הפיק המשותף השני

Digi Lista

New member
הפיק המשותף השני

אחרי קאריס´ אדבנס וכול מה שנלווה אליו הגיע הזמן להתחיל פיק משותף חדש לכמה שיותר אנשים מהפורום, אבל כדי למנוע בעיות ווילו ואני חשבנו על כמה כללים, אתם מוזמנים להוסיף עוד כללים(כי באמת אין לי כוח שוב להעלבויות, השתלטויות ואין לי מושג מה עוד...) 1. כול מי שימשיך יכתוב משהו קצר יחסית (בכול פעם) כי אחרת זה לגמרי יוצא משליטה 2. בלי השתלטויות. 3. ממשיכים לפי סדר אותו נקבע לפי מספר העונים בחיוב ברצון להמשיך. 4. דואגים לאחד את זה בסוף(שמישהו מראש יודיע שהוא דואג!)כדי שהכול יהיה במאמרים נראה לי שזהו... נ.ב. לילו וגאטומון(וראיתי שגם נייקו התחילה סיפור) לא לשכוח לאחד הכול כאשר תסיימו ולשלוח לי, כנ"ל לגביי התקצירים שביקשתי... ווילו, יאללה תשימי את מה שהכנת, אני מקווה שנהנה לכתוב את זה ושיהיו כמה שיותר כותבים!

אז ככה....

1. אני יודעת שזה עלוב..{לא צריך לומר לי את זה...} 2. זה מהמבט של שני..{הדיג´יגורלית החדשה...} ותהנו...אה וזה גם די קצר....וגם תתנו רעיונות לשם...

DiGiHiLa

New member
אז ככה...........

1.זה לא עלוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. אהבתי אבל אני לא רוצה להמשיך אין לי ראש לפיקים מצטערת.....

niiko

New member
מממ....

גם אני התחלתי משהו ששאלתי מי רצה להמשיך אפ´חד לא הגיב חוץ מווילו... 1. זה נחמד 2. אין שתיים...

טקאטו

New member
הנה ההמשך

אני יודע שהוא גרוע אבל זה מה שדימינתי אז תהנו(אני יודע שלא תהנו אבל בכל זאת)

הוא לא...

גרוע הוא דווקא מאוד מצא חן בעיני...זה המשך מאוד מעניין ומאוד נהנתי לקרוא אותו{אני נשמעת כמו המורה שלי לספרות...החזרה לבית-ספר משפיעה גם עליי..לאאאאאא}

Digi Lista

New member
עכשיו תורי!...

נראה מה יצא מהעניין בסוף(לא לקטול אותי אם ההמשך יהיה...
), אני מקווה שישתתפו עוד!, לאן נעלמו קסנדרה פוטר וגוגל גירל?עד כדי כך היה רע שהן עזבו?

Digi Lista

New member
אז תור מי עכשיו?...

ומי מתנדב לאחד את הכול בסוף?(בבקשה שזאת לא תהיה אני...)

Digi Lista

New member
בסדר גמור.

אני שמחה שאת משתתפת(עד השבועיים האחרונים היית פחות משתתפת!...אני גם מורה לא רק פסיכולוגית...). אני אשמח שיהיו עוד...

אוקי...

אז אני ממשיכה שאף אחד לא ימשיך...והלוואי שהייתי משתתפת ככה בשיעורים בבית הספר שלי...**נזרקים כריות עליי** טוב אני לא אזכיר שעוד מעט מתחילים הלימודים אופססס

למעלה