הפורום.....

שירז**

New member
האם ההרגשה להיות

soulbird היא מבטה את הצורך שלך לחופש?...למעוף? קודם שמחה בדבר אחד שאת מודה ומתוודה בבעיותיך שעדיין לא ניפתרו. אני מבינה שלא תמיד יש מה לכתוב וזה גם בסדר. הרי בעצמי לא תמיד כותבת כאן . ולפעמים האמת גם אין לי מה לחדש או לכתוב. ולא תמיד חייבים גם לכתוב, אם לא מרגישים צורך בכך, שאלה לי אלייך. האם את יודעת או מודעת לצורך הזה של הגלישה ? מה מקור הרצון להיות נוכח ללא מטרה בכל אחד מהפורמים שאת מטיילת שם ?. מה שהכי חשוב כרגע זה אם את יודעת למה את מבלה כל כך הרבה זמן בנט ? לפעמים הבעיות בחיים המציאותיים גורמים לנו לשבת ולהעביר שעות בנט , בריחה ממשהו מציאותי שאנו צריכים להתמודד איתו. ולפעמים משהו בתת מודע שמבריח אנשים לנט רק לא יודעים למה ,לכן את זה צריך לבדוק ולהבין , ומשם הדרך יכולה להיות אחרת , לשינוי מסויים בתבנית הגלישה. אנו כאן עבורך ואם תרגישי צורך בכל את מוזמנת לשתף..

soulbird

New member
המממ

שאלות טובות שאלת אני יודעת שיורדים לשורש הבעייה הדרך למצוא פיתרון קצרה יותר. אז... רגע חושבת.... ישנם המון סיבות לגלישה מרובה שעמום (שזה ממש לא זה) הרי אני בתקופת מבחנים ולימודים ויש לי מיליון דברים לעשות . סתם קשיי התמודדות עם היום יום . מעין בריחה (מהשורש לברוח) אולי גם קצת דיכאון - מעין דיכדוכון קטן. המטרה שלי היא להחזיר את הדברים לפרופורציות נורמליות. לחזור לעבוד על הפרויקט שהזנכתי (את זה אני אעשה בחופש הגדול) הbottom line זה פרופורציות להקדיש יותר זמן לחיות שלי לחבר לבית לקריאה את יודעת ... דברים קטנים... אבל מאוד חשובים הכי חשוב זה לחזור לטפל ולא להזניח את הבריאות!!!

שירז**

New member
תכנים , גולשים, שם סוד הקסם

לא צריך לדעת תמיד הכל , אבל אפשר תמיד לנסות. נכון שאלה מהותיקים כאן אמרו את אשר על ליבם . ונכון שכבר לא תמיד יש מה לכתוב. כל פורום עובר טלטלה מסויימת , אולי פורומים מאוד מסויימים רצים ללא הפסקה. בעיקר תמיכה. ועזרה נפשית. אבל תמיד צריך לעבוד על פורום ולא משנה איזה. לא תמיד זה מצליח. גרעין ההצלחה קודם כל הוא בחברי הפורום , אלה הקבועים שמובילים יחד על המנהל כמובן . ואלה החדשים שגורמים להם לרצות להשאר ולחלוק. העלתי כאן כמה שאלות הנה לך תשובה מאיפה להתחיל , אמרת "איןלי מושג" אני נותנת לך על קצה המזלג את המושג. דרך השאלות והתשובות. תתחילי משם אם תרצי בכך. ומשם נמשיך הלאה.

