הפורום ריק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ApA1800

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif

סתם שאלה ד"א... איך זה שיש פורום להוד השרון ואין פורום לערים גדולות?

כי בני רצה לפתוח פורום../images/Emo26.gif

מצטרפת למסיבהההההה
זהו עד לכאן כל הסמיילים של תפוז... עוד מישהו מצטרף למסיבה

La Gamba

New member
תיקון טעות

בני לא פתח את הפורום הזה. הערים הגדולות הסתכלו על הפורם שלנו, ואמרו ואוו! סתכלו מה קרה לפורום של עיר קטנה, תחשבו מה יקרה עם יהיה פורום של עיר גדולה!!! (אין לי מושג מה זה אומר, אל תשאלו)

La Gamba

New member
עליך לשואל את עצמך

מתי הם בדקו את זה. עכשיו? או בסוף יוני?

בנתיים עליכן לשאול את עצמכם../images/Emo26.gif

למה אתם לא חוגגים
.. זה לא כיף חגיגה בשלוש.. היי ל2 האחרים.. תספרו על עצמכם.. בואו נעשה שאלון
בעע משעמם לי
.. אמממ.. אני אמציא שאלון מתישהו.. ואפתח שירשור חדש

La Gamba

New member
את מוזמנת להציץ בארכיון

היא כל כך הרבה שאלונים בעבר, שנמאסו עלי כולם.

Thanos

New member
נכון!

מספיק לכתוב בפורום הפורום רישמית מת ואסור לכתוב בו.

רגע רגע...

לא יותר מעניין לכם להכנס ולראות הודעות חדשות ושאנשים באמת כותבים פה..
רק ניסיתי להעיר טיפה את הפורום..
.. מה אתם מציעים
ובן או בני.. הרבה יותר נחמד להכנס לפורום שיש מה לעשות בו.. אתה לא רוצה פורום מעניין? אני בטוחה שאנישם נכנסים לפה ורוצים לדבר אבל אין להם מה להגיד.. כי ממש מת פה.. תציעו משהו.. לא הכל חייב להיות שיא הרצינות.. אפשר ל'
חחח' מתישהו.. שמתי
שאתה אף פעם לא צוחק או לא יודעת משתמש באייקונים של
שאני מתה עליהם
הם מוסיפים להודעה.. אני לא מעבירה ביקורת על דרך ההנהלה שלך אבל אתה בעצמך אמרת.. את רוצה לדבר על דברים אחרים מבחירות וזה תעלי נושאים.. ושאני מעלה אתה אפילו לא מנסה

La Gamba

New member
את לא היית פה

אבל אין לי בעייה להוסיף הומור ברמה מסויימת. יש לי בעייה להוסיף הומור שאינו מתאים, כמו תמונות מעוותות של ילדים מפלצתים (ניסוח עדין). או סתם, קטעים כמו שאלונים, שפורסמו פעמים רבות מדי בפורום. אני לא צוחק, כי אין כאן שום דבר מצחיק, אני לא משתמש באייקונים כי המאמץ אף פעם לא השתלם. נושאים אחרים לדבר איתם אין לי בעייה, אבל אני שם דגש על נשואים שלא דנו בהם למוות. אני מבין שכאשר מייבשים לך את השאלון זה לא כיף, אבל אין זה אומר שאת צריכה להתבאס, נסי עוד פעם.

La Gamba

New member
עכשיו אני גם ממש תפוס.

אני יכול לפרט לך למה אני לחוץ, אם אתה רוצה.

La Gamba

New member
תפוס, לאחר עבודה מאומצת

נתפסו לי השרירים. וחוץ מזה אני גם לחוץ.

ילדים מפלצתיים../images/Emo35.gif

משהו רע עבר על הפורום הזה... מזה מאמץ לא משתלם קשה לך לעשות שיפט קו נטוי סימן קריאה שיפט קו נטוי
ומזתומרת הומור ברמה מסויימת
למה לאיפה זה יכול לגלוש..
אפשר לתת לך הערה בונה
(למטה) תכתוב חופשי בלי לנסח.. בלי להסתכל מה כתבת.. תזרום חופשי.. אל תחשוב שאני מנסה לשנות אותך או משהו אבל אתה נשמע כזה עצור, לא יודעת.. תזרוםםם
אני מקווה שלא נעלבת, אני עושה הכל ב
טובה

La Gamba

New member
עצור?

רק מבחינת הזמן. זה בסדר, משהו בסדר גודל של למחוק עמוד בכל יום עבר על הפורום. את לא היחידה שאומרת שאני נשמע כאילו שאני עצור, או שיש לי עצירות, אבל זה בהקשר אחר (DBZ)

למעלה