הפיתוי

אנטוני2

New member
הפיתוי

ערב טוב בעוצמה המינית התברכה האישה על פני הגבר, לאישה עליונות מינית ברורה והיא מבחינתי המין החזק, אני מקווה שאני לא מקורי ושלא חידשתי מאומה, אגב יש לזה עובדות מוצקות ואולי אכתוב על נושא זה בפעם אחרת, המתח המיני קיים בין שני בני המינים בערך מיום שגבר ואישה הופיעו על פני כדור הארץ, מעלה/דרגה נוספת במתח המיני הוא הפיתוי, אשמח באם חברי הפורום יכתבו דרכי פיתוי שהפעילו מול בני המין השני,מעניין יהיה לדעת כמה יצירתיים ו נועזים היו דרכי הפיתוי? מרתק יהיה לעדת כמה דמיון ומחשבה הושקעו במלאכת הפיתוי, אז קדימה חברי הפורום צאו לדרך, ערב טוב ומקסים שיהיה לכם

הו, תודה ../images/Emo13.gif

אשמח לשמוע עוד על כך (העליונות המינית של האישה על פני הגבר
) ולגבי פיתוי, אז זה בעיקר דברים נסתרים, שקשה קצת להעביר למילים. זו תחושה מסויימת, כוונה מסויימת.

אנטוני2

New member
סוגי הפיתוי

ערב טוב עונג אישה אכן יש כמה סוגי פיתויים, יש את הפיתוי הנסתר , מתוך כוונה שמושא הפיתוי אכן יבחין בפיתוי ויגיב, יש את הפיתוי שאני מכנה אותו "כאילו" שזה בעצם אוסף של פעולות שנעשות כאילו שלא במתכוון, או פעולות שיש בהם דו משמעויות, וזאת מתוך תקווה שהצד שכנגד "ירים את הכפפה" ויש את הפיתוי הבוטא, ועל כל אני חושב שאין צורך להרחיב, ערב טוב

20mmm20

New member
פיתוי

נגיעות אקראיות, להצמיד את הרגל שלי לשלו, נוגעת לא נוגעת... לשמור אותו על אש קטנה...

אנטוני2

New member
הפיתוי, קרב מרתק

בוקר טוב הפיתוי הוא קרב מוחות או אם תרצו מלחמה פסיכולוגית, מרכיב הכרחי בכול מלחמה הוא שמירה על קור-רוח, הפיתוי הוא סוג של מלחמה עמוסת ייצריות ומלאת רגשות, ככול שזה לא מצליח, המוטיבציה לנצחון גדלה, ככול שזה לא עובד, רף הנועזות והבוטות עולים, ככול שזה לא פוגע במטרה,אנו הופכים ליותר אובסיסיביים, הפעולות שאנו עושים בתהליך הפיתוי, מקורם בדמיון השואב את האנרגיה שלו מהייצריות ופרץ הרגשות הבוערות בנו, הפיתוי מוציא מתוכנו מחשבות ומעשים שלא היינו מאמינים שאנו מסוגלים לעשות, הפיתוי הוא קרב מוחות מרתק, שבו נשתמש בעוצמות האישיות והמיניות שלנו, קרב שבו לא ננוח ולא נרים ידיים עד שנכבוש את המטרה, הפיתוי הוא בעצם שימוש מרתק במתח המיני הקיים בין שני בני המינים, בוקר טוב

למעלה