הפיראטים!!!

hennir

New member
הפיראטים!!!

כרגע מתנהל ליהוק לסדרה חדשה מתוצרת CBS שתיקרא PIRATES וכנראה שהיא תהיה פחות או יותר על אותו קונספט כמו הישרדות... כנראה שCBS החליטו שהם חייבים להתחדש קצת... לפי מה שהבנתי, אם הבנתי נכון, המתחרים יהיו בתוך ספינה, היכולות הפיזיות המנטליות וההישרדותיות יבחנו והפרס הוא מיליון דולר גם כן... לכל מי שמתעניין ויש מה להוסיף בדבר תגיבו תגיבו!!!

LOVEtheMcMAHONS

New member
נשמע מעניין

מקווה שזה לא ירגיש כמו חיקוי של הישרדות אלא שמדובר בפורמט שחשבו עליו לעומק והוא מספיק שונה מהישרדות כדי להצדיק את קיומו.

O r a c l e

New member
אהמ אהמ חוסר מקוריות :-O

לא הייתי מצפה ליותר מידי... אבל אולי שווה לראות - הרי הישרדות בעצמה קצת הדרדרה- אז אולי שווה לרענן פורמט עם שם חדש וכמה שינויים...

Edge51

New member
נראה לא רע

בתקווה שכמו שאמרו מעלי, שזה לא יהיה איזה חיקוי עלוב להישרדות רק שהפעם זה על ספינה. נחכה להתפתחויות.

Oukami Kun

New member
הישרדות על ספינה?

מי שמצביעים אותו- פשוט זורקים אותו למים? יכול להיות משעשע...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif יש מידע מתי זה יצא?

ומישהו יודע מתי אמורה לצאת העונה הבה של הסדרות הבאות: PROJECT RUNWAY ANTM וSURVIVOR אני יודע שחלקם נגמרו לא מזמן אבל סתם מעניין אותי

Oukami Kun

New member
../images/Emo2.gif זה ממש הפרש קטן

בין 12 ל13 היה איזה שלושה-ארבעה חודשים, לא?

willo

New member
בשנים האחרונות

היו שתי עונות, אחת סתיו (בין ספטמבר לדצצבר) והשניה אביב (פברואר - אפריל) זה קשור ללוחות השידורים בארה"ב

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif עוד חודש כאילו?:-O

זה פאקינג כ-ל-ו-ם!#@%@# D:

אתה רציני? בסוף העונה ה 13

הבנתי שעוד הם ליהקו לקראת העונה הבאה... כבר יש להם מה לשדר??

Mr Bing 16

New member
טעות..

בסוף העונה ה-13 הם ליהקו לעונה שאחרי הבאה- עונה 15.

Ogakor

New member
יש עוד מינימום שתי עונות לצלם

זה לפחות מה שג'ף חתם.עד עונה 16 עם אפשרות להרחבה, לפי דעתי- שייסימו את זה יפה ויעשו עונה 16 אולסטאר 2 ויסיימו עם זה. האמריקאים מאבדים עיניין בהישרדות עם הזמן, למרות שזו סדרת ריאליטי טובה.

למעלה