הפיגוע בתל-אביב

הפיגוע בתל-אביב

שוב הרוגים בפיגוע התאבדות נורא בדרום ת"א; ככל הנראה תשעה בני אדם נהרגו ו כ-60 נפצעו בפיצוץ במסעדת "ראש העיר", ברחוב נוה שאנן שבדרום ת"א אשר נפגעה בפיגוע התאבדות גם בינואר; מצבם של 5 מהפצועים קשה ושל 12 בינוני. למרות שלפיגוע זה לא קדמה כל התרעה מוקדמת, והשטחים הכבושים מזה שבועיים בהסגר מלא בעוד הצבא פועל בו והורג ועוצר רבים. אנו המרקסיסטים הזהרנו כי פעולות ממשלת ישראל שבראשה אולמרט תבאנה וככל הנראה בפסח לפעולת התאבדות פלסטינית. הטרור הממלכתי והטרור האישי כפי שכתבנו פעמים רבות הם חלק מאותו מעגל נורא הדוחף להעמקת מעגל הדמים. היכול לטעון מישהו שעיניו בראשו כי פעולה מסוג זה, לאחר חטיפת האסירים מכלא יריחו, הטרור המסיבי כנגד עזה וההרעבה של עזה, לא היה צפוי? אפילו גורמים ממשלתיים יודעים כי מדיניות אולמרט דוחפת לטרור. כפי שכותב עיתון הארץ היום:"גורמים מדיניים הוסיפו כי בלשכת ראש הממשלה לא הופתעו מהפיגוע, שכן גורמי המודיעין התריעו על כך שהמוטיווציה לביצוע פיגועים רק הולכת וגדלה." אנו המרקסיסטים מגנים פעולת טרור זאת משום שראשית היא פגעה בבני אדם חפים מכל פשע ולחלקם הניכר אין אפילו נגיעה לסכסוך הדמים שכן הם עובדים זרים. שנית משום שהיא מסייעת לממשלה המבקשת את המשך מרחץ הדמים ולימין הרדיקלי בישראל שישתמש בה כמובן להסתה הלאומנית הגזענית שלו כנגד כל הערבים. מאבקו של העם הפלסטיני כנגד הכיבוש הוא מאבק צודק, אולם דרך זו של הטרור במקום מאבק המוני רק מזיק למאבק הצודק ומסייע לריאקציה בימין שחוככת ידיה כל פעם שפעולה מסוג זה מתרחשת. את האחריות לפעולת טרור זאת לקח על עצמו הג'יהאד האיסלאמי שהפיץ קלטת ובה נראה המתאבד המחבל סאמר סלים חמאד מכפר אל –ערקה הסמוך לג'נין. אותה ג'נין שהצבא עשה שם טבח של עשרות אזרחים ואולי גם פגע בבני משפחתו של הצעיר המתאבד. פעולה זאת מוכיחה בדיוק את י שכתבנו ולא פעם אחת עם אולמרט רוצה שהג'יאהד יחליף את חמאס הוא בדרך הנכונה. יש לשים לב כי לא היה זה החמאס שלקח על עצמו את האחריות משום שהיה רוצה בניגוד לאולמרט להמשיך בהפסקת האש, משום שהוא רוצה לעלות על העגלה של בוש ורוצה לשכנע את שליטי ארצות הברית שהם עתה "מתונים". אך אם יש משהו המפחיד את אולמרט וחבריו הוא שארצות הברית תקבל את חמאס כמתחרה "מתון". אם זה יקרה יהיה קיצוץ ניכר בתמיכה האמריקנית, בממשלת ישראל לא כן? . אולמרט כמובן הודיע שהוא הופתע מפעולת הטרור. הופתע ? והרי כל עיוור יודע כי פעולותיו רק דוחפות לכך. אם אולמרט ציפה כי המדיניות הממשלתית הפוגעת בפלסטינים רבים חפים מפשע, תכריח את החמאס לפעול כנגד מתאבדים הוא טעה גם בזאת. דובר חמאס, חבר הפרלמנט סאמי אבו זוהרי, אמר כי הפיגוע הוא "תוצאה טבעית של הפשעים הישראליים המתמשכים נגד עמנו. הכיבוש הישראלי נושא באחריות להתמשכות התוקפנות. אנשינו נמצאים במצב של הגנה עצמית, וזכותם להשתמש בכל אמצעי כדי להגן על עצמם". כמובן שאולמרט במקום להתנצל על המדיניות הנוראה שלו הודיע כי אנחנו נשקול איך ומה אנחנו יכולים להגיב", אמר אולמרט בישיבת סיעת קדימה. הוא ציין כי יתייעץ עם שר הביטחון, שאול מופז. "נדע איך להגיב בדרך ובצורה שתתחייב. נמשיך לפעול עם כל האמצעים שעומדים ברשותנו". וכך נדונו כל עוד שהשיטה הקפיטליסטית תמשיך למעגל דמים שרק מתרחב בו מתים אנו החפים מפשע ערבים כיהודים למוות, בעוד הטרוף הלאומני המשרת את השליטה של בעלי ההון המקומיים, הלאומנים הדתיים, והאימפריאליזם האמריקני. הדרך היחידה החוצה ממעגל דמים זה הוא המאבק המהפכני המאוחד של ההמונים היהודים והערבים, לא עם כנגד עם אלא מעמד כנכד מעמד. אנו השפויים בישראל חייבים להרים את הדגל של הסולידאריות עם העם הפלסטיני המעונה. להודיע כי אנו מתנגדים לטרוף הממשלתי , כדי ליצור את הבסיס לפעולה המונית משותפת כנגד כל תומכי הטרור המתחבאים מאחורי סיסמאות לאומניות וגזעניות מאחורי העמדת הפנים כאילו ולנו העובדים, העניים, מעמד הביניים המתרושש, יהודים כערבים הם דואגים

