הפורום קצת מת..

הפורום קצת מת..

וקצת חבל כי אני,,ובטח עוד הרבה אנשים אחרים,צריכה קצת תמיכה נפשית.. נורא לא קל להיות א-מיני בימינו! בזמן האחרון יצא לי להגיד את זה לאנשים..והתגובות הן ממש קשות! הנה כמה תגובות אופייניות: "לא הגיוני בן אדם שלא רוצה סקס,אין דבר כזה" "את ממציאה" "את מדחיקה את המיניות שלך בגלל פחדים" במקרה הטוב הם פשוט לא יודעים מה זה. ועוד דיבורים ואמירות שאני אחסוך ממכם... בכל מקרה זהו רק רציתי לפרוק קצת...:)

p019

New member
פרקי בכיף../images/Emo13.gif

תרגישי חופשי לפרוק. בזמן האחרון אני ממש עסוקה וארבה דברים מעסיקים אותי - כך שלא היה לי זמן לחשוב כלל הא-מיניות. לא ברור למה מפריע לאנשים שיש אנשים שונים מהם. זה לא קשור רק בא-מיניות. לדוגמה - אני לא אוהבת אלכוהול - לא אוהבת את הטעם. זה ממש משגע את אחותי - היא פעם אמרה לי - מה יקרה אם תרימי כוסית אחת עם כולנו לחג? ואני שואלת - מה יקרה אם אני הרים כוס עם קולה? למה זה מפריע? אבל זו עובדה - אנשים מרגישים הכי טוב אם כל מי שמסביבם מרגיש בדיוק כמוהם. אני חושב שזו הסיבה העיקרית שיש דתיים שמנסים לשכנע כל חילוני לחזור בתשובה ויש חילוניים שמנסים שלכנע כל דתי לחזור בשאלה. אני אומרת - חיי ותן לחיות. כל מה שנישאר לנו זה לא לתת להם להרוס לנו את ההשלמה שלנו עם מי שאנחנו. זה שיש אנשים שלא יכולים לקבל אותנו לא חשוב - כל עוד אנחנו יכולים לקבל את עצמנו.

snoopytush

New member
כנ"ל + יש מדור הכרויות לאמיניים?

אני לא שותה ולא מעשנת אבל מעבר לסיבות הבריאותיות אני גם לא סובלת את הטעם של הטיפה המרה והריח של הסיגריות לא ממש עושה לי את זה. אגב יש פה אולי מדור הכרויות לאמיניים? כי אם כן אז עדיין לא הבנתי איך עושים את זה.

p019

New member
אפשר לפרסם מודעה בלוח

לסרגל הכחול יש תגית של "לוחות" - שם מפרסמים מועדות הבור הכרויות לא-מיניים

זה מזכיר לי

[יוו, הרבה זמן לא הייתי פה.] כשאחותי עברה תחקיר בטחוני בשביל הצבא, שאלו אותה אם היא שתתה אלכוהול והיא ענתה שלא. אז הם ממשיכים לחקור - "נו, אף פעם? גם לא באיזו חתונה של דודה...?" "לא." "אוקיי." ואז היא רואה אותה כותבת - "טוענת שמעולם לא נגעה באלכוהול." כל כך קשה לאנשים להאמין?
האמת שלי יש משהו עקרוני יותר נגד אלכוהול, פשוט כי יש משהו בצלילות המוחלטת והתמידית הזו שאני נורא אוהבת. אני לא מבינה למה צריך לטשטש אותה, אבל אולי זה מכיוון שאני בן-אדם שטוב לו לרוב. בכל מקרה, אני בחיי לא מצאתי רגע שבו חשבתי לעצמי, "הממ, לא יזיק לי עכשיו משקה אלכוהולי". אני דווקא נתקלתי לאחרונה בתגובות נורא מבינות. התחלתי לכתוב קצת באיזה פורום באנגלית שרוב האנשים שם מארה"ב, ואתם יודעים שהמודעות שם גבוהה הרבה יותר? פעם אחת אפילו לא הסברתי מה זה ואני לא חושבת שאף אחד שאל אותי. אולי אחד, בעצם. ובארץ היה בדיוק בן אדם אחד ש~לא~ הייתי צריכה להסביר לו.

אה, זה סתם פורום לא קשור ../images/Emo3.gif

מי שמעניין אותו באמת, זה בקהילות של postsecret.com אתר נפלא כשלעצמו, דרך אגב.

חחח סבבה..

תודה אכנס לשם בהזדמנות... דרך אגב יש קהילת א-מיניים בפייסבוק?

