הפינה שלי

הפינה שלי ../images/Emo3.gif

<אני חייבת למצוא לה שם..> שיר השבוע של אהוד: שיר השבוע לא של אהוד: תמונת השבוע: משהו מגניב שקרה השבוע: משהו מגניב שיקרה בשבוע הקרוב: ושאלות לאחרי ראש השנה: כמה אכלתם? מה היה הכי נוראי? מה היה הכי מגניב? החלטה שקיבלתם לשנה החדשה: שנה טובה ושבוע טוב

אין לי רעיון לכותרת

שיר השבוע של אהוד: האגס 1 שיר השבוע לא של אהוד: תקפוץ- גלעד שגב תמונת השבוע:
משהו מגניב שקרה השבוע: אמממ אחיינים שלי היו פה וזה תמיד מגניב
משהו מגניב שיקרה בשבוע הקרוב: אני הולכת לראות את הילדים שלי
ושאלות לאחרי ראש השנה: כמה אכלתם? המון מה היה הכי נוראי?ילדים קטנים שתוקעים כל אחר הצהריים בשופר
מה היה הכי מגניב? אחיינים שלי החלטה שקיבלתם לשנה החדשה: שיהיה טוב

../images/Emo74.gif

שיר השבוע של אהוד: בוא הביתה שיר השבוע לא של אהוד: מהר מידי הג'ירפות תמונת השבוע: משהו מגניב שקרה השבוע:חבר טוב שלי חזר מארצות הברית משהו מגניב שיקרה בשבוע הקרוב: אולי נסיעה לצפון ושאלות לאחרי ראש השנה: כמה אכלתם?המון זה קצת מה היה הכי נוראי?הדגים מה היה הכי מגניב?הבגדים החלטה שקיבלתם לשנה החדשה: שהיא תהיה טיפה יותר טובה

אני..

שיר השבוע של אהוד: איידישע רסטה מאן (יש מצב שלא כתבתי את זה נכון כי אני לעולם לא אצליח להגות את זה או לכתוב את זה ואין לי כוח לקום להביא את האלבום ולהעתיק ממנו כרגע
) שיר השבוע לא של אהוד: אולי היום/ מאיר בנאי תמונת השבוע:
משהו מגניב שקרה השבוע: הופעה של מאיר ביום רביעי ומה שאחריה
משהו מגניב שיקרה בשבוע הקרוב: אני נרשמת לחדר כושר סופסוף
ושאלות לאחרי ראש השנה: כמה אכלתם? הרבה יותר מדי
מה היה הכי נוראי? כמות האוכל שנכנסה לגופי..
מה היה הכי מגניב? לראות את סבא וסבתא
ושדוד שלי בא להגיד חג שמח
ומישהי שהתקשרה אליי בבוקר של החג
החלטה שקיבלתם לשנה החדשה: וואי יש הרבה..
הממ.. להגביר עצמאות בין היתר

clevelandrocks

New member
שלי

שיר השבוע של אהוד: בלוז כנעני שיר השבוע לא של אהוד: 'גג' של הג'ירפות תמונת השבוע: משהו מגניב שקרה השבוע: סיימתי מבחן אחרון והתחיל החופש!!! משהו מגניב שיקרה בשבוע הקרוב: שאלה טובה. אני פתוח להצעות ושאלות לאחרי ראש השנה: כמה אכלתם? 5 פרוסות עוגת דבש, 4 שניצלים, 3 תפוח בדבש, 2 גפילטע פיש, 1 קערת גלידה וחצי אגרול (כמה זה בקלוריות?) מה היה הכי נוראי? עיתוני סוף השבוע: מ-ש-ע-מ-ם מה היה הכי מגניב? היה לנו אורח בריטי מצחיק מצחיק
החלטה שקיבלתם לשנה החדשה: לפרגן לעצמי קצת

למעלה