הפיק הראשון שלי ^^ ההמשך יבוא...אני מקווה שמהר
ט טומויו האחת New member 4/7/04 #3 יפה..... זה באמת מותח... זה דיי מתעלם ממה שקרה בסרט השני אבל פיק זה פיק ומי אני שאתווכח מצפה להמשך...
יפה..... זה באמת מותח... זה דיי מתעלם ממה שקרה בסרט השני אבל פיק זה פיק ומי אני שאתווכח מצפה להמשך...
ט טומויו האחת New member 5/7/04 #16 כן זה באמת יפה... וזה מאוד מקוראי על החלק של האשלגן וכל זה.... אבל סאקרוה וטומויו הן כן קרובות משפחה....
כן זה באמת יפה... וזה מאוד מקוראי על החלק של האשלגן וכל זה.... אבל סאקרוה וטומויו הן כן קרובות משפחה....
G Guardian Dementor New member 5/7/04 #9 חלק רביעי ויכול להיות אחרון להיות...מי שאהב יצטרך להתאפק..אני חושב. אולי יותר מאוחר אני אפרסם את התמונה של הקלף.
חלק רביעי ויכול להיות אחרון להיות...מי שאהב יצטרך להתאפק..אני חושב. אולי יותר מאוחר אני אפרסם את התמונה של הקלף.
G Guardian Dementor New member 5/7/04 #12 רק תמונה...אולי עוד "...הדמות הסתובבה לכיוון הרעשים, וכעת היה ניתן לראות אותה בבירור: דמות נשית, גבוהה מאוד, בצבע כספית וזוהרת בצבע כספי, מרחפת מעל פני האדמה. היה לה שיער ארוך ועיניי תכלת מאוד (מאוד) בהירות. "היא לא נראית הטיפוס שאוהב חברה" חשבה לעצמה סאקורה..."
רק תמונה...אולי עוד "...הדמות הסתובבה לכיוון הרעשים, וכעת היה ניתן לראות אותה בבירור: דמות נשית, גבוהה מאוד, בצבע כספית וזוהרת בצבע כספי, מרחפת מעל פני האדמה. היה לה שיער ארוך ועיניי תכלת מאוד (מאוד) בהירות. "היא לא נראית הטיפוס שאוהב חברה" חשבה לעצמה סאקורה..."
G Guardian Dementor New member 5/7/04 #19 חלק שישי ואחרון..מקווה שאהבתם../images/Emo178.gif זה מוזר אם לא אהבתי את הפיק שלי?