הפי שרשור

mic22

New member
הפי שרשור ../images/Emo42.gif

או שרשור חיובי
שרשרו!

A t z a

New member
מה חשת לגוון../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ראשון-יום מטומטם לחלוטין,נגררתי כל שניה למקום אחר(מהמכולת לדואר ולפגוש חברה ולהסתובב וכו'.) שני-מתחילה את הקקע במתמטיקה ופוגשת את מיכו לשם שינוי
שלישי-נראה לי אצל חברה שחוזרת מחו"ל,לא סגורה על זה. רביעי-כלום בינתיים חמישי-חזרה של הבנות ואז שוק המעצבים
יום מהמם!! שישי-מקווה שהולכים לסבא
ואז בטח אעשה משהו... שבת-אין לי שמץץ

Oyster Girl

New member
אני רוצה להתעטף..

ראשון-מרפאת שיניים,ספריה,חנות ספרים לקנות ספרים לבצפר ואח"כ עזריאלי בשביל לראות את "מישהו לרוץ איתו" שמאד מאד מומלץ אגב.. שני- יום מנוחה
היה לי יום קשה אתמול חחחח..חוצמזה שדיברתי עם דנע שעה וחצי! שלישי-הולכת לקנות ציוד לבצפר ונפגשת עם חברה טובה רביעי-כלום בינתיים חמישי-כנראה נפגשת עם הידיד הטוב שלי
שישי-לא יודעת שבת-לא יודעת

../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif

יומראשון- היה לי שיעור תופים ראשון ובערב הלכנו לפגוש את חבר של חישי
יומשני- הולכים לקנות ציוד לביצפר :\ ובצהריים הולכת עם חישי לחדר כושר
יומשלישי- כלום :} יומרביעי- אחותי מתגייסת ואח"כ הולכים לשפיים יומחמישי- קורס קיץ
יומשישי- כלומוש :] יומשבת- שומדבר

mic22

New member
גמאני רוצה ../images/Emo3.gif

ראשון - סתם הייתה לי משמרת ואז שרצתי בבית שני - משמרת ואז הולכת לספרייה ואז דנע באה אליי שלישי - משמרת ואז חזרה רביעי - סרט עם אמא ואחותי ואז משמרת חמישי - חזרה ושוק המעצבים
שישי - הולכת למימדיון שבת - משמרת

../images/Emo205.gif

ראשון- הייתי בעבודה ואז שיחקתי כדורסל
שני- עבודה שלישי- עבודה וחזרה רביעי- שיעור גיטרה ועבודה חמישי- חזרה ועבודה
שישי- כדורסל!
שבת- נחה ואז בערב עבודה

עמטת

New member
../images/Emo42.gif!!

כל הערב אני והבחור החזקנו ידיים, ובסוף הוא ליווה אותי הביתה, והתנשקנו מתחת לבית שלי, וזה כזה בתולי ויפה, והרבה זמן לא היה לי

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

ראשון- עבודה, שיחת נפש עם חברה, בערב עם חבר שלי שני- בן דוד שלי היה אצלנו ^^ בערב עם חברים שלישי- אחה"צ בת"א עם חבר שלי :) רביעי- עוד פעם ת"א חמישי- ים ^^ שישי- לא יודעת שבת- לא יודעת

למעלה