emerald3

New member
אתה נאצי

בכל מה שקשור ביחס ליהודים תראה לי הבדל בינך לבין גבלס אחד

ואתה גם מוכן להוכיח שקרים אלו?

ואתה גם מוכן להוכיח שקרים אלו שהוא לא הצליח? ובכן לשיטתך הלכתי לבדוק את התיק שלך במשטרה ושם אחד השוטרים סיפר לי כי רצחת את אמך, אנסת את אחותך ומכרת את אחיך הקטן לזנות. אני לא יכול כמובן להעלות תיק זה לאתר, אולם עליך להאמין לי. מדוע הימין כה מטומטם , גס רוח ואלים?

adecto

New member
למה אתה בורח פתאום?

לא הצדקת פגיעה ביהודים? בגלל זה זרקו אותך מהעבודה להזכירך הצדקת פגיעה במתיישבים יהודים הצדקת רצח פוליטיקאים יהודים והשווית את צה"ל לכובשי צרפת הנאצים ממש כמו גבלס

שמע בהמה מפגרת

על איזה מתיישבים יהודים אתה מדבר, כאלו החיים בתל-אביב או כאלו שגונבים אדמות ורוצחים פלסטינים בשטחים שישראל כבשה ב67. כאלו שעובדים בבית חרושת ובבניין או כאלו שיורים על קיבוצניקים הבאים לעזור לפלחים הערבים לעבד את אדמתם. אני אומר שלערבים יש זכות להגן על עצמם מול מתנחבלים יהודים. אתה לעומת זאת הופך מתנחבלים אלו לסתם יהודים תמימים ואפילו קדושים. זה לא מוכיח כי אני בעד רצח מתיישבים יהודים אלא כי אתה דמגוג ימני תומך המתנחבלים. על איזה פוליטיקאים יהודים אתה מדבר, על אלו כרבין שאתם רצחתם ובדורות הקודמים חבריך לדעה רצחו כאת ארלוזרוב או איש המאפיה של מאיר לנסקי והפושע הטרנספריסט רחבעם זאבי שעליו כתבתי שאין אני מזיל דמעה על מותו האם זה מוכיח שאני בעד רצח של שרים יהודים כדבריך, או כי אתה דמגוג ימני שהופך גנגנסטר לקדוש? . נכון אני הישותי את הכיבוש של צרפת על ידי גרמניה לכיבוש של ישראל את העם הפלסטיני והוכחתי כי הכיבוש של צרפת היה פחות נורא מהכיבוש הישראלי. אולם האם מכך נובע שאני קראתי לצבא הישראלי צבא נאצי? זה רק בראש של אנשי ימין שאינם מסוגלים להבין את הנקרא. היום למשל היה לי ויכוח במקום אחר ( באתר של דו קיום) עם יובל איש מרכז (, הקרוב יותר אליך בדעותיו מאשר אלי) שאלתי אותו שאלה לגבי ההגדרה מיהו יהודי , כאשר הצבעתי על העובדה שבניגוד לעמדתו כי היהודים הם דת ולאום, יש יהודים אתיאיסטים וכיצד הוא מסביר זאת. הוא ענה לעמדת הנאצים גם היהודים האתיאיסטים היו יהודים. לפי שיטתך הוא השווה את היהודים לנאצים . כבר מישהו הסביר לך כי יש יהודים האוהבים את בטהובן. גם הנאצים אוהבים את בטהובן מכאן לא נובע שהיהודים הם נאצים. אולם מה לעשות עבור בהמות כמוך בורים גסי רוח ודמגוגים גם זה מסובך להבין.

emerald3

New member
אתה רואה גבלס?

