הפינה המטורפת שלי ....

ANGELUSPIKE

New member
הפינה המטורפת שלי ....

פתחתי פינה חדשה שאני מקווה שהיא תצליח ותהפוך לשבועית. אז ככה אני ישאל אותכם כל מיני שאלות על השבוע שהיה. דמות השבוע שלכם מהשמיניה? דמות השבוע שלכם מסדרה אחרת? פרק השבוע שלכם? שיר השבוע שלכם? משפט השבוע שלכם מהשמיניה? משפט השבוע שלכם מסדרה אחרת? משפט השבוע שלכם מהחיי היום יום? שורת השבוע משיר ישראלי? שורת השבוע משיר לועזי? תמונה שא לכם להוסיף לשישור? מקווה שתשתפו ןתהנו. רואי

Super Chuly

New member
אני הייתי מעריצת המורדים

אבל ממש לא מתביישת בזה. כי חבל. אם נהנת מהתוכנית, אפילו אם זה היה מזמן- זה שווה את זה, ועם כל הכבוד- צפצפי על מה שאחרים אומרים. ליהי :)

Rioter

New member
הוואל.

פליפה היה חמוד
.

נעמקה19

New member
אני זוכרת ששנאתי המורדים ../images/Emo6.gif

אבל מתתי על פינת אור |: (ואני מאד מתביישת בזה)

chen010189

New member
הייתי מכורה לקטנטנות והמורדים!

הלכתי להופעה של המורדים, אבל את המורדים ראיתי רק בעונה ה1, את העונה ה2 כבר לא היה לי כח לראות... ירד לי מכל הסדרות האלה, פתאום התחלתי לשנוא. גם טלנובלות וסדרות התחלתי לשנוא, כי פעם בכלל הייתי רואה ויוה פלוס ואז הגיעו "טלנובלה בע"מ" ו"השמינייה" ושבו את לבי (איזה רומן הרכבתי פה) עכשיו נחכה ל"האלופה", נראה איך זה, אני סומכת על דרור נובלמן... וקטנטנות אומרים שהולכת להיות עוד עונה, נראה לי עדיף שכריס מורנה תמצא רעיונות חדשים כי קטנטנות כבר מיצתה את עצמה. ראיתי מעונה 3 ועוד נמאס לי...

chen010189

New member
וסצינה אחת מתוך פינת אור../images/Emo6.gif

סצינה אחת וישר פסלתי אותם שחקנים וגם משום מה התחלתי לתעב ספרדית נמאס לי לשמוע את השפה הזו (או שסתם ידיד ארגנטינאי שקרה מה שקרה גרם לי להתחיל לא לסבול גם אותו וגם את השפה הזו ששמעתי בכל חור
)

Rioter

New member
גם אני בדיוק ככה. ../images/Emo6.gif

מקטנטנות באמת נמאס, מיצה את עצמו לגמרי. מה, שגם כל השחקנים הם כבר ממש לא 'קטנטנים'... טלנבולה בע"מ זה היה ממש מצחיק.

chen010189

New member
כל הסדרות בספרדית...

התחילו להיראות לי כמו זבל כי זה פשוט חוזר על עצמו בעיקרון זה מרכיבים לסדרה\טלנובלה עלילה של אוהבים, בוגדים, רעים וכל זה אבל אפשר לגוון ופשוט שם זה חוזר על עצמו לטעמתי המורדים והעונה ה5 של קטנטנות היו כמו לראות את אותו הדבר. טאני מציעה מכל הלב לכריס מורנה וההוא ששכחתי את השם שלו שיפעילו קצת את הדמיון וילכו לכיוון אחר... כי לכריס יש ראש טוב, המורדים וקטנטנות באמת היו טובים אבל יותר מדיי זה כבר עשה את שלו וככה כל הסדרות האלה שמתחילות להיות עכשיו פינת אור ופלורסיינטה אני אפילו לא רואה ואני כבר יכולה לשער מה הולך שם (עכשיו יבואו אנשים שיתקפו אותי, אבל אותם אנשים מוזמנים לקפוץ לי)

Rioter

New member
יאיר דורי?

הוא בן אדם ממש נחמד, הוא קנה לי שוקו במלון שלהם :X (וגם איתו יש לי תמונה, חסרות לו אצבעות או משהו בגלל מלחמה כלשהי.. אז יש לו שם אצבעות-דמו כאלה. O_O)

נעמקה19

New member
אגב,

בפינת אור הם לגמרי לא ידענו לשחק...זה מפחיד כמה לקחו אנשים חסרי ניסיון

chen010189

New member
אני לא רוצה להרוס...

אבל משהו כזה הומצא לא מזמן על-ידיי בקצת יותר הרחבה

עונה..

דמות השבוע שלכם מהשמיניה? נינידמות השבוע שלכם מסדרה אחרת? סיסי {אהבת נעורים}פרק השבוע שלכם?הפרק של אתמול {שלישי} .. לא זוכרת את המספרשיר השבוע שלכם? קיץ-איה כורםמשפט השבוע שלכם מהשמיניה? מצאו אותה.. את איה..{דדי לדגנית.. בפרק של יום שלישי או שני}משפט השבוע שלכם מסדרה אחרת? אין..משפט השבוע שלכם מהחיי היום יום? אממ אין..שורת השבוע משיר ישראלי? אני אשיר ך שיר של פריחה ..והלב יתרוקן מעצבו..שורת השבוע משיר לועזי? Take My Breath Awayתמונה שא לכם להוסיף לשישור?

ShAhAr CbSm

New member
עונהנהנה../images/Emo192.gif../images/Emo214.gif

דמות השבוע שלכם מהשמיניה? אבי
דמות השבוע שלכם מסדרה אחרת?מנואל
פרק השבוע שלכם? אתמולל שיר השבוע שלכם? שובי אל ביתי משפט השבוע שלכם מהשמיניה? "הקייטנה של נטשה"
משפט השבוע שלכם מסדרה אחרת? ethan will save me.. he wont let me die משפט השבוע שלכם מהחיי היום יום? "אויש תנוח" כל הזכויות שמורות לשירי מימון
שורת השבוע משיר ישראלי? בעיניך יפתי נשמע אור האטום יש יום מאושר או עצב שבא חוזר פתאום יש אור של כוכב מאיר ויש את אותו חולם כמה את יפה תמיד וכמה היום שורת השבוע משיר לועזי?youre here theres nothing i fear and i know that my heart will go on well stay for ever this way you are safe in my heart and my heart and my heart will go on and on

למעלה