הפחתת שאיבות?

הפחתת שאיבות?

כיום אני שואבת כל שעתיים כך ש- 10 שאיבות ביום באם אני אפחית ל- 8 יפחת החלב, אני פשוט עייפה כבר, ואני משתדלת לישון בלילה כשהיא ישנה

מספר שאיבות

כל הכבוד על השאיבות! לתינוק שלך יש הרבה מזל לקבל את החלב שלך.לפעמים אימא מרגישה צורך ליותר שינה בלילה ומסתדרת עם אותה מספר שאיבות רק צפופות יותר. אורית מדריכת לה לצ'ה

האם תצא אותה כמות?

יותר צפופות מתי עדיף, באיזה שעות, כל שעה למשל האם הכמות תהיה זהה לכמות שיוצאת כל שעתיים, בנוסף כמה לתת לבתי חלב שאוב, האם יכול להיות שהיא תאכל 120 כל 3-4 שעות היא עכשיו אכלה ב16:30 100 ולא נרדמה אבל שמתי אותה בעריסה והיא רגועה אבל נראה כאילו היא מחפשת מה לעשות, היא לא בוכה?

לתת לה מוצץ?

נתתי לה מוצץ והיא נרדמה אבל הפחד שלי שהיא לא תחזור לציצי ככה, למרות שגם עכשיו כשאני מציעה לה היא מסרבת בתוקף ולא יוצרת וואקום.

חזרה להנקה

יש כמה שיטות לנסות להחזיר להנקה. אפשר להציע לה כאשר היא לא רעבה, כאשר היא במצב רוח טוב, או ישנונית, תוך כדי משחק. לפעמים אפשר "לרמות" תינוק אם שמים פיטמת סיליקון, ובאמצע הבקבוק לעבור להנקה. חשוב לא לתת לה להתעצבן, אך להמשיל לנסות. לפעמים תינוק צריך תקופה של הסתגלות למגע עור לעור, ואפשר פשוט לנוח במיטה, להתחבק ולראות מה היא תעשה. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

ככל ששואבים יותר

יוצא יותר. ככל שהשד ריק יותר קצב יצירת החלב עולה. לכן ככל ששואבים יותר פעמים, תקבלי יותר חלב. מתי לשאוב? לעיתים קרובות.זה לא חייב להיות בזמנים קבועים או ברווחים שווים, ולא חייבים שכל שאיבה תהיה לאותו אורך זמן. הכי יעיל זה שאיבות מרובות קצרות. גם בהנקה יש הנקות ארוכות והנקות קצרות. לגבי הכמות- אם היא לא אכלה מספיק בארוחה אחת, היא פשוט תקדים את הזמן של הארוחה הבאה. אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה