18.gif

היה זה מקום נישא בפי כל אליו לקחה אותי לאכול מנה ראשונה עשבים וחסה אמרתי לעצמי איזה באסה אמרה קבל פרס נחומים גלידה מלאה קרחונים ולאחריה החלו כאבים המלצרים ביקשו להחליף בעוגה אך אהובתי בחורה ענוגה אמרה נסתפק בקפה ורמזהנסתלק ילד יפה מאז אני כבר נשמר מגלידות ומזון משומר

שאול-22

New member
תירקוד היא אמרה לי תירקוד ../images/Emo72.gif

שלמה ארצי בהופעה
מול אור
יש להדליק רמקוליםםםםםםםםםםםםםם http://www.ohmygoodness.com/cgi-bin/m/www_f/MUSIC/Cards/halloween/Animated/witchgrtg.gif

אפרת.א

New member
ומה קורה...כשבפנים הכל מתהפך?

כשבפנים סוער, רוגש? שלהבת של אש? ניצוץ מרטיט אל פניך מביט, מתון, רוגע, מחוייך, אומר במבט דומם: "שירי , זמרי" פנס דולק, רחוב שומם... צועד אל מולך הולך , נסחף אל תוכך. ואת? חיוך על פניך רוגע בוטח עת גופך עם גופו "משוחח" עונות מתחלפות פנים משתנות רגעים נפלאים רגעים של עונות, נגוהות נגוהות אור יקרות... ובפנים סערה - של מנות אחרונות:)) אוהבת אותך

למעלה