הפחד מלדעת...

יעלקר

Well-known member
מנהל
הפחד מלדעת...

רותי ערב טוב, אני רוצה לשאול בבקשה על האיש שלי (כמובן לאחר שקיבלתי את הסכמתו).בחלומות הוא היה רואה דברים שהיו מתקיימים לאחר מכן. הדברים בדרך כלל לא היו טובים. לא מדובר היה על חלום או שניים אלא על הרבה. הדבר גרם לו "לסגור" את האפיק הזה במודע. הוא החליט שהוא לא רוצה לדעת ולא רוצה לחלום על כך זה לא בשבילו. שתביני רותי הוא אדם ארצי מאוד מחובר לקרקע כמו שנאמר לא " רוחני" בכלל. שכלתני מאוד. הקשר, כמו שכתבתי לך לא פעם, בינינו הוא טלפתי אין צורך במילים הוא קורא אותי ואני אותו. כלומר יש לו את זה אבל הוא מתכחש. ברצוני לשאול האם את יכולה בבקשה להאיר את עיני בנושא הזה ומהו הקשר שלו מגלגולים קודמים לנושא ומדוע הפחד הזה שלו לדעת. בתודה מראש ומקווה ששאלתי עדיין ניכללת בקטגוריה של יום ראשון.

רותי 11

New member
יעלקר יקרה

אני לא מאמינה עד שכתבתי הכל הלך ואני צריכה להתחיל מההתחלה. בכל מקרה מה שכתבתי זה את לא רואה את בעלך באור הנכון, הוא מאוד רוחני לא צריך יותר מזה, לפי מה שאת מספרת הוא בהחלט רוחני אולי הוא לא ממש את זה בצורה שאת חושבת שזה צריך לקרות אבל הוא בהחלט מחובר. אני מקבלת שהוא סגר את הערוץ הזה בגלל שקשה לו עם הדרמות והמסרים הקשים, הוא בפנים שלו מאוד רך יש לו נפש מאוד רכה, וזה עושה לו לא טוב לקבל את אותם מסרים, לא רק שקשה לו להעביר את זה הלאה, קשה לו בכלל לחיות את הדרמות האלה, לכן הוא העדיף לסגור את זה, מה שהייתי ממליצה לו זה להתחבר למסרים חיוביים והוא בהחלט יכול לשלוט בזה.

יעלקר

Well-known member
מנהל
הפחד לדעת

רותי ערב טוב, אני מודה לך שוב על תשובתך . הייתי מאוד רוצה אם אפשר לפרט קצת יותר. לא ברורה לי התשובה "קשה לו בכלל לחיות את הדרמות האלה" האם הדבר קשור בגלגוליו הקודמים? מחכה בסבלנות. בברכת ליל מנוחה

רותי 11

New member
קשה לו לקבל מסרים קשים

הוא עדין בנפשו ולכן קשה לו להתמודד עם הדברים האלה, מה שמרגיש לי שזה דווקא חלק משיעור שלו להתמודד עם דברים קשים בחיים ולא לקחת אותם ללב, לא להזדהות איתם הוא אישית מעדיף לא להתמודד בכלל ולכן הוא סגר את הערוץ הזה, אבל כמו שאמרתי הוא יכול לבחור לקבל אך ורק דברים טובים והוא גם יכול לבחור לסגור את הערוץ.

למעלה