הפיק שלי!!!!

niena

New member
הפיק שלי!!!!

אמ... טוב, אז זה הפיק הראשון, שלי, אז על תסקלו אותי בפחיות בינתיים
ואין לו שם בינתיים
.. אני פתוחה להצעות. פרק א'- הפגישה ביער בתוך יער עבות נראתה הולכת דמות מכונפת. "אוף, מתי היער הזה כבר יגמר?" הדמות יללה. היא ניסתה לעוף למעלה, אך לא הצליחה. "אוי, אפילו הכנפיים שלי עייפות..." פתאום היא מעדה על משהו בלתי נראה. "איה!" נשמע קול רך ועדין. "מה?! מי שם?" צעקה הדיג'ימונית המכונפת, עדיין שוכבת על האדמה. "לא צריך לצעוק, אני בדיוק מאחוריך". "מה?" היא הסתובבה וראתה דיג'ימונית גבוהה וירוקה, בעלת אוזניים גדולות ועגולות. "אה, מצטערת, לא ראיתי אותך." אמרה. "לא נורא, גם ככה לא הייתי צריכה לשכב כאן." אמרה הדיג'ימונית הירוקה, והושיטה לה יד. "דרך אגב, אני קורמון, מי את?" אמרה לדיג'ימונית המכונפת, שניקתה חתיכות אדמה משמלתה. "אני נוטומון, ונראה לי שנאבדתי ביער..." אמרה. "טוב, נראה שאת לא היחידה." אמרה קורמון. "אז למה שלא נלך ביחד?" אמרה נוטומון וחייכה. קורמון הנהנה ושתיהן פנו ללכת, כאשר נשמע פיצוץ גדול כמה מטרים מאחוריהם. הן רצו אל מקור הרעש, וראו דיג'ימון נחשי גדול ורשע, שהתקיף דיג'ימונית אדם בעלת חנית גדולה ואדומה. "מכת ציפורן הנחש!" תקף הדיג'ימון הנחשי. הדיג'ימונית התחמקה ותקפה. "פגיוני גחלים!" היא שלפה מאחורי גבה פגיונות בוערים וזרקה אותם עליו, אבל הוא רק הדף אותם בחזרה אליה. הדיג'ימונית הצליחה להתחמק בקושי ומעדה. "שיניי ארס אפל!" הדיג'ימון תקף, אך לפני שהארס הספיק לגעת בה, נשמע קול מלמעלה. "קשתות רוח!" תקפה נוטומון, והארס נהדף ופגע בעצים, שקמלו כאשר נגע בהם. "מה לעזאזל..." פלט הדיג'ימון. נוטומון נחתה ליד הדיג'ימונית שנעמדה. "את בסדר?" היא שאלה. "כן...". בינתיים קורמון תקפה את הדיג'ימון הנחשי. "מטה סיגליות!" היא זרקה את המטה הסגול שהיה בידה ומהמקום שהמטה פגע צמחו מטפסים בעלי פרחי סיגלית וקשרו את הדיג'ימון. "קדימה! זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן!" צעקה ורצה לעבר שתי הדיג'ימוניות. "אני אסיים אותו!" אמרה הדיג'ימונית והסתערה על הדיג'ימון עם החנית שלה, שזהרה כלהבה. "חנית גיהנום!", היא פגעה בו והדיג'ימון הפך לביצה, שעפה בחזרה לכפר ההתחלות. היא הסתובבה אל השתיים. "תודה..." היא אמרה לאחר כמה רגעים. "אין בעד מה. אני נוטומון וזוהי קורמון. מי את?" "אמזומון." היא ענתה. "מי היה הדיג'ימון הזה?" קורמון שאלה. "איוולסנייקמון מתכתי. הוא התגנב מאחורי ותקף, הפחדן הזה. מה אתן עושות כאן בכלל?" היא הוסיפה. "נאבדנו ביער. ומה את עושה כאן?" אמרה נוטומון. "אני הייתי בדרכי לאי הרוחות, אבל התעייפתי מהדרך ועצרתי לנוח." היא אמרה. "אי הרוחות? למה את צריכה לשם?" אמרה קורמון בהפתעה. "למה את שואלת?" שאלה אמזומון בחשדנות. "טוב, גם אני צריכה להגיע לשם." קורמון ענתה. "גם את? לא פלא שכולנו נפגשנו כאן." אמרה נוטומון. "טוב, אז בוא נמשיך בדרכנו לאי הרוחות." אמזומון זירזה אותם. "אבל איך נדע לאן ללכת? אם לא שמת לב, שלושתנו אבודות." אמרה נוטומון בעצב. "מי אמר שאני אבודה? כבר מזמן הייתי יוצאת מכאן, אם איוולסנייקמון לא היה מפתיע אותי." אמזומון אמרה, קצת בכעס. "אבל איך את יודעת לאן ללכת?" שאלה קורמון. "פשוט." אמרה אמזומון, והניחה את החנית שלה לפניה. החנית דאתה לרגע באוויר, ואז הסתחררה קלות. כאשר עצרה, חודה המעוקל הצביע ימין. "היא מראה את הדרך החוצה מהיער. קדימה." אמרה אמזומון, לקחה את החנית וצעדה קדימה. שתי הדיג'ימוניות צעדו אחריה.

