הפיק שלי, פרק 1

Prophet

New member
הפיק שלי, פרק 1 ../images/Emo6.gif

כן כן, זה סוף סוף הגיע. לאחר שצברתי מספיק רעיונות לסיפור החלטתי לעשות את זה- לכתוב פיק ! אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מתחנן לתגובות !!! אנ י חשבתי המון על זה ! נ.ב קזבובו זה יכול להיות בדף הראשי בקטגוריה של הפיקים ???

Goggle Girl

New member
תגובה:

אמר סגול *הסיער* o_O המילון של אבן שושן אומר אחרת זה היה חביב ביותר ^-^ וזה שעבר על המשפט השני ככה היה כתוב ´טראנקס´ בהחלט חיבב עלי את הפיק ^^;;; זה היה באמת טוב ^^ המשך כך

haunter

New member
איזה כיף! סוף סוף גיליתי איך נכנסים

לפיקים! ואי איזה אורך, כמה זמן לוקח לכם לכתוב את כל זה? ולמה האחרון שם הוא מה-25 לדצמבר?

king kazabubu

New member
כי אז סיימתי את הפיק שלי

ואם כבר הצלחת למצוא את דרכך אז קרא את הפיק שלי ותגיב...

haunter

New member
בקשר לפיק שלך

אם אני אקרא את הפרק האחרון בלי אלה שלפני אני אבין את הפיק?

king kazabubu

New member
ממממ...

תראה. עקרונית אני רואה בסיפור שלך פוטנציאל ועשית אותו די מעניין. בסך הכל יש לך כישרון שאתה יכול לנצל לסיפור... אבל יש לך שגיאות כתיב. תתקן את זה ואז תשלח לי.

השגיאות כתיב באמת דורשות תיקון, אבל

חוץ מזה היה פיק מעולה. טין יופיע בו? חסר לך שלא, ותמצא לו גם בת-זוג. לקזבובו-הסיבה היחידה שאני לא קורא את הפיקים היא כי לא קראתי את ההתחלה, אז אם תשלח לי את ההתחלה או תאמר לי איך למצוא את הפרקים הראשונים פה בפורום, אני אקרא אותם.

Prophet

New member
לי יש שגיאות כתיב בעברית ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

יכול להיות שיש במילים רק אותיות שלא קשורות למלה, אי רווח ודברים כאלה... זה כי אני מקליד מהר (יחסית את ההקלדה שלי, אתה מקליד יותר מהר
) אבל שגיעוט קתיב ???

Prophet

New member
../images/Emo122.gif צודק, כתבתי סיער

אבל היו לי שגיאות כתיב רק שקשורים להלקדה !

צא לי להגיד לך שתיקנת רק את סגול

הסיער, אבל הנה עוד כמה טעויות שהעתקתי מהפיק: "אמא, תפסיקי לצעוק כבר, את לא צריכה לדאוד עברו להם חמש שעות (עברו להן חמש שעות, ולא להם) "הא נזכרתי (זה נראה כמו םכרתי, אז תראה אם אתה יכול לעשות משהו בקשר לזה) אני יודעת, אני יודעת, בשביל זה יש לי הפתעה אליכם! (חסרים גרשיים "" ומי אמר את זה) אמר גוקו בשוויציות (אמר גוקו כמו שוויצר אמיתי) (למה חזרת פעמיים על אותו דבר???) אז תעיר לי אם אני יגזים (אגזים, לא יגזים) גוקו התחיל לדבר את שנתקע שוב בהתפרצות של גוטן. (מה זה את שנתקע) אימונים מפרחים (לא ככה כותבים מפרחים, אלא מפרכים) אני יודע שחלק מההערות שלי קצת מוגזמות, אבל בכל זאת, אם אתה רוצה לדעת לכתוב ממש טוב אז תתקן ותלמד גוף ראשון, גוף שני וגוף שלישי וזמנים כדי שלא תכתוב שוב יגזים במקום אגזים.

Light woman

New member
פרופט, אני מזדהה... החלמה מהירה!!!

אה... והפיק שלך היה מהמם... ובזאת אפשר לציין שאני גם עובדת על הפיק שלי, אני רק מחכה למחשב החדש שאמור להגיע עוד שבוע, כי המחשב שלי על סף מוות, הוא 99999/100000 מת.... הכי אהבתי את הקטע של "נתעורר בחמש בבוקר, שלוש שעות נאכל, ואז נצא לאימונים!!!" חחח... זה היה קורע... אבל קצת עיוותת את האופי של הדמויות... גוקו בכלל לא שוויצר...חוץ מזה היה פיק מאוד חמוד~^.^~ הוא כמעט מתחרה עם הפיק של גוגל... אבל עם כל הכבוד, בלי להעליב אף אחד, אף פיק שקראתי לא משתווה לפיק של קזבובו. חוץ מזה שהפיק היה מצחיק בקטעים הכי בלתי צפויים, קצת התאכזבתי הסופו, שהכל יחזור שוב... לא משנה... דרך אגב... מי רוצה שאני אמשיך את הפיק שלי?

למעלה