והוא אפילו לא הזכיר את המונח שהמצאת "שואת הפלסטינים" אירווינג היה ממש גאה ביצור נאצי שפל כמוך משווה את צה"ל לנאצים?!?! אין לך בושה? מה ההבדל בינך לבין היטלר? אתה נהנה להגן על מחבלים? צה"ל נלחם בפינצטות אל מול הרוצחים הערבים כדי שנבלה סרוחה כמותך תנשום ואתה משווה אותו לרוצחי מליונים אני נורא מצטער אבל אני ממש לא אזיל דמעה אם מישהו ידפוק לך כדור בראש אתה מכחיש שואה מהזן הנחות ביותר ועל כן עונשך לא שונה מעונש של פושע נאצי השבוע אנחנו נציין את יום השואה, יום בו העם שלי כמעט נכחד וחולירות כמוך מוכיחים ששום דבר לא נלמד אני רק יכול להצטער שלצה"ל אין את הפרבילגיה לבחור על מי להגן ועל מי לא אתה זבל בן זבל, קורא ליהודים מתנחבלים בדיוק כמו חמאסניק מצוי מצדיק רציחות של פוליטיקאים יהודים רק משום שהם יהודים איכס אתה מוכיח את טענתי-ההסתה לרצח גנדי התחילה מהשמאל המסריח היה זה תומרקין שאמר לראשונה שצריך לרצוח את גנדי ורפול ועכשיו אתה עם ההסתה הנאצית שלך מזהם את הפורום פה מסריח ממש מסכנים הפלסטינאצים האלה-אולי תלך לשם ותכריז שאתה יהודי והם יראו לך כמה הם מסכנים זאת תהיה הנחמה שלי

emerald3

New member
גועל נפש

היטלר מסריח מעתה אמרו הייל יוזף בושה וחרפה למרצ שאדם כזה מוצא את מקומו כאן אתם מפלגה ששייכת לפרלמנט היהודי או לרייכסטאג? פאשיסט תקרא לאמך הנאצית

1אברהם

New member
כנראה שהשמאל מעודד את הטרור

בהצעות המעליבות שלו לערבים. הניסיון לקנות שקט מהערבים על ידי נסיגה לקווי 67 והתפשרות חלקית על זכות השיבה מרגיז אותם מאד ונראה כניסיון נואל של השמאל הישראל לאלץ את הערבים להכנע לנוכחות יהודית במיזרח התיכון. הם גם לא רואים בעין יפה את הניסיון שלך לאחד יהודים וערבים תחת אינטרסים של מעמד העובדים כי זה יטשטש את לאומיותם הערבית הגאה ואת תביעתם על פלסטין כולה.

כמובן, אברהם כמובן

זה לא הימין ששולל את זכות ההגדרה העצמית של העם הפלסטיני וגוזל את האדמות, זה המשאל, אין ספק, אין ספק. לא נמאס לכם לקשקש קשקושים מפגרים?

gershon17

New member
אז מה היה לנו?

הפיגוע הזה בעצם מועיל מאד לממשלת ישראל, קפיטליסטים נהנים מאד מפיגועים כי זה עוזר להם, החמאס מתנגד לפיגועים בעצם ולא קשור אליהם כהוא זה - בניגוד למה שממשלת ישראל הנוראית אומרת, צה"ל הוא אירגון טרור. וכמובן - כשיהיה קומוניזם יהיה שקט. בהחלט לא קראת לאף אחד נאצי פה.

ואלה אתה צודק פתחת את עיני

זה בכלל לא נכון שבעלי ההון נהנים מפיגועים שכן ככל שהלכי הרוחות יותר קרובים לעמדות לאומניות רדיקליות כשלך כך יותר קל לעובדים ולעניים להיאבק למען מהפכה חברתית, וזה בכלל לא נכון שהממשלה מעוניינת בפיגועים שכן אם אין פיגועים היא כל הזמן מקטינה את מספר האנשים החיים מתחת לקו העוני. זה כמובן גם לא מסייע להנהגת ארגונים כמו הגיאהד המוסלמי שכן יוקרתו יורדת לאחר פיגוע כזה., ועד כמה שזה נוגע לעובדים ולעניים הן היהודים והן הפלסטינים אולמרט והג'יהאד הם תאומים המסייעים זה לזה על מנת לעזור לנו האנשים הפשוטים לחיות ברווחה ובביטחון אישי.. ובכלל כיצד ניתן לאומר שממשלת ישראל שכה אוהבת את המוני העם, ודואגת לעוניים ושלא ירגישו לבד מגדילה כל יום את מספרם, ולכך שרבים ימותו ללא תרופות, שהרי הם לא עשירים הראויים לחיים טובים, ושהיא בכלל לא אחראית לפעולותיה ואין בכלל קשר בין פעולותיה לבין פעולות הטרור, רצתה בפיגוע זה. רק הנאצים יכולים לעליל דבר כה נורא על ממשלה של יהודים, לא כן?

