הפילרים - עד מתי??

lgmtk

New member
הפילרים - עד מתי??

~נלקח מ-www.narutofan.com~ בנאום שניתן לאחרונה ע"י מפיק ובעל סטודיו Pierrot בווינה, הסטודיו שמפיק את האנימה של נארוטו, נשאלו שאלות רבות לגבי עתיד הסדרה. אחת השאלות סבבה סביב הפילרים הארוכים עד כה של נארוטו, וכשנשאל עד מתי יתארכו הפילרים, הוא ענה: "נארוטו יגדל בסדרה. חלק זה בו נארוטו יגדל ישודר באביב 2006 ביפן - ויהיה גם סרט חדש בקיץ של 2006 ואנו כרגע עובדים על סרט לאנימה בליץ'". זאת אומרת שכאשר העונה הבאה (מספר 7) של נארוטו תתחיל בשבוע הבא היא תהיה מוקדשת לחלוטין לפילרים ותחילת העונה ה-8 (27 פרקים מעכשיו) תעקוב אחר המנגה. על-כן, הפילרים יתארכו כמעט כחצי שנה עד אביב 2006 ורק אז אנו נזכה לראות את פרקי המנגה וכאמור, את הספיישל של קאקאשי. זהו :X

ashkeloni

New member
../images/Emo31.gif

זונות...נמאס מהפילרים...שיפסיקו עם הסידרה לבינתיים וזהו...

Bakura

New member
../images/Emo96.gif לא לא, גארה לי ;O;

אם כבר פילרים אז פילרים שונן איים ומצחיקים ;.;~! ... ממ. יש לי זמן עכשיו להתקדם. *הולכת לעשות ספיישל נארוטו קצר* ולא עדיף להפסיק את הסדרה, לחכות קצת למנגה, ואז להמשיך במקום לעצבן את הצופים? >>

Reyoga

New member
את יודעת מה? סבבה

אם כבר שונן איי, אז עד הסוף: קאקאשי-קונמנרו. ואולי איזה טסונדה-סאקורה ככה מהצד...

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אירוקאקאשי >>~!

ומי זה קונמנרו? @_@ אני בפרק 88 ;.; אהההההההההה
~! בלי ספוילרים ;_;~!!!!

HELLrider

New member
ששמו של השלישי זה Sarutobi

חח ואם אתה בפרק 88 אין לך מה לפחוד, זה מהפרק השני של הסדרה....

Bakura

New member
../images/Emo96.gif איכס ../images/Emo3.gif

ברור שקונוהאמרו כל כך חושק ביצור הזה עם המשקפיים שהאף שלו כמו ברז של נזלת או משו. ... או בנארוטו. אבל קאקאשי כל כך עם אירוקה :}~ ואני בפרק 89 ^-^~ ועכשיו טריגו ;.;

Kawaii Me

New member
אני שונאת אותו. *סוקלת*

אני מקימה רשמית את אגודת "אומרים לא- לפילרים!"

Kawaii Me

New member
הלו!! האתר הזה שלי! זכויות יוצרים!!

בלעט. כולם לעבור למנגה XD

renegader

New member
אלה האמת היו ההשערות הראשונות

שהועלו בפורומים (לא כאן) שזה יקח עונה שלמה בפורומים של סאיהמן עשינו חישובים עוד כשהפילרים רק התחילו לפי ממוצע פרקים שנעשים מפרקים של מאנגה והגענו למסקנה שזה יקח עונה שלמה עד שנגיע לזה אבל זה יצא יותר גרוע זה כמעט עונה וחצי (אפילו שתי עונות) יש לאנימטורים של הסטודיו הזה הרבה עבודה על הידיים זה עצוב כי אני מפחד שזה יהפוך לעוד אינויאשה (2.0) ובסוף הייפ ילך וידעך ביפן ובאיזה שהו שלב הסדרה תבוטל

למעלה