הפיתות של אורנים זו רק אני או שקיימת ממש בעיה לפתוח אותן בלי שיקרעו? מישהו מצא דרך להתמודד עם זה?
פ פני בובה New member 30/1/06 #1 הפיתות של אורנים זו רק אני או שקיימת ממש בעיה לפתוח אותן בלי שיקרעו? מישהו מצא דרך להתמודד עם זה?
נושיתי האחת Member 30/1/06 #2 אם את מתכוונת לפיתוס, אז פתרון שעוזר, אך לפעמים נכשל, הוא כשאת מפשירה במיקרו לעטוף אותם במגבת נייר סופגת.
אם את מתכוונת לפיתוס, אז פתרון שעוזר, אך לפעמים נכשל, הוא כשאת מפשירה במיקרו לעטוף אותם במגבת נייר סופגת.
ר רות ש New member 30/1/06 #3 זו לא רק את זה רק הפיתות../images/Emo7.gif שהן פשוט מכה. מנסה להשיג עכשיו טורטיות ללא גלוטן כדי להחליף את הפיתות שלדעתינו ממש מזעזעות
זו לא רק את זה רק הפיתות../images/Emo7.gif שהן פשוט מכה. מנסה להשיג עכשיו טורטיות ללא גלוטן כדי להחליף את הפיתות שלדעתינו ממש מזעזעות
R Reznik New member 30/1/06 #4 לאחרונה נתקלתי בפיתות שנקנו מהמאפיה בחולון, והפיתות פשוט נהדרות, לא מתפרקות, וטעימות להפליא. לא זוכר את שמם, אם ירצו אני אבדוק בבית בערב.
לאחרונה נתקלתי בפיתות שנקנו מהמאפיה בחולון, והפיתות פשוט נהדרות, לא מתפרקות, וטעימות להפליא. לא זוכר את שמם, אם ירצו אני אבדוק בבית בערב.
R Reznik New member 30/1/06 #6 לי הוא עשה משלוח, אבל זה היה הפתעה אני לא חושב שתהייה לו בעיה, אבל זה כבר נושא לא לציבור הרחב.
נ נצר1 New member 31/1/06 #11 המלצתי עליהם כבר בעבר ../images/Emo140.gif מקום מדהים!!!!!! עם אוכל נפלא!!!!!! היום הגיעה חבילה מהארץ, עם 4 קופסאות של פירורי לחם נ"ג מהם.
המלצתי עליהם כבר בעבר ../images/Emo140.gif מקום מדהים!!!!!! עם אוכל נפלא!!!!!! היום הגיעה חבילה מהארץ, עם 4 קופסאות של פירורי לחם נ"ג מהם.