הרשה לי לצטט

את הערך 'כהנא, מאיר (מרטין דוד)' מ'לקסיקון פוליטי של מדינת ישראל', בעריכת שילה הטיס רולף: "מצביעים סקרי דעת קהל על עלייה בפופולאריות שלו לאחר כל התקפת-טרור על יהודים". עכשיו, האם אנחנו יכולים להסכים שכהנא הוא... ימני? אני מקווה שהוא כן מספיק ימני בשבילך ובשביל חבריך (אדקטו, ונטן, 1אברהם, ושאר הזבל הפאשיסטי), כי אם לא הוא אני לא יודע מי כן. עכשיו, מהפסקה הנ"ל, מה אתה יכול להסיק? 1. פיגועים משרתים את הימין. 2. פיגועים משרתים את השמאל. 3. הציניות של גרשון בסה"כ מסתירה את העובדה שהוא אדם חלול מוח, שבעצם אין לו שום דבר מעניין או חשוב להגיד, שעצם הקיום שלו היא עלבון לאינטליגנציה של רוב המין האנושי. 4. 1 ו3 נכונות. בין הפותרים נכונה יוגרלו המושבים בכנסת של רשימות 'שינוי' ו'חץ'. אה רגע...

adecto

New member
בדיוק

תעופו מפה! קח איתך את זבל האנושות הנאצי יוזף ולכו תרעילו נגד היהודים יחד עם לווינגסטון וצ'אווס חבורת הזבל הנאצית של השמאל מנסה להרעיל פה יהודים

החלטת הממשלה ומדע בדיוני

החלטת אולמרט לשלול את התושבות מחברי פרלמנט כל העוקב אחר החלטות הממשלה מאז נבחרה ממשלת חמאס אינו יכול שלא לדעת כי המדיניות של ממשלתו של אולמרט היא לכפות על ממשלת חמאס לפתוח במלחמה כנגד הג'יהאד המוסלמי והחזית העממית או לעשות פעולות טרור כנגד אזרחים ישראלים. בהקשר זה יש לראות את ההחלטה לשלול משלושה חברי פרלמנט, נבחרי חמאס את זכות התושבות שלהם במזרח ירושלים שסופחה בניגוד לחוק הבינ"ל , ובמיוחד אמנת ג'נבה הרביעית. החלטה זו תאפשר את גרושם מירושלים ושלילת כל הזכויות הסוציאליות שלהם . אם הם ייצאו לשטחים הם לא יורשו להיכנס בחזרה לבתיהם בתחומי ירושלים. החלטה זו היא הפרה גסה של החוק הבינ"ל. עוד יותר חמורה היא ההחלטה כי יש להציג את מעשה הפיגוע שנעשה בתל-אביב על ידי תנועת הג'יהאד המוסלמי כפעולת טרור של החמאס. החלטה האומרת כי ישראל רואה בממשלה הפלשתינית אחראית לפעולות טרור, וכי "ממשלת חמאס קיבלה עליה אחריות לפיגוע, בכך שהצהירה שהוא היה פעולה הגנתית". ישראל תצא בקמפיין הסברה עולמי נגד חמאס, בניסיון להציג את ממשלת הרשות כאחראית לפיגוע בתחנה המרכזית בתל אביב, שבו נהרגו תשעה בני אדם ו-66 נפצעו. השרה לבני אמרה, כי יש לגיטימציה בינלאומית להטיל את האחריות על חמאס. יש כאן פשוט הונאה פוליטית פשוטה. שליטי מדינת ישראל ואדוניהם הם שרצו בבחירות בשטחים שישראל כבשה ועדיין שולטת בהם בצורה זו או אחרת מתוך הנחה כי הפת"ח של אבו מאזן יבחרו כממשלה ואלו ישתפו פעולה עם הכיבוש הישראלי. אולם כאשר הנחה זו התנפצה אל מול קרקע המציאות, הממשלה החליטה בכל מחיר להפיל את ממשלת חמאס שעלתה בהצבעה דמוקרטית עד כמה שכיבוש מאפשר זאת והיו התערבויות גסות מאוד של הממשלה בתהליך הבחירות אך זה לא עזר לה. ממשלת ישראל בטענה כי היא עוסקת בפעולות הגנתיות, עוסקת בפועל בטרור ממלכתי נרחב, בהרעבה שיטתית של העם הפלסטיני, בתקווה כי הדבר יאלץ את חמאס לעשות מעשי טרור, אולם משנכשלה בכך היא החליטה להמציא את העובדות המוכיחות לכאורה כי חמאס עמדה מאחורי פעולת הטרור. אין אנו מדברים יותר על פוליטיקה רציונאלית אלא על ממשלה העוסקת במדע בדיוני המנותק מהמציאות.

למעלה