חח מפגרתתתתת
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 25/3/07 #33 ../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifחחחחחחחחחחחחח כפרעליךך
ר רותםLoVeאביחי ואדם New member 24/3/07 #5 ../images/Emo95.gifשלום. אני רותם 16 נתניה אוהבת את אדם ואביחי. ביי
ד דילבושloveביחוש New member 24/3/07 #6 ../images/Emo103.gifברוכה הבאה דילב - 15 וחצי - קריות. ואנחנו לא משכנעות אף אחד. מי שרוצה, מצטרף :] שבת שלום.
../images/Emo103.gifברוכה הבאה דילב - 15 וחצי - קריות. ואנחנו לא משכנעות אף אחד. מי שרוצה, מצטרף :] שבת שלום.
פ פטל אלמוריש הנסיכה New member 24/3/07 #7 ../images/Emo85.gifכנסי... אנחנו לא משכנעות אפ'חת להצטרף... אם את מצטרפת ברוכה הבאה ( שני 14 + חור בצפוןן מאוהבת בנססיך שליי =אושררייי= התשתבות מהירה ( בנות ?! שבת שלום וחופשש נעייםם ( אוהבת . .
../images/Emo85.gifכנסי... אנחנו לא משכנעות אפ'חת להצטרף... אם את מצטרפת ברוכה הבאה ( שני 14 + חור בצפוןן מאוהבת בנססיך שליי =אושררייי= התשתבות מהירה ( בנות ?! שבת שלום וחופשש נעייםם ( אוהבת . .
מ מיכלוש יוסף New member 24/3/07 #9 ../images/Emo15.gifשניייי . ../images/Emo24.gif מה קורה ? , שמחה שחזרת . :][: חעחעחע , [ כי אמרו שלא תיהיה כאן כמה זמן . ]
../images/Emo15.gifשניייי . ../images/Emo24.gif מה קורה ? , שמחה שחזרת . :][: חעחעחע , [ כי אמרו שלא תיהיה כאן כמה זמן . ]
מ מיכלוש יוסף New member 24/3/07 #8 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה מאמי . [: אני מיכל , בת 14 , מאשקלון . ספרי על עצמך . . . [;
פ פטל אלמוריש הנסיכה New member 25/3/07 #16 ../images/Emo85.gifחזרתי ( סתם רבתי עם ההוריםם אז הם הביאו לי עונש...וביקשתי "סליחה" אז הם ויתרו לי על העונש... עכשיו אם אני לא יתנהג יפה [ ] אני לא ילך... אז אני מתנהגת יפה...ואני צריכה לדאוג לאחותי הקטטנה בחופש... אם לא ?! היא תלשין =\ אוהבת אותך
../images/Emo85.gifחזרתי ( סתם רבתי עם ההוריםם אז הם הביאו לי עונש...וביקשתי "סליחה" אז הם ויתרו לי על העונש... עכשיו אם אני לא יתנהג יפה [ ] אני לא ילך... אז אני מתנהגת יפה...ואני צריכה לדאוג לאחותי הקטטנה בחופש... אם לא ?! היא תלשין =\ אוהבת אותך
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 25/3/07 #36 ../images/Emo110.gifחחח מסכנה שליייייייייייייי תתנהגי יפה שמעת???????????????? עם לא אני יתן לך עונשXDDDDDDDD
../images/Emo110.gifחחח מסכנה שליייייייייייייי תתנהגי יפה שמעת???????????????? עם לא אני יתן לך עונשXDDDDDDDD
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 24/3/07 #10 ../images/Emo110.gifברוכה הבאה=]]] ספרי על עצממךךך=] אני דמושית-ספיר נהריה 15+ ט' איסי:251713457 ב=אדם שליי=]] השתלבות מהירה כפרע=]]]] ומי שכנע אותך להצטרף???
../images/Emo110.gifברוכה הבאה=]]] ספרי על עצממךךך=] אני דמושית-ספיר נהריה 15+ ט' איסי:251713457 ב=אדם שליי=]] השתלבות מהירה כפרע=]]]] ומי שכנע אותך להצטרף???
א אושרי החיימשלייי New member 25/3/07 #12 ../images/Emo90.gifברוכה הבאהxD עמית 15 (עאעא עוד חודש בידיוקקקקק מהיום ) כרמיאללל וחולהה על אוששששרי הישתלבות מהירההההה +שבת שלוםם בננות ;P
../images/Emo90.gifברוכה הבאהxD עמית 15 (עאעא עוד חודש בידיוקקקקק מהיום ) כרמיאללל וחולהה על אוששששרי הישתלבות מהירההההה +שבת שלוםם בננות ;P