הפינה המשפטית

ToryMaster

New member
לא בטוחה

כשנגנב רכוש מהבית שלי לרגע לא עברה לי בראש המחשבה לעזוב, אבל אני חושבת שהייתי מעדיפה את זה על האפשרות של לפגוע במישהו. [חנונית? אידיאליסטית? מושפעת? יפת נפש? מי אמר ולא קיבל?]

Barvazoom

New member
חלילה, אף לא אחד מהדברים...../images/Emo13.gif

אני באותו מצב כמו שלך לא יודעת מה הייתי עושה. סתם לא חושבת שגם "הוא" חשב לעצמו - היום אני אירה במישהו למוות כי נמאס לי... : )

ToryMaster

New member
ברור שלא

ברור לי גם שסביר שזה היה בשגגה, אבל זה לא מפחית מחומרת המעשה. אם כי, בעצם, באיזשהו מקום, מה שהוא יצטרך לסחוב כל חייו על המצפון עשוי להיות עונש מספיק, זה הרי לא שהוא באמת מסוכן לסביבה. מצד שלישי, אם הוא ישוחרר, זה עשוי לתת לגיטימציה לדברים כאלו שיקרו פחות בשגגה, אז גם זו בעיה. למרות שאיאפשר לעות מבן אדם דוגמה. המממ. בלבלת אותי.

Barvazoom

New member
יקירתי רציתי להודות לך, ברצינות

דו שיח כזה נעים ופורה לא היה לי כבר הרבה זמן בטח לא ככה. אז תודה לך. אני הולכת הביתה עכשיו אז לא רציתי שתחשבי שאני מתעלמת. שיהיה לך אחלה ערב! נתראה מחר, באותו מקום, דיון אחר...

חנונית ../images/Emo99.gif

אידיאליסטית
יפת נפש
[להגיד לך כמה פעמים ביום אני שומעת את המושגים האלו כי אני טבעונית?] [אז אני יפת נפש.] [ואני אידאליסטית] [כן, גם חנונית נוסף לרשימה בגאווה עצומה (ככה זה כשכל מאכל את בודקת את הרכיבים שלו)] ויודעת מה? מעדיפה להיות כל הכינויים האלה ולא לפגוע. או לרצוח. או להיות שותפה לזה. ואת? את מלכה בלי קשר
ואני? אני מזמן כבר התאהבתי בך

green flame

New member
עונש מינימלי על הריגה והצעות חוק...

לדעתי האדם אמור לקבל את העונש המינימלי על הריגה, מכיוון שאפשר לראות שזה נגרם עקב תסכול רגעי שנובע מבעיה חוקתית. הוא בכל זאת הרג את הבן אדם, ועל הריגה יש צורך בענישה גם עם זה בן אדם שדרס מישהו בטעות. לדעתי בעקבות המקרה הזה צריך להגיש הצעות חוק חדשות שבעות להגן על שטח פרטי חקלאי כמו בארה"ב ששם זה כל שטח פרטי. אחרת באמת מיקרים כאלה ישנו ויחזרו, ואנשים ימשיכו לירות אחד בשני. ערך חיי אדם גדול מערך רכוש, ואי אפשר להקטין את את ערך חיי האדם לעומת הרכוש גם אם זה נובע מבעיות שנכפו על בעל הרגוש.

למעלה