הפחתת מזונות

קוני6

New member
הפחתת מזונות

שלום לכולם אני מעונין בעזרתכם אני רוצה להתחיל הליך הפחתת מזונות מה עלי לעשות?

אפשר לדעת למה../images/Emo35.gif

האם ישנה סיבה מוצדקת? אם יש... בכל יום א,כאן בפורום יש עו"ד..תוכל להפנות אליה את השאלה.

קוני6

New member
הפחתת מדונות

הי אני גרוש+2 ואני משלם לגרושה 3000 שח ויש לי חיים חדשים אם אשה מדהימה ויש לי 2 בנות מקסימות והגרושה משתכרת 6000 שח

יש לך חיים חדשים, אבל......

גם 2 בנות ישנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז עכשיו כשיש לך חיים חדשים, הבנות שלך פחות חשובות? תחשוב טוב לפני שאתה מתחיל בהליך של הפחתת מזונות.

קוני6

New member
טוב

אני לא יודע מי אתה את אן לי ענין יותר לשתף אותך תודה

אתה לא צריך לשתף אותי

זאת המציאות שלך!! לא כתבתי כדי לרדת עליך, שאלת שאלה וכתבתי את דעתי, ואני עוד הייתי מתונה, תאמין לי. אבל שוב, עם כל הכבוד שבנית לך חיים חדשים, זה לא אומר שאתה יכול להסתמך על המשכורת של גרושתך כדי שתישא ברוב הנטל הכלכלי עבור הבנות המשותפות שלכם. הבאת את הבנות האלה לעולם? קח אחריות ותמשיך לשלם את מה שפסק בית המשפט, תעבוד בעוד עבודה, תעשה שעות נוספות,תמצא דרך להגדיל את ההכנסה שלך, אבל אל תמנע מהבנות שלך את המעט שעוד נשאר בעבורם. פני לשלום ולא למלחמה

zebrra

New member
אתה לא משלם לגרושה

אתה משלם לילדות. אתה משלם 1500 ש"ח לכל ילדה לחודש שלם, עשית פעם חשבון אמיתי כמה כל אחת מהן בפועל עולה? הרשה לי להבטיח לך- הרבה יותר. ומה זה 6000 ש"ח? זו משכורת ענקית שמאפשרת קיום שתי ילדות לבד ? וגם אם כן לדעתך, לך אין אחריות על הילדות שלך? גם אם המשמורת היא אצל האמא? לא מצליחה להבין....

ילוטייל

New member
יש גם נשים אחרות.

הן דווקא קונות נעליים ב 5000 ש"ח ובגדים במחירים מזעזעים. אז בבקשה. אם אפשר לוודא שאכן הילד מקבל את הכסף ואני מתכוון את כל הכסף. יופי. אבל יש מקרים בהם ממש לא מגיע לה אפילו אגורה שחוקה אחת. ולא כל החד הוריות חיות בקיטון קטן בלי חשמל וקוטג' אחד במקרר וילדים רעבים.

לא הבנתי את הקשר

אם היא מטפלת ב2 ילדים בעצמה, זה מאד לגיטימי שתהיה השתתפות של 40% במדור. זה לגיטימי שתהיה השתתפות בביגוד בהוצאות לימודים, בדמי כיס בטיפולי שיניים, באירגון מסיבות יומהולדת וכו' וכו'. אל תקשקש לי שזה פחות מ3000 שקל. אם לאחר כל ההוצאות האלה היא מרויחה מספיק לקנות נעליים ב5000 שקל, אז כל הכבוד ושיהיה לה לבריאות.

ילוטייל

New member
לא עשיתי לה את החשבון. העובדה

היא שהכסף נכנס לחשבון האשה. מה היא עושה משם איתו - אללה אולי עראף, אני לא. אז שלא יקשקשו לי שזה הולך ישר לילדים. המילה היא - שליטה. למי שיש שליטה בכסף, הוא המכוון את הדברים. ושלא יקשקשו לי שכל הנשים במדינה שהן חד הוריות אין להן פרנסה, אין חשמל, אין אוכל ואין כלום - רק בגלל שהן התגרשו. אפשר לחשוב שכל הגרושים שלהן היו מיקי אריסון כשהם היו נשואים להן והיום הם הנסיך אדוארד לפחות. מדובר בחוק שהוא מסחטה חבל על הזמן. אני מסכים שכל עניין צריך להבדק בהתאם לנסיבותיו המיוחדות. בוקר טוב גם לך, שמוליק.

בוקר בוקר : )

אתה אומר שהכסף לא מגיע ישירות לילדים? אולי, אז הוא מגיע לחשבון הבנק של האשה ולקניית בגדים ונעליים. עדיין יש כסף אחר שמגיע מאיפושהו לילדים ובעזרתו מממנים 40% מדור ובגדים וטיפולים רפואיים ועזרים לבית הספר וקצת הצגות וקצת ימי הולדת וקצת מתנות לילדים. אם האמא לא היתה עובדת הייתי מוטרד, אבל אם אתה אומר שהאמא עובדת ומשתכרת יפה, אני רגוע שלפחות 3000 שקלים מגיעים לילדים מידי חודש. במקרה הספציפי יש לדעתי בעיה עם היחסים בין המשכורת למזונות, אך באופן כללי לא ברור לי מה מפריע לך.

קוני6

על מנת להפחית את תשלום המזונות יש צורך להצביע על שינוי נסיבות מהותי. לכן, אי אפשר לדעת מהנתונים שמסרת מה סיכויי תביעה להקטנה במקרה שלך במידה ותוגש.

קוני6

New member
עורכת דין גלוקשטד

יש לי 2 ילדים מגרושתי ועכשיו אני חי עם בחורה מדהימה ויש לנו 2 בנות את המדונות אני משלם בזמן 3000 שח ואני מעונין להגיש בקשה להפחתה במזונות

קוני6

New member
תודה לך ולפרטים

אכן הדירה הושארה לגרושתי ולשתי הילדים כולל כל הרכוש שבה, (יצאתי עם תיק)גרושתי משתכרת בסך של 6000 ש"ח נטו ומידי חודש אני מעביר לה 3000 ש"ח + תשלומי קופת חולים. כיום אני חי עם אישה חדשה כידועים בציבור ולפני 3 חודשים נולדה לנו הבת השניה. זוגתי לא עובדת ואני משתכר בסביבות 5200-5700 נטו כולל שעות נוספות. פרט לכך לפני שהתגרשנו הוגש לבית המשפט הסכם העקרונות שנרשם שם כי סכום המזונות יופחת עם הגעתה של הבת הקטנה לכיתה ב' ובפועל עו"ד של גרושתי טמנה פח ורשמה כי סכום המזונות יופחת עם הגעתה של הקטנה לכיתה ג' וזה נחתם ואושר בהסכם הגירושין שקיבל תוקף של בית משפט. שפניתי אליה ואל העו"ד שייצגה אותי הן טענו שזו בעיה שלי שלא שמתי לב לטעות והן אינן מוכנות לתקן זאת. ולכן אני מבקש עזרה מה עליי לעשות להפחתת המזונות? מגיע לכולנו לחיות אך לא בדוחק ולאחר שעו"ד שייצגה אותי "זרקה אותי לכלבים" אינני יודע מה לעשות ואין לי שוב האפשרות לשכור את שרותי עו"ד, הפסדתי הרבה כספים כיוון שבתחילה פנינו לגישור ושילמתי מראש את כל הכסף גרושתי במקביל פעלה דרך הסיוע המשפטי לתשובתך אודה

למעלה