amiak

New member
if u have any idea

and you need help to bring it up to live- just say. i´m here. amia

e-magine

New member
על קצה המזלג

אני מקצר כי יש לי בעיות עם האקספלורר שעוד לא היה לי זמן לסדר, הוא פשוט נסגר לי לבד באמצע הגלישה. תבינו דבר אחד. אני לא אמרתי שהפורום מת. אם הייתי חושב שהוא מת, הייתי קובר אותו. אני אמרתי שהוא קרוב לזה ואני הערכתי שהוא גוסס ולא יעבור את 1/9, אך כפי שהוא נראה ברגע שכתבתי, יכול להיות שימות קודם. העליתי את הדברים כי חשוב לי לדעת מה אתם חושבים ועכשיו אני מתחיל בסך הכל לשמוע תגובות. ואני עוד מעכל אותם ובוודאי אגיב בהרחבה. אני בסך הכל מסכים עם הרבה דברים שנכתבו בשרשור הזה, ויש דברים שאני עדיין לא מבין, ואחת הדוגמאות לפניכם: באה גולשת בפעם ראשונה לפורום, קוראים לה PACHANGA שואלת שאלה ואף אחת לא מתייחס, לא רואה אותה, לא עונה לה אף מילה למה? מה קורה כאן שלא עובד? בסך הכל שאלה למי אנחנו קוראים מכור? זו לא שאלה כל כך קשה אני חושב. וגם אם לא יודעים לענות, אפשר להגיד מילה, שתדע שהיא לא אוויר בעינינו. למה אנחנו מתנהגים ככה.

אי הסיבה שלא ענו לפאצ נוגה היא

אחת משום שעוד לא הספיקו בגלל התנועה הדלילה פה התגובות הן לא מהירות דבר שני יכול להיות שאנשים חיכו שאתה תענה לה כי אתה באופן קבוע עונה לכל חדש שנכנס ושואל על התמכרות כך שזה משהו מקרי אבל זה בהחלט מעיד על חוסר הפעילות והישנוניות של הפורום שלנו זה בהחלט לא מעיד על חוסר התייחסות אני לא מקבלת בכלל מה שאמרת בקטע הזה

e-magine

New member
מאדאם, אני לא טוען שאני יודע

מה הסיבה למה שתארתי, אני רק אומר שזה אחד הסימן או אם תרצי, בלשון הרפואה, סימפטום שמעיד על בעיה בפורום, אני לא יודע מה הבעיה, אני רק רואה את הסימפטום.

מפגש ? אז ככה, נטע..

יש פה אנשים בני 41.. ויש פה אנשים בני 11.. זה לא ילך, לדעתי..

e-magine

New member
OK מבחינתי

אם יהיה מפגש, בני 11 נכנסים רק באישור בכתב מההורים. אתה חושה יקבלו?

e-magine

New member
../images/Emo132.gif ועוד איך רציני

אני גם מבטיח לך שלא הייתי נותן לילדים שלי ללכת למפגש פורום עם אנשים בני 40 + בלי להיות מעורב בעניין. אם הבן שלך היה בן 11 היית נותנת לו לנסוע לעיר אחרת ולהיפגש עם ווירטואליים?

אוקיי, לא הלך

אבל לפחות ניסיתי וזה העיקר. עדיף לנסות מאשר להרים ידיים מראש.

שירז**

New member
נטע זה עדיין בשיקולים

צריך לעשות כמה דברים לפני כן . ולבדוק כמה דברים , העיניין לא ניפסל לגמרי וזה עדיין יכול לצאת לפועל. יש כמה דברים שעולים על הפרק. 1-להכניס תכנים 2-לגרום לגולשים להיות כאן , ולהשאר פעילים שזה כולל חברים חדשים . 3-הפעלת צאט פורום התמכרות. 4-מפגש 5-זמן 6-זה אפשרי 7-הממ חושבת על זה
סתם צוחקת. בכל מקרה צריך לחשוב ולעשות דסר סדברים מה קודם למה. אבל הכל נילקח בחשבון

actress

New member
נטע, את יודעת כמה פעמים הצעתי ולא

היתה פה כמעט תגובה על זה כנראה צריך להתגבש עוד קצת כי יש גם גולשים שקוראים הודעות ולא מגיבים אז אולי הגיע הזמן באמת שיגיבו.

הממ.. אז ככה.. אני נפגש עם אנשים..

אבל.. לא בני 40+.. עובדה, בערך שלשום נפגשתי עם מישהו *ווירטואלי* בבית שלו.. אבל הוא, בניגוד אליכם..
בן 12.. ככה ש.. אפילו לו לא ממש נתנו לי ללכת, אבל הסכמתי לקחת פלאפון וזה
ככה ש.. נראה לכם, *בלי לפגוע, באמת
* שירשו לי להיפגש עם אנשים שיכולים להיות ההורים שלי?..

לי אין בעיה, רק אני אדבר מחר....

עם אמא שלי ואז נראה אני חושב שלא צריכה להיות לה בעיה אבל אולי!

למעלה