הפינה החיובית

תאירU4

New member
הפינה החיובית

איזה כיף סוף השבוע הגיע! שנזכיר קצת מהדברים הטובים שהיו השבוע? אצלי - סוף סוף הבן שלי ניצח במשחק כדורסל אחרי המון הפסדים. הבעל שהתנצל אתמול ממש עשה לי טוב על הלב. מחר יש מפגש של א. בוקר כפית של כל הנקלטים כאן בקיבוץ, אני מביאה פלטת גבינות נחמדה והולך להיות מגניב. ושאתמול שתי הבנות שלי נרדמו בשעה 17.00 ואני הצלחתי לתפוס תנומה קלה של חצי שעה עד שהבנים הגיעו. סה"כ כרגיל שבוע מעייף וטוב שהוא נגמר אבל זה היה שבוע חיובי.

AY1

New member
כל הכבוד לבן ולבעל ../images/Emo45.gif ולבנות שנתנו לאמא

לנוח קצת אצלי לצערי לא זוכרת שום דבר ממה שהיה השבוע לאור העובדה שהבן זוג נסע לחו"ל אתמול לשבוע (שוב)

שרונית28

New member
../images/Emo45.gif חיובי לשבוע

עומר קיבל חגורה לבנה-סגולה בג'ודו והוא מאושר עד השמים.
יש התקדמות אצל עומר בכיון הכתיבה וזאת המון בזאת הריפוי בעיסוק.
אתמול אחה"צ הצלחתי לנקות את כל הבית לשבת
.
היום אני בבית אז החלטתי להפתיע את עומר ולקחת אותו מהגן במקום שילך לצהרון ונבלה את כל הצהריים ביחד שנינו.

../images/Emo45.gif רעיון נהדר!

לא לפי סדר כלשהו: הייתה לי אתמול איזו הברקה רגעית בשאלה קשה במשרד, וזה היה מאוד מספק מקצועית. ביום שני אכלתי עם אבא שלי צהריים (במפתיע התפנתה לי חצי שעה) וזה היה כיף אמיתי. קניתי לי בסופר את התותים הכי טעימים שאכלתי אי פעם, פינוק שווה במיוחד. והבוקר, היה גשום וחורפי והתפנקנו עוד כמה דקות יחד אחרי שהשעון צלצל בתוך השמיכות ולא רצינו לקום בכלל. רגע ששווה הכל. (נפלא לחשוב ככה על השבוע! תודה תאיר!)

soshi3

New member
חיובי להשבוע

1. התחלתי תפקיד חדש לאחר תקופה נוראית בתפקיד הישן 2. בעלי עקב מחלה (שיהיה בריא )היה שלושה ימים בבית נורא בשבילו אבל כיף בשבילי 3. הצלחתי להיות בחוג שחיה עם הקטן קטן + הבינוני (בד"כ אני מספיקה רק עם אחד ) 4. הבן הגדול ואני מצאנו זמן איכות השבוע איזה כיף שיום חמישי

אורזיגל

New member
אתמול נכנסתי ב-22:00 למיטה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה קורה פעם ב..., בדר"כ אני לא נכנסת לפי חצות. הגעתי הביתה ב-20:30 וחוץ ממקצה שיפורים, לא עשיתי כלום, בעלי עשה, לשם שינוי
. חוץ מזה, יצא לי לבלות פעמיים השבוע עם הגדול, לבד שנינו, היה כיף. ביום שבת אסע עם 2 מהילדים לאחותי בקיבוץ, גם אחי יגיע עם משפחתו, כך שמחכה לי שבת מהנה
.

א י ו ש י

New member
ביום א' קיבלתי עיסוי בספא ../images/Emo77.gifליום הולדתי../images/Emo13.gif

היה שווה כל רגע, נהנתי מאוד ומזה הייתי זקוקה לזה
בכלל שבוע של יום הולדת הוא תמיד טוב בעיני

הילהל

New member
../images/Emo127.gif איזה יופי של פינה

בעלי השיג לי סופסוף את עקרות בית מיואשות, שכבר המון זמן אני מרגישה מנותקת מהציבליזציה עקב אי הכרות. להפתעת שנינו - זה מוצא חן גם בעיניו ואנחנו גומאים פרקים יחד ונהנים קשות הבנשלי עשה שיעורי בית ברצינות ובלי צורך בשכנוע רוב השבוע אמא שלי ביקרה כאן הבתשלי התחילה להנות מענייני תסרוקות ואני משחקת בקוקיות וסיכות ויש לי בובה אנושית עם שיער זהוב מדהים לשחק בו ביום שקבענו עם חבר צלם לא ירד גשם! צולמו פינות חמד בגינות יפות - יש התקדמות והאתר שלנו קום יקום! היום סיפרו לי שנקבעו 4 ראיונות למחליפות עבורי בעבודה - זה קרוב!

שרון123

New member
מצאתי במיקרה את הפורום הזה../images/Emo9.gif

וגיליתי מלא ניקים שווים
חיפשתי באיזה שירשור אני יכולה להכריז על הצטרפותי וניראה לי שמצאתי. מה עוד היה חיובי השבוע?
הבנים שלי היו ביומולדת ונורא נהנו. זה נדיר שהם בכלל מוכנים ללכת למסיבות כאלה, ועל להנות בכלל אין מה לדבר. למחרת כבר הזמנתי את המפעיל לשתי המסיבות שלהם במרץ.
במשך השבוע האחרון התאוששתי משפעת שהפילה אותי כל שבוע בעבר, ועכשיו אני כבר כמעט בריאה לגמרי.
הזמנתי לנו היום, לילה אחד במלון צובה מחר. בטוחה שהם יהנו שם, מקווה שלא יהיה קר מידי.

תאירU4

New member
היי לך!

ברוכה הבאה. איזה כיף מזמן לא שמענו ממך. מה שלום הילדים? מה שלומך? יש כאן באמת המון פרצופים ישנים ומוכרים.

שרון123

New member
אני.....

דווקא יוצא לי לכתוב פה ושם בפורום הורים. אני בסדר יחסית, הילדים מקסימים, כבר בגן חובה, לא קל להם. בשבוע הבא איבחון קשב וריכוז לשניהם.

lilend

New member
היו לי דווקא לא מעט עניינים חיוביים השבוע-

1. אני בחופשת לידה ומתוך חמישה ימי השבוע, נשארתי בבית רק יום אחד. בכל השאר יצאתי והסתובבתי, פגשתי חברם ומאוד נהניתי. 2. מצאנו עוזרת וביום שני היא קירצפה לנו את הבית. 3. ביום שלישי נפגשתי עם חברה לארוחת בוקר ובעלי המדהים לקח את בתי הקטנה (בת חודש וחצי) לסידורים (למרות שאין לי ספק שזה הכביד על הסידורים שלו) כדי שאני אוכל לשבת בכיף כמה שעות בלי האכלות/החתלות וכו'. הסופ"ש הצתקרב נראה כבר פחות חיובי משום שהבת הגדולה שלי קמה הבוקר עם חום גבוה...מקווה שבכל זאת יעבור בקלות ובמהרה. סופ"ש נעים לכולן!

למעלה