איך הלך../images/Emo35.gif
ולא נראה לי שאת לומדת יותר ממני..
מתחילת השנה למדתי: *מהפכה תעשיתית-שזה כולל את הכלכלית, חברתית, דמוגרפי, חיונך, מדע, ביטויים, השפעות וההשפעות על היהודים באירופה בתחומים השוני שוב כלכלית, חברתית.. וכו'. בקיצור כל דבר אפשרי שקשור
*הזרמים השונים-רפורמי, אורטודוקסי, קונסרבטיבי.... *ביטויי שילוב ודחייה של יהודים באירופה. *גורמי אנטישמיות כולל את פרשת דרייפוס ומאפיני האנטישמיות בכל אזורי אירופה. *תנועות לאומיות. *הרצל.כל תוכנית באזל ואוגנדה למיניהן
*גופים ציוניים בגולה. *אישים חשובים ותנועות נוער. *עליה 1, 2 *תנועה ציונית.פירוט של ה-כ-ל מ-ה-כ-ל כולל ה-כ-ל. *מלחמת העולם ה-1.(מאפיינים, חוזה ורסאי, תוצאות וכו') והמבחן היה על: *הצהרת בלפור וטופס המנדט. *פעולות הנציבים בארץ. *עליה 3, 4 (זה השלב שחשבתי שאני הולכת למות!!. *הישגי העולים. *אגרת מקדולנד.(שזה באמת שטויות). *היחס בין יהודים ערבים ובריטים בשנות ה-20. *מאורעות תרפ"א תרפ"ט.(סיבה, תוצאות, תגובות וכאלה). *פילוג בקרב היהודים למשל כל התנועות הפוליטיות שקמו בארץ.(כולל את ז'בוטינסקי). *הספר הלבן ה-1 וה-2. ועכשיו התחלנו ללמוד עליה 5(גורמים ופעולות והשגים של העליה סיימנו). המחברת פשוט היתה מולי אז בגלל זה זכרתי הכל זה לא פשוט שאני זוכרת את כל הנושאים
ושאני חושבת על זה ו-ו-א-ו איך אני חיה
ועוד לחשוב שרציתי להרחיב את זה
.