הפינה שלי

Drorrrrrr

New member
הפינה שלי ../images/Emo11.gif

ככה, בגלל שאנחנו פורום חדש: צריך להקים פינות. יש כבר את "השרשור היומי" שמדי יום מישהו אחר פותח, יש את "השאלון השבועי" של כרמית, סיכום שבועי יעשה כשיגיע הזמן, קחו יזמה- שכל אחד ימציא פינה, יודיע לי שזוהי פינה [כדי שאוכל לפתוח מקום בקישורים ובמאמרים]. הפינות יכולות לעסוק בהכל: ברומו של עולם, בהמלצות, בראיונות [באמת מי רוצה לדאוג לראיונות פה?], טורים אישיים שלכם על כל דבר שבעולם. קחו יזמה והשתתפו בדברים חוץ משאלונים
.

123יעל

New member
לכובע שלי שלוש פינות ../images/Emo6.gif

שלוש פינות לכובע שלי לולי היו לו שלוש פינות לא היה זה הכובע שלי ל___ שלי שלוש פינות שלוש פינות ל___ שלי לולי היו לו שלוש פינות לא היה זה ה___ שלי ל___ __ שלוש פינות שלוש פינות ל___ __ לולי היו לו שלוש פינות לא היה זה ה___ __ ל___ __ ___ פינות ___ פינות ל___ __ לולי היו לו ___ פינות לא היה זה ה___ __ ל___ __ ___ ___ ___ ___ ל___ __ לולי היו לו ___ ___ לא היה זה ה___ __ ל___ __ ___ ___ ___ ___ ל___ __ לולי היו לו ___ ___ לא היה זה ה___ __ מפה אני אך פעם לא יודעתץ איך להמשיך....
וגם נמאס לי.... וגם איך כותבים בכלל לולי
לא ככה בטוח....

אני../images/Emo70.gif

לזכר הימים הטובים שניהלתי את הפינה
וכי אני מתגייסת שבוע הבא
וכי אתם אוהבים אותי

tuty fruty

New member
אני מוכנה לעשות פינת בידור

טוב לא בדיוק למצוא כל פעם דברים יפים כמו קטע קריאה יפה או מפשטים יפים בדיחות וכו' ואז כל אחד יוסיף משלו...

כמו בהרבה פורומים אחרים

אפשר כל שבוע לבחור חבר מהפורום וכולם שואלים אותו שאלות מה שהם רוצים והוא עונה.... וכל שבוע מחליפים :)

למעלה