Dark SpaWn

New member
מחיאות כפיים !

*מוחא כפיים ושורק* *עושה קולות של קהל שלם ואפילו מצליח לזרוק פחיות וקליפות גרעינים ולצעוק השופט בן... יונה...* אופס... זה קהל כדורגל... נו טוב הבנת למה אני מיתכוון פיק טוב !

יפה מאוד!!!

אני דורש המשך עכשיו!!! ותגידו לאן ליסטה ומילי נעלמו?(סורי שזה לא קשור)

moon flower

New member
*________*= אהבתי בטירוף!

בכל מקרה, אני יודעת לאן אני נעלמתי... אבל באמת לאן נעלמו ליסטה ומילי 0.0;;;

באמת איפה מילי?..;___;

כשהוא יחזור אני ארביץ לו!!!ככה להעלם בלי להגיד לי!!!והוא עוד כועס עליי שאני לא אומרת לו כשאני נעלמת..X_X;;;

OFIRB9

New member
בעעע!!! ממציאת דג'ימונים!!!!

תמציאי עוד ותשימי תמונות!!!! הרבה!!!

lori4

New member
אני חושבת שהטכנאי....

סוף-סוף הגיע כדי לבדוק מה קורה עם ירוחם. ויכול להיות שירוחם צריך לעבור תיקונים נרחבים. היא ציינה משהו על זה בשבוע שעבר(שהוא יגיע ביום רביעי או חמישי.)

niena

New member
......./images/Emo9.gif

מחר או מחרתיים יהיה המשך, אני פשוט מזה עייפה....

Apikachu L

New member
כן!!!!!1

חומוס הישתמשת באיוול סנייקמון המצכי שלי.חמודה..הפיק יפה!

niena

New member
זקוקה לעזרה!!../images/Emo124.gif

מישהו מכיר אתרי דיג'ימונים? אני פשוט זקוקה לדיג'ימוני רקע...

