הפיגוע בירושלים....

נטלי ב

New member
הפיגוע בירושלים....

באתי היום לביצפר, וגיליתי שיש לנו הרוג אחד משכבת י´...... יש עוד כמה פצועים קשה מי´ ועוד אחד פצוע קל מהשכבה שלנו... בנוסף יש עוד מלא פצועים שאני מכירה וכשתיארו מה שקרה להם הייתי המומה, בחיים לא חשבתי שיעבור עליהם דבר כזה (גם אם לא הייתי ממש קרובה אליהם). הייתי בהלם, ועדיין לא יצאתי מזה. כל היום ילדים (ביניהם גם חברים שלי) בוכים ומתאבלים בביצפר, וזה היה נורא להיות היום שם... אותו ילד שנהרג ישב ביחד עם החברים שלו (שפצועים קשה עכשיו) במושבים מאחורינו, שהלכנו לראות הצגה מהביצפר שבוע שעבר.... הם לא הפסיקו להפריע, אז העבירו את אותו ילד מקום.... רק אתמול אותו ילד היה חי, ועכשיו...... קשה לי עדיין לעכל שהוא מת. ומה שבאמת כואב, שהם היו שם בגלל שחגגו לאחד החברים יום הולדת, גם כן יום הולדת.... ילדה אחת שאני מכירה, נכנסו לה מסמרים בכל הגוף וגם בעיניים והיא איבדה את הראייה, אני רק מזדעזעת מהמחשבה על זה... כואב, מאוד כואב ואין שום מילים לתאר את התחושה האיומה הזו, וההלם.... והנה, עוד פיגוע ועוד פיגוע, וזה פשוט לא נגמר.... יודעים מה, שתמיד אומרים בטלויזיה לא לחשוב בצורה ש "לי זה לא יקרה" כל כך צודקים, הפעם זה היה כל כך קרוב אליי, ואני רק מודה לאלוהים שהוא מגן עליי ועל אלה שאני אוהבת, וגם אתם אל תריבו על שטויות, תגידו לאלה שקרובים לכם כמה שהם חשובים לכם וכמה שאתם אוהבים אותם,כי אי אפשר לדעת.. יהי זכרם ברוך
נטלי

ysofer

New member
את כל כך צודקת

רק עכשיו אני מתחיל להבין כמה נוראים פיגועים לצערי מרוב פיגועים בארץ כבר לא כאב לי הדחקתי את זה הקדשתי לזה חצי שעה של מסך, קמתי, וזהו, נגמר היום משום מה, אני חושב על זה יותר לעומק, ואני מבין שהחיים של עשרות אנשים פשוט נהרסו! בשניה! לפעמים אנחנו לא קולטים כמה החיים זה בדר שברירי.. בנות יפות וצעירות, עכשיו יסבלו מרסיסים בגוף וצלקות לכל החיים, משפחות איבדו בנים, זה נורא! זה נזק לכל החיים אם לחשוב על זה מאות אולי אלפי אנשים נהרגו או נהרסו חייהם בפיגועים בארץ..

רפי2002

New member
את צודקת....

ומה שהכי קשה זה שנערים בגיל שלנו או אפילו צעירים יותר, אבלים על חברים שלהם....ולראות אותם מדברים על החבר שלהם שרק אתמול צחק איתם... היום הם מבכים אותו.... יהיה זכרם ברוך...

למעלה