בילדותי בכיתי על שאין לי נעליים-עד שראיתי אדם חסר רגליים.
L Lucifer LightBringer Well-known member 11/12/25 #3 נכתב ע"י סירוניטוש: איזה אדם עשיר? מי שיש לו עיניים, שיניים, ידיים ורגליים. לחץ כדי להרחיב... ושיער. זה שווה כסף...
נכתב ע"י סירוניטוש: איזה אדם עשיר? מי שיש לו עיניים, שיניים, ידיים ורגליים. לחץ כדי להרחיב... ושיער. זה שווה כסף...
דורי 1981 Well-known member 14/12/25 #4 נכתב ע"י דני קריות: בילדותי בכיתי על שאין לי נעליים-עד שראיתי אדם חסר רגליים. לחץ כדי להרחיב... ממש ככה. זה נותן פרופורציות. נכתב ע"י Lucifer LightBringer: שיער. זה שווה כסף... לחץ כדי להרחיב... כקירח מקצועי מגיל 23, ניסיתי 4 שנים להצמיח בעזרת מינוקסי. רק תעשיית התרופות הרוויחה כסף מזה. מאז אני הולך על קרחת אצל הספר (אם אעשה את זה לעצמי אני חושב שאוריד את הראש בטעות).
נכתב ע"י דני קריות: בילדותי בכיתי על שאין לי נעליים-עד שראיתי אדם חסר רגליים. לחץ כדי להרחיב... ממש ככה. זה נותן פרופורציות. נכתב ע"י Lucifer LightBringer: שיער. זה שווה כסף... לחץ כדי להרחיב... כקירח מקצועי מגיל 23, ניסיתי 4 שנים להצמיח בעזרת מינוקסי. רק תעשיית התרופות הרוויחה כסף מזה. מאז אני הולך על קרחת אצל הספר (אם אעשה את זה לעצמי אני חושב שאוריד את הראש בטעות).