הפינגווין חוזר!

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
הפינגווין חוזר!

הפינגווין חוזר!
לכל חברינו שעל פרוגינובה (גם הנשים וגם הגברים) שימו לב! הפינגווין חוזר ובגדול! משחק חדש ומשופר לכל ההורמונלים. קדימה, אני מכריזה על אליפות! הזוכה במקום הראשון יקבל זריקה בטוסיק כל בוקר!

נטאשה

New member
../images/Emo46.gif לא אוהבת משחקים כאלה !!!!

הפינגווין חוזר!
לכל חברינו שעל פרוגינובה (גם הנשים וגם הגברים) שימו לב! הפינגווין חוזר ובגדול! משחק חדש ומשופר לכל ההורמונלים. קדימה, אני מכריזה על אליפות! הזוכה במקום הראשון יקבל זריקה בטוסיק כל בוקר!
לא אוהבת משחקים כאלה !!!!
מסכנים הפינגווינים החמודים..... מקווה שאם אצטרך להוציא עצבים, אמצא דרכים אחרות.... וסליחה שמשביתה שמחה....

סביון1

New member
האמת, גם לי זה קצת הפריע ההתעללות

לא אוהבת משחקים כאלה !!!!
מסכנים הפינגווינים החמודים..... מקווה שאם אצטרך להוציא עצבים, אמצא דרכים אחרות.... וסליחה שמשביתה שמחה....
האמת, גם לי זה קצת הפריע ההתעללות
הזאת אבל בסוף שיתפתי פעולה... נכון שזה משחק "לא חינוכי" ולא הייתי שמה אותו באתר שמבקרים בו ילדים, כדי שהם לא ילמדו להתעלל בבעלי חיים. אבל בסך הכל מדובר בפינגווין וירטואלי אז החלטתי לא לקחת את זה קשה מידי.

שיר5520

New member
איך תמיד רק הבנים פה?

הפינגווין חוזר!
איך תמיד רק הבנים פה?

זה בגלל ../images/Emo61.gif

איך תמיד רק הבנים פה?
זה בגלל

זה בגלל שלמורות שאנחנו המין החלש אנחנו לא תמיד רוצים להודות בכך
. לכן כל פעם שיש לנו דרך להוציא את התסכול מאי-קבלת עובדה זו אנחנו מנצלים את הזדמנות ומנסים, אבל רק מנסים, להראות איך שהוא שאנחנו כן החזקים. מהתוניר הקודם, אם אני לא טועה, חברה של סביון מחזיקה בשיא וסביון בעצמה שלחה את debrave לעשות כלים.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

זה בגלל

זה בגלל שלמורות שאנחנו המין החלש אנחנו לא תמיד רוצים להודות בכך
. לכן כל פעם שיש לנו דרך להוציא את התסכול מאי-קבלת עובדה זו אנחנו מנצלים את הזדמנות ומנסים, אבל רק מנסים, להראות איך שהוא שאנחנו כן החזקים. מהתוניר הקודם, אם אני לא טועה, חברה של סביון מחזיקה בשיא וסביון בעצמה שלחה את debrave לעשות כלים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה