הפורום קצת עייף

yosef 30

New member
חמוד אל תתן כאן הוראות, אוקיי../images/Emo70.gif

יש לך משהו לכתוב תכתוב, הפורום מתנהל כמו שהוא מתנהל. מנהל הפורום הוא לא צוות הווי ובידור. מי שרוצה כותב, ומי שרוצה קורא. ומי שרוצה לשתף משתף. במקום לתת ביקורת אתה מוזמן ליזום בעצמך. אתה כבר יודע שהפורום מקבל בברכה כל נושא. יוסף.

כמה רוע?

אני אשאל שוב: כמה רוע? ולמה? אתה נכנס אחת לכמה זמן לפורום שופך רעל ועוזב. למה? עוד לא קראתי פעם אחת מילה טובה שתגיד על מישהו. אף לא פעם אחת הבעת אמפתיה, סימפטיה......משהו טוב. כמה אנרגיה אתה משקיע בהערות פוגעות, מעליבות, ציניות. הכל כדי לגרום לאחרים להרגיש רע. זה לא מתיש אותך? אני לא כועסת כמו שאני מרחמת עליך. אני מאחלת לך למצוא מקום נקי וטוב בתוכך. אני מאחלת לך שיום יבוא ותבין ותרגיש שלגרום למישהו הרגשה טובה, או לחייך זה הרבה יותר קל, מהנה ומספק מאשר לגרום למישהו להרגיש רע. שיהיה לך סופ"ש נפלא איריס

yosef 30

New member
ולך ידידי הצעיר אני רוצה להקדיש משהו

הלינק הבא מוקדש לך.stand by me תקשיב למילים בהתחלה - ותבין מהו כוחה של חברות, עזרה, מילה טובה. הערה הלא בוגרת שלך - גם פגעה בי - אם זה עושה לך -אשרייך. אך גם פגעה באחרים. אחרים שקוראים את הפורום ומנסים לאזור אומץ לבטא את עצמם ואת הכאב שלהם. ועכשיו שהם קוראים תגובה כלכך מכוערת ובלתי בוגרת - כנראה שסגרת עוד כמה אנשים מלשוב ולכתוב על עצמם. העלית בהם חשש שאם הם יידברו על הכאב שלהם - מישהו עלול לבוא ולעקוץ אותם. תחשוב על זה
מאחל לך שתמצא אהבה
שיבוא הבחור וייחבק אותך ויאהב אותך ואת מי /שאתה ומאחל לך שהלב שלך ייתמלא בכלכך הרבה יופי שייגרום לך לחייך בפה מלא. תודה
יוסף.

iNEEDit25

New member
צודק. מצטער.

זה לא יקרה, דרך אגב. אני לא אמצא אהבה. כבר השלמתי עם זה.

yosef 30

New member
איריס את מדהימה../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

איזה יופי של דרך ביטוי. אין ספק שרק אהבה תביא אהבה. אני מודה לך על השיקוף שעשית לידידנו הצעיר. עם כלכך הרבה חן ויופי. למדתי רבות מההודעה שלך. תודה
יוסף.

עודד א

New member
מישהו אמר קאמבק של משחקי הקיץ של הפורום../images/Emo35.gif

אוי, נו...אני יודע שאתם מחכים לזה

yosef 30

New member
מלך המשחקים חוזר../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

הלחמניה והשוקו עליי
. תתחיל....

למעלה