הפחתת משקל.. השקעה+

ishaitaif

New member
הפחתת משקל.. השקעה+

אוקי... אחרי שבידיעה רכשתי אופני SANTACRUZ - BLUR עם משקל קצת גבוהה של 14.100 ק"ג התחלתי לחשוב אין להוריד משקל לפי הנוסחה הידועה של 1$ - 1 ג"ר. גלגלים היו הראשונים להחלפה ומשקל ירד ל 13.500. הורדה שנייה מיועדת ע"י החלפת בולם קדמי שיפחית משקל ל 13.000 ק"ג הורדה שלישית תגיע מכוון ה:קרנק ועשויי הפחית עוד ל: 12.800 ק"ג וכן הלאה.... השאלה: קיים אצלי קושי בדווש (בכל מצב) אני חושד בקראנק שקיים כיום(שימאנו-דאור 175 מ"מ..מאוד ישן) ומתלבט בשלדת LARGE איזה גודל קראנק וסוג לרכוש... (היה עדיף כמובן - קרבון)...... תודה מראש.... dji

danGlus

New member
למה קרבון?

בקראנקים, אין לו ממש יתרון. לגבי אורך הזרועות, זה תלוי יותר באורך רגלי הרוכב מגודל השלדה (למרות שגודל השלדה גם נגזר מגובה הרוכב). בכל אופן, לפי המקובל - רוכבים על שלדת large ירכבו על 175מ"מ ומטה. לדעתי, משקל של מתחת ל 13 ק"ג זה כבר ממש בסדר ולא הייתי טורח. לסוטים באמת יש את אתר השקילות הגדול http://weightweenies.starbike.com/ אבל זה ממש לא מומלץ לצפות בו - ביטול זמן לריק - ראה הוזהרת

ishaitaif

New member
קרבון פשוט מפחית משקל יחסית באופן

משמעותי..... ברור לי שמתחת ל 13 ק"ג זה סתם מוטרף אבל גם כך יקשה עלי להגיע אל 13 ק"ג.... לגבי הזרועות אני רוכב בשלדת LARGE.. ואורך קראנק 175 ס"מ... ברור לי שיותר קצר בעייתי.... כללית כתבתי על קרבון כ"מפחית משקל יעיל".. כרגע המשק 13.550 ק"ג ולהפחית עו ד 0.550 ק"ג זה למצוא בולם קדמי ממש קל של לפחות 1.5ק"ג ואז יש סיכוי שהמשקל יופחת לכוון ה 13 ק"ג (כרגע הבולם שוקל: 2.050 ק"ג)... היחיד שמתאים לדרישות הוא של חברת FOX עם מהלך 100 מ"מ.... הערות..... ישי

jimmy12

New member
נראה לי שעדיף לך

להשאיר על הפי הנוסחה שלך, 500 דולר בכיס, ולרדת חצי קילו, פלוס לשפר קצת סיבולת לב ראיה, ואז זה יהיה שווה ערך למצב הנוכחי שלך פלוס אופניים של 13 ק"ג... תגיד אתה בא-מ-ת חושב שיש משמעות לחצי קילו האלה!@? לא אישית אליך, אבל זה טימטום לחסוך 200 גרם בקראנק תמורות מאות שקליים!! ראבאק 200 גרם זה משקל של המבורגר ממוצע!!@#@

etal2

New member
משמעותי?

עזוב אותך מסיסמאות ,אם קרבון באמת היה חוסך משהו משמעותי אז היו משתמשים בו הרבה יותר. בדיקה מהירה מראה שקראנק קרבון (truvativ noir או fsa k-force לדוגמה) יחסוך לך 100-50 גרם לעומת קראנק xt ויכפיל את המחיר פי שתיים או שלוש. קנה קראנק xt ובעזרת אותם 200$ שתחסוך תוכל להוריד הרבה יותר משקל במקומות אחרים. מבחינת בולם הפוקס הוא אופציה טובה כמו גם רוקשוקס reba שקצת זול יותר, שניהם במציאות שוקלים באזור ה-1.6 קילו. אם כל גרם חשוב אז יש גם את המניטו R7 ששוקל אפילו פחות אבל אני הייתי מעדיף את שני הראשונים.

chuku3

New member
קראנקים מקרבון אכן לא חוסכים...

הרבה במשקל, במיוחד ביחס למחיר. קנה לעצמך קראנק XT, ותהנה מכל רגע . בולם קדמי של 1.6 קילו? אם בא לך לשלם הרבה, אז פוקס, אם בא לך לשלם פחות: רוקשוקס ריבה טים רו ריבה sl י יעשו עבודה מעולה. חנוך

יש עוד מאיפה להוריד משקל, אתה בטוח שבדקת הכל?

אתה רוכב עם צמיגים קלים וטיובלס? איזה כיסא ומוט כיסא יש לך? קנה סלה איטליה SLR ותוריד הרבה משקל, איזה כידון וסטם יש לך? גם שם אפשר לגלח משקל.

avnerl

New member
../images/Emo58.gifאת עיקר המשקל תוכל להוריד

וגם להרגיש את ההבדל ע"י בניית גלגלים איכותיים עם צמיגים קלים ,חישוקים טובים ,נאבות איכותיות , קסטת XT או XTR . החלפת בולם קידמי לבולם אויר קל . שני אלו יעשו לך הבדל מידי שישפיע גם על היכולות שלך ,כל השאר זה Nice to have .

למעלה