niena

New member
פרק 2 ../images/Emo8.gif

למרות שזה לקח לי קצת זמן, הנה הפרק ה2... עדיין אין לסיפור שם
פרק 2- הקרב על ההריסות "אוף, מתי כבר נצא מהיער הזה?" התלוננה נוטומון בפעם המאה. "אולי תפסיקי כבר להתלונן?" אמרה אמזומון בעצבנות. הן הלכו ביער כבר שעות, ולא נראה שהוא נגמר. "אולי תבדקי אם אנחנו הולכות בדרך הנכונה?" קורמון הציעה. "בסדר." אמזומון הניחה את החנית, שהסתחררה והצביעה קדימה. "אולי ננוח קצת? הרגליים שלי הורגות אותי." שוב התלוננה נוטומון. "טוב, ננוח, לפחות ככה את לא תעלי לי על העצבים." אמרה אמזומון בכעס. נוטומון השמיעה אנחת שמחה והתיישבה ליד עץ. שתי האחרות עשו כמוהה. "מה יש בקצה היער?" שאלה קורמון. "כפר של פלמונים וטנמונים, אם משרתיו של לוציפריומון לא הרסו אותו." ענתה אמזומון. "אבל הוא עוד לא הספיק להגיע לכאן, נכון? בפעם האחרונה הוא תקף באזור הדרומי, ואנחנו נמצאות באזור המערבי." קורמון אמרה. על העולם הדיגיטלי שולטים ארבע שליטים, אשר שולטים על ארבעה אזורים: צפון, דרום, מזרח ומערב. לוציפרימון הוא שליט המזרח, אשר סרח ונהיה אפל. כרגע הוא מנסה להישתלט על האזורים האחרים. "את מספרת לי? אני הייתי אחת מאלה שניסו להגן על הכפר שמשרתיו תקפו." אמזומון אמרה. "לא ידעתי שאת מהאזור הדרומי. נייטיסמון בטח שלחה אותך לאי הרוחות, נכון?" נוטומון ניחשה. "איך ידעת שנייטיסמון שלחה אותי?" אמזומון נדהמה. נייטיסמון היא שליטת הדרום. "כי אותי שלח אנדלימון, שליט המערב, אז חשבתי שאולי גם אותך שלח דיג'ימון שליט." ענתה נוטומון. הפעם קורמון נדהמה. "וואו, באמת יש לנו המון דברים במשותף. אותי שלחה אייביסמון, שליטת הצפון". "טוב, אולי מישהו מהם אמר לכן למה צריך להגיע אל אי הרוחות?" אמזומון שאלה. "לא." אמרו שתי האחרות. "נראה שנצטרך לגלות את זה בעצמנו. קדימה, בואו נמשיך." אמרה אמזומון וקמה. שתי האחרות גם קמו. "למה שלא תעופי למעלה ותראי מתי היער הזה מסתיים?" אמרה קורמון לנוטומון. "אוקיי." אמרה נוטומון ועפה למעלה. כעבור דקה היא חזרה ונחתה. "נו?" אמרה אמזומון בחוסר סבלנות. "אנחנו ממש קרובות. היער מסתיים בעוד כמה ק"מ." אמרה נוטומון. "אז קדימה, בואו נזוז." זירזה אמזומון. שלושתם המשיכו ללכת, וכעבור עשרים דקות הן כבר היו בחוץ. אך כשהן יצאו ממנו, הן לא ראו כפר של פלמונים, אלה רק הריסות. "מה קרה כאן?" שאלה קורמון. שתי האחרות עמדו מאחוריה. "בואו נבדוק אם מישהו נישאר בהריסות." אמרה אמזומון. הן התקדמו לעברו, אך לפני שהספיקו להתקרב, קול עצר אותן. "עצרו!". מולן עמדה דיג'ימונית אדם בעלת פני חתול, שהייתה לבושה בבגדים ירוקים-חומים. "מי אתן ומה רצונכם?" היא אמרה בתקיפות. "אמ.. אני קורמון ואלה הן נוטומון ואמזומון, ואנחנו רק רוצות להגיע לאי הרוחות." אמרה בקול מבוהל במקצת. "אה, טוב, אז סליחה שהתנפלתי אליכן. אני גראונדמון, שומרת כפר הטנמונים." אמרה והסתכלה על ההריסות. "טוב, לפחות הייתי." היא הוסיפה בעצב. "מה קרה לכפר?" נוטומון שאלה. "דרמונזקוימון תקפה אותנו. ניסיתי להילחם בה, אבל היא הייתה חזקה מידי, והדפה אותי לעבר היער. התעלפתי, וכאשר התעוררתי, היא כבר לא הייתה כאן." גראונדמון סיפרה בעצב. "טוב, אז למה את עדיין נשארת כאן? הרי לא נשאר שום דבר להגן עליו." אמזומון אמרה. "זהו ביתי ואני..." אך לפני שהספיקה לסיים את משפט, נשמע קול קר. "אז את עדיין חיה, מה?" מאחוריהם עמדה דרמונזקוימון, מחייכת חיוך קר. "את! אני עוד אתנקם בך על שהשמדת את הכפר!" גראונדמון אמרה בכעס. דרמונזקוימון צחקה. "את? תתנקמי בי? את לא תוכלי לנצח זבוב!" גראונדמון רתחה והתקיפה אותה. "חכי!" קורמון צעקה אליה, אך היא לא הקשיבה. "סכין חיים!" דרמונזקוימון התחמקה. "הגיעה הזמן שתושמדי! ציפורני ירח!" היא תקפה את גראונדמון, שזהרה לרגע ואז הפכה לביצה. "לא!" צעקה קורמון. "את עוד תשלמי על זה! מערבולת חיצים!" אמזומון תקפה אותה. דרמונזקוימון התחמקה בקושי מחיצי האש שנשלחו אליה. "סופת נוצות!" הפעם נוטומון תקפה, אך גם מזה היא התחמקה. "מטה סיגליות!" קורמון הצליחה לפגוע בה, ומטפסים סגולים קשרו אותה. "יותר את לא תתקפי איש! שושני רעל!" קורמון יצרה בעזרת המטה שחזר עליה שושנים לבנות וזרקה אותם עליה. הם נבלעו בתוכה והיא זהרה והפכה לביצה. "מה עכשיו?" נוטומון שאלה. שלושתן הביטו בעצב על הכפר ההרוס. "נצטרך פשוט להמשיך..."

niena

New member
אף אחד לא מגיב...../images/Emo7.gif

אני יודעת שאני לא הכי טובה בכתיבה, אבל לא ידעתי שאני עד כדי כך גרועה שאף אחד לא מגיב...

niena

New member
שם?....

אמ... נגיד "לוחמות הסמלים", הכי טוב שיש לי..

למעלה