הפינה שלכם

הפינה שלכם ../images/Emo168.gif

עם דירה שלכם בטח יש לכם יותר חלל שהוא "שלכם" ממקודם, אבל עדיין, האם יש פינה ספציפית בבית שאליה אתם נמשכים כשאתם רוצים להיות עם עצמכם, מקום בתוך הדירה שהוא "המפלט שלכם"? כשניסיתי לחשוב על זה במקרה של הדירה שלי קצת הופתעתי לגלות שאין לי למעשה חדר אחד שאליו אני הולכת או משהו, אלא יותר מן פינה במובן הכי ממשי שלה: הפינה של הספה. כשבא לי קצת שקט ורוגע אני הולכת לפינה הספציפית הזו, אוספת אלי את הרגלים ופשוט בוהה בחלון או עוצמת עיניים או משהו. עם זאת, קצת מוזר לי שמתוך דירה שלמה בסוף הנקודה שלי זה הקצה השמאלי של הספה...

goldyboy

New member
../images/Emo6.gif

כל הבית שלי זה חדר אחד, אז אין לי יותר מדי פינות (למרות שיש את "כסא הכבוד"
, אבל גם הוא מוגבל לישיבות חשובות בלבד) כשעישנתי, אז הפינה האהובה עלי היתה זולת העישון שבחוץ (לא עישנתי בבית), שם יכולתי לשבת, להסתכל בנחת על הפינה שלי
, לשמוע מוזיקה מהבית וליהנות מהסיגריה. עכשיו, אחרי שהפסקתי לעשן, סתם לשבת שם זה דבילי, אז אני בבית, על המיטה, רואה סרט במחשב או קורא.

שתי פינות

אחת זו כמובן המיטה שלי. בשיא החורף אהבתי לכוון מפזר חום ישירות עליי, להישכב על המיטה, ולבהות. עם מוסיקה ברקע או בלי. עכשיו כשיותר חם - אותו דבר רק בלי המפזר חום. והפינה השנייה זו המרפסת. אני אוהבת להישען על המעקה ולהסתכל על הרחוב, ככה סתם. מתישהו אחת השותפות שלי ראתה שיש אור במרפסת, הלכה לכבות אותו וכמעט חטפה התקף לב כשראתה שאני שם.

NightElf

New member
המיטה בחדר שלי

אני אוהב לשבת במיטה אחרי אימון, אוכל ומקלחת, ופשוט לשמוע מוזיקה ולתרגל קצת לימוד צרפתית, ואז ללכת לישון בשקט, זה משהו שלא היה לי בדירה עם ההורים (בגלל אחים\רעש) ועכשיו יש לי

kkarinn

New member
כל החדר שלי הוא הפינה שלי!

אני גרה עם שותפים, ולכן, כל החדר הגדול שלי הוא הפינה שלי, שלצערי, אני מבלה בה ה-ר-ב-ה יותר מידי זמן, בגלל הלימודים האלה... נמאס לי כבר, כל שבוע זה מירוץ חדש נגד הזמן, התואר הזה מקצר לי את החיים, ואני עוד צריכה לעשות תואר שני...

למה צריכה? ../images/Emo12.gif

נורא חשוב לבוא ללימודים מתקדמים לא רק עם רצון, אלא גם עם הרבה כוח. למה את מרגישה שאת "צריכה" את זה? ואפילו אם כן, למה לא הפסקה באמצע?

kkarinn

New member
בשביל לעבוד בתחום...

עם תואר ראשון אי אפשר לעשות יותר מידי בכימיה, ואם אני רוצה לעבוד במשהו נורמלי בתחום, אני צריכה לעשות תואר שני... כמו בביולוגיה...

למעלה