הפינה השבועית שלי

הפינה השבועית שלי

שיר השבוע של אהוד: שיר השבוע לא של אהוד: משהו מגניב שקרה השבוע: משהו מגניב שיקרה השבוע: וליום כיפור: צמים? יש מישהו מיוחד שתבקשו ממנו סליחה? שנה טובה צום מועיל

נושא

שיר השבוע של אהוד: יוצא לאור שיר השבוע לא של אהוד: אליה - מאיר בנאי (עדי כמה את אוהבת אותי עכשיו
), הפחדים גלעד שגב, ומהר מידי של הג'ירפות משהו מגניב שקרה השבוע: ראיתי את הילדים שלי משהו מגניב שיקרה השבוע: סוכות!!! יש תפוזים!! וליום כיפור: צמים? כן יש מישהו מיוחד שתבקשו ממנו סליחה? לא יודעת, אני די שונאת את המנהג הזה של לבקש סליחה ביום כיפור כי זה יום כיפור. אני מאמינה בלבקש סליחה כשצריך ולא כשחייבים
שנה טובה צום מועיל

bmt29

New member
"הייתה זו שעת בין הערביים..." ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של אהוד: שעה של מסתורין
שיר השבוע לא של אהוד: ברי בחרוף ואהוד בנאי - עיר מקלט (נו מה אני יעשה שאהוד גם נכנס
) משהו מגניב שקרה השבוע: שיעור ראשון עם שי זלמן!
משהו מגניב שיקרה השבוע: חופש. יום כיפור. יום שלישי מתוכנן משו מגניב.
וליום כיפור: צמים? אכן יש מישהו מיוחד שתבקשו ממנו סליחה? שונא ת'מנהג הזה לבקש דוקא ביום כיפור... זה מרגיש צבוע... גמר חתימה טובה לכולם!
JB

clevelandrocks

New member
פינת butter

שיר השבוע של אהוד: רוחות הצפון (גרסת ההופעה
) שיר השבוע לא של אהוד: 'שיר כאב' של מאיר אריאל משהו מגניב שקרה השבוע: שיחקתי פוטבול, אחרי משהו כמו 5 שנים שלא שיחקתי. משהו מגניב שיקרה השבוע: ירושלים לובשת חג. וליום כיפור: צמים? כן. יש מישהו מיוחד שתבקשו ממנו סליחה? אני צריך לחשוב על זה.

../images/Emo99.gif

שיר השבוע של אהוד: "רוחות הצפון" בגרסת ההופעה, בכלל, אני ממש מחכה לאלבום הזה..
שיר השבוע לא של אהוד: עכשיו את מרוצה/ מאיר בנאי משהו מגניב שקרה השבוע: גיליתי שמעריכים את העבודה שלי במקומות שונים וזו הרגשה ממש טובה
משהו מגניב שיקרה השבוע: יום כיפור. (אני ממש שוהבת את היום הזה..) ובשבת ב-4 בבוקר אני יוצאת לשבוע באילת
וליום כיפור: צמים? כמובן, כבר 12 שנה
יש מישהו מיוחד שתבקשו ממנו סליחה? מעצמי בעיקר.. כשאני עושה למישהו משהו שמרגיש לי לא בסדר אני מיד מבקשת סליחה, רק עם עצמי אני צריכה לחכות לכיפור כדי להבין טעויות..
שנה טובה צום מועיל

למעלה