p019

New member
תחקיר ביתחוני

זה לא עיניין של חוסר המונה. ככה הם מבצעים את התחקיר - שועלים כל דבר מספר פעמים כדי לבלבל אותך במקרה ואת משקרת. בפעם השלישית ששעלו אותי אם אני משתמשת בסמים - התחלתי לצחוק - החוקר שאל אותי למה אני צוחקת. אני לא חושבת שהוא הבין עד כמה שאלה נראתה לי מגוכחת. נו טוב, בגיל 18 בקושי זכרתי שיש אנשים אחרים בעולם. כמה שעברתי וגדלתי מאז (אני מקווה שרק לטובה
)

snoopytush

New member
בקשר לארצה"ב ואלכוהול

יש לי בעיה עם אנשים שמעשנים ושותים. כשאתה מעשן אתה לא רק הורג את עצמך אתה הורג את הסובבים אותך ופוגע בעיקר באוכלוסיות החלשות ( ילדים, זקנים, אסמטים וכו...) לאנשים לא אכפת או שאכפת להם רק מהטווח הקצר כמו למשל שזה עושה ריח רע מהפה או שורף בעיניים. בעניין השתיייה. אני לא נגד שתייה לגמרי מעבר לחוסר הסימפתיה הפרטית שלי לאלכוהול אבל אנשים לא יודעים לשתות , על כל אחד זה משפיע אחרת וזה גורם לאלימות ולפגיעה בריאותית כבדה כי גם מי שלא אלים מפריז בשתייה ופוגע בגופו. בארצה"ב לא שאלו אותך על השתייה כי הם מפקחים באופן חמור יותר מהארץ על שתייה ואלכוהול הלואי עלינו בארץ. שנה טובה לכולכם ! היה סילבסטר...

hagiti1976

New member
סליחה על ההתפרצות

שלום. שמי חגית ונתקלתי במקרה בפורום שלכם. אני לא א-מינית אבל אני מכבדת כל אדם באשר הוא. רציתי לתרום בנושא התחקירים: יש לי ידיד מאוד ישר והגון שלא התקבל לעבודה בחברת ויזה, כי לא האמינו לו שהוא לא גנב. כלומר, מבחינתם כל אחד גנב מתישהוא משהוא, לדוגמה - הלכת בסופר וטעמת בוטן אחד? זו גניבה. אז ידיד שלי, כתב שהוא מעולם לא גנב, והוא לא עבר את הבחינה. לא יודעת אם רק בגלל התשובה הזו, אבל בהחלט גם בגלל התשובה הזו.

queen helen

New member
למה את מצפה?

בכל זאת את חיה במקום שבו כולם הם "אחד שיודע" או "אחד שמבין". רק חבל שהם לא מבינים אותנו... אני עדיין לא סיפרתי לאף אחד. לא נראה לי שיש טעם. כל עוד אני לא אומרת כלום, נראה לכולם ברור שאיתי לא מדברים על סקס, כי אני ממש לא בקטע. אבל אם אני אספר למישהו, כולם יתווכחו איתי וינסו להוכיח שאני טועה, או לא מבינה או מה שלא יהיה.

אני מספרת את זה כמו שאני מספרת שאני בת 17

זה פרט טריויאלי עליי, למען אמת. קשה לי להסתיר דברים מאנשים, אני לא אוהבת לעשות את זה. בעיקר בגיל כמו שלי, שקשה לאנשים להסתיר את החיבה הגלויה שלהם לכל דבר הקשור במיניות. אז לומר שאני א-מינית זה לחתוך את הקו בצורה הכי ברורה ולומר - "זה לא בראש שלי, ולא כי אני מוזרה או נבוכה או כל סיבה אחרת, אלא כי זה באמת פשוט לא בראש שלי." והאמת שזה אחד הנושאים שאין לי בעיה לדבר עליהם בכלל. ז"א, אם חברות שלי מספרות לי דברים, או אם אני נכנסת לויכוחים יותר תיאורטיים בנושא הא-מיניות. אני לא מובכת מלדבר על הנושא, כמו שאני לא מובכת משיחה פוריה על גרביים. אבל זה מונע הרבה שאלות אינפנטיליות כמו - "נכון הוא חתיך? יווו, היית עושה אותו, נכון?"

queen helen

New member
צר לי לאכזב אותך אבל...

יש אנשים שגם בגיל 30, ואפילו אחרי ממשיכים לדבר על מין כל הזמן! (ואת זה אני אומרת מהכירות, ואפילו ממגורים עם חברים שזה עדיין אחד הנושאים שהכי מעסיקים אותם!) אגב - אין לי שום בעיה לדבר על חתיכים, וגם על אם הייתי עושה אותם או לא. אבל זה דיון תאורטי לגמרי כי אני לא *יכולה* לגרום לעצמי לעשות אותם. (בין אם הייתי רוצה או לא) בכל מקרה - כל הכבוד לך שאת מפיצה את הבשורה, הלוואי שלי היו כוחות להתמודד עם כל גילויי הבורות של ה"אחד שמבין"-ים

גם לי קרה משהו דומה

הם ממש התפלאו שלא השתכרתי ולא לקחתי סמים. "את בטוחה?" "נו.. את יודעת.. עם החבר'ה.." עד כדי כך שנדמה היה שהם מנסים לשכנע אותי להשתכר או לקחת סמים כי ככה הילדים המגניבים עושים.

Xylophone

New member
עזבי, הצבא זה המקום הכי סתום בעולם.

כבר נוכחתי לדעת מהרבה אנשים.

queen helen

New member
זה קרה לי לא מזמן

הייי בסיווג בטחוני לעבודה, והייתי צריכה למלא טופס שבו נשאלתי אם ראיתי/שמעתי/פגשתי אנשים שמשתמשים בסמים (או ניסוח דפוק כזה). אז אמרתי שלא, ואז המראין שאל אם אני בטוחה שלא ראיתי או שמעתי על סמים. נו באמת...

למעלה