הפורמט החדש

הפורמט החדש

הפורום בפורמט החדש מתחיל להראות כאתר כבאות רשמי של שרותי הכבאות בישראל עם מידע מקצועי. לדעתי הנציבות צריכה לאמץ את הפורמט בשתי ידיים כדי שהאתר יהיה רשמי. עד אז אני מקווה שלפורום יכנסו כבאים מקצועיים בכמות גדולה יותר שנוכל לראות גם דיונים מעמיקים יותר בתחום הכבאות ויסלחו לי צופי האש שאני מוקיר ומכבד (אני עצמי היתי צופה אש 4 שנים בטרם התחלתי לעבוד בשרות).

fireman

New member
שלום אבי....

אני חושב שעדיף שהפורום לא יהיה חלק ממערכת שרותי הכבאות ומסיבה אחת בלבד. מניעת סתימת פיות וצנזורה. אני חושב לא צריך להמשיך להרחיב מעבר לכך

משטרת ב"ש...

ב"ה דיברתי אתמול עם שוטר במשטרת ב"ש, במהלך השיחה הגענו לדבר גם על השריפה שהתחוללה במפעל נר ציון. הוא אמר לי ´איצ, הכבאים עשו שם עבודת קודם, חום איימים, והם כאילו כלום, מנסים לעשות הכל´.. מעריכים אותכם ומאד במשטרת ב"ש... כל הכבוד, המשיכו כך!

fireman

New member
איציק ידידי היקר

בין שוטרי באר שבע וכבאי באר שבע יחסי שיתוף פעולה מצויינים. לגבי השריפה, איציק זה דבר שצריך לראות בכדי להבין.... שאתה רואה רכב כבאות כבד מרביץ עם תותח שזורק 2.6 קוב מים בדקה ומרוקן מיכל בכמה דקות וזה נראה כאילו אתה משפריץ עם אקדח מים, לא השתמשו שם בכלל בזרנוקי 2 צול, אין להם שום אפקט, רק זרנוקי 3 צול וקרוב ל20 תותחי מים, איציק, עד עכשיו יש שם כבאים שעובדים במקום להבות בגובה של 25 מטר היו שם, אתה לא יכול לתאר לעצמך מה הלך שם, איזה עוצמה של אש. אם יש לך את הכותרת של ידיעות אחרונות של אתמול בעמוד האמצע אתה יכול לראות מה הלך שם

למעלה