הפורום עכשיו יהיה שומם כי כולם בקורס מד"צים, כאלו ואחרים אז מה, נשארתי אני ופרדסיה?
T Tapuhi New member 22/6/03 #1 הפורום עכשיו יהיה שומם כי כולם בקורס מד"צים, כאלו ואחרים אז מה, נשארתי אני ופרדסיה?
O ofrikit New member 24/6/03 #8 חזרתיייייייייי אני חזרתי מאילת אתמול 23.6 היה הכי כיף... גמני מדתים ולא משעמם לי משום מה...
M Mooa-Numi New member 23/6/03 #5 מיום שבת גם אין פרדסיה. בעצם רק אני. מי פה עוד מפרדסיה ומהנוע"ל? שימרית. אז יום שבת אנחנו משאירות אותך לבד. לפחות יהיה יותר מקום
מיום שבת גם אין פרדסיה. בעצם רק אני. מי פה עוד מפרדסיה ומהנוע"ל? שימרית. אז יום שבת אנחנו משאירות אותך לבד. לפחות יהיה יותר מקום
T Tapuhi New member 24/6/03 #6 שמתם לב שקארוסל לא כתב מאז שכולם יצאו לקורסים? זה מצמצם את זה למישו בשכבת ט', ומבני המושבים- נוט פרדסיה ושות'. האין זו התקדמות?
שמתם לב שקארוסל לא כתב מאז שכולם יצאו לקורסים? זה מצמצם את זה למישו בשכבת ט', ומבני המושבים- נוט פרדסיה ושות'. האין זו התקדמות?
מ מ כ ו ש פ ת New member 26/6/03 #10 יווו נכוןןןןןןן! יש בזה משהו!!! אל דאגה, אם הוא מהמד"צים, אני אגלה אותו *חיוך זדוני*. ניר יעזור לי.
מ מ כ ו ש פ ת New member 30/6/03 #13 אה.. לא גילינו ../images/Emo4.gif אבל אנחנו יודעים סופית שהוא במדצים. ושהוא קרוב קרוב אבל רחוק רחוק..
אה.. לא גילינו ../images/Emo4.gif אבל אנחנו יודעים סופית שהוא במדצים. ושהוא קרוב קרוב אבל רחוק רחוק..