הפינה המטורפת שלי ....

../images/Emo39.gifעונה../images/Emo39.gif

דמות השבוע שלכם מהשמיניה?ניצן.. דמות השבוע שלכם מסדרה אחרת?אממ לא יודעת.. השבוע לא יצא לי ליראות סדרות אחרות.. פרק השבוע שלכם?הפרק של היום.. שיר השבוע שלכם?Run It - Chris Brown משפט השבוע שלכם מהשמיניה?לא זוכרת
משפט השבוע שלכם מסדרה אחרת?אין חחח משפט השבוע שלכם מהחיי היום יום?אמממ "תשתקי כבר"
שורת השבוע משיר ישראלי?"רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר" שורת השבוע משיר לועזי?לא יודעת.. אני לא מבינה אנגלית
תמונה שא לכם להוסיף לשישור?>>

עונננההה:]!@#$%^&

דמות השבוע שלכם מהשמיניה? איה!!!! דמות השבוע שלכם מסדרה אחרת? אור כחלון המדהים!@#$%^& פרק השבוע שלכם? 101 פרק שולטטט!!! יום ראשון אם אני לא טועה שיר השבוע שלכם? שובי אל ביתי [בביצוע של רונה לי וליאור מנולד לרקוד] משפט השבוע שלכם מהשמיניה?בן בן אולי תסתום משפט השבוע שלכם מסדרה אחרת? אילן:לרגע ריחמתי על עודד שהוא מנקה לבד,קובי:ו.... אילן: הרגע הזה עבר. [הפיג'מות שליטעעעעעע] משפט השבוע מחיי היום יום? שתקי סתומה שורת השבוע משיר ישראלי? לאן שלא תלכי רק אל תשכחי יבוא היום תביני הכל תיהי בשבילך ותתחילי לגדול. שורת השבוע משיר לועזי? listen to your hart whn is calling for you

אניניניני../images/Emo9.gif

דמות השבוע שלכם מהשמיניה? דגנית
דמות השבוע שלכם מסדרה אחרת? בקושי רואה טלויזיה פרק השבוע שלכם? כל השבוע
, סתם לא, פשוט הכל מתערבב אז אין לי מושג
שיר השבוע שלכם? שובי אל ביתי משפט השבוע שלכם מהשמיניה? יש הרבה משפט השבוע שלכם מסדרה אחרת? ושוב, בקושי רואה טלויזיה משפט השבוע שלכם מהחיי היום יום? לא יודעת
שורת השבוע משיר ישראלי? "כמה את יפה תמיד וכמה היום" שורת השבוע משיר לועזי? "Because of you I tried my hardest just to forget everything"..

chen010189

New member
טוב :) אני אענה...

דמות השבוע שלכם מהשמיניה?איה דמות השבוע שלכם מסדרה אחרת?לא רואה כל כך טלוויזיה פרק השבוע שלכם?102 שיר השבוע שלכם?Madonna - American Life משפט השבוע שלכם מהשמיניה?"כולם יאמינו בסקוRRRRפיו" משפט השבוע שלכם מסדרה אחרת?... משפט השבוע שלכם מהחיי היום יום?"שירן, יש לי שערה שלך! אני יכולה להכין בובת וודו!" - "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!" שורת השבוע משיר ישראלי?לא מפסיקים לנוע, סתם אנ'לא חוזר פעמיים(מה, בדיוק שמעתי אותו) שורת השבוע משיר לועזי?Love is in the air everywhere i look around...

למעלה