הפינה של עופר

gorck

New member
הפינה של עופר

שם: שעה: מיקום: צבע תחתונים ברגע זה: מה עשית אתמול כדי להגדיל את קהילת הפורום: השלם: (לא לפי השיר האמיתי) את משגעת ב... צאי אל החלון אני האיש ש... נושא לדיון: הורדת פרופיל בכוח

GirlTalk

New member
...

שם: נועה שעה: 10:27 מיקום: כמו תמיד חדר עבודה,בבית צבע תחתונים ברגע זה: לבן עם עיגולים ורודים..בין האהובים עליי=) מה עשית אתמול כדי להגדיל את קהילת הפורום: לא עשיתי
השלם: (לא לפי השיר האמיתי) את משגעת ב...ריקודך מולין רוז'
צאי אל החלון אני האיש ש...שיגרום לך לחייך נושא לדיון: אני עייפה

gorck

New member
אני מניח שזה באיחור אבל...

כדאי שתכלי לישון...

gorck

New member
כן כן גם אני עונה...

שם: עופר שעה: 12:24 מיקום: בפינת האוכל בדירתי האהובה.. צבע תחתונים ברגע זה:אפור מה עשית אתמול כדי להגדיל את קהילת הפורום: כלום *חיוך תמים* השלם: (לא לפי השיר האמיתי) את משגעת ב...בגד הזה...זה מדהים... צאי אל החלון אני האיש ש...מחכה כמו פראייר למטה כבר שנים! נושא לדיון: הורדת פרופיל בכוח לא יקרה אצלי

dragonit12

New member
מתפוצץ לי הראש><

שם: שלומית שעה: 19:51 מיקום: חדר... צבע תחתונים ברגע זה: צהוב... מה עשית אתמול כדי להגדיל את קהילת הפורום: אמרתי לאנשים להיכנס.. נראה אם הם באמת יכנסו לכאן
השלם: (לא לפי השיר האמיתי) את משגעת ב... צחוקך! צאי אל החלון אני האיש ש... שפכתי עליך את המים! נושא לדיון: הורדת פרופיל בכוח גרוע.אבל ממש גרוע. לא אוהבת את זה בכלל... אבל זה שונה,אם זה משהו שאה סתם עושה את זה כי לא בא אז זה מעפן. אבל אם אתה עושה את זה כי אתה לא יכול לשרת,והמצב הבריאותי שלך לא נותן לך אז זה יחסית בסדר... חג שמייח!

למעלה