הפורום נפתח

perrinat

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מייסל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב ורי בהצלחיישן מזל טוב מזל טוב תני לי את הפורום של התאומות
?

../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gifאההההההה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יווווו אפי הצלחת!!! אני חולה עלייך!!! אני כ"כ שמחה שהצלחת לפתוח ת'פורום למושלמת איייי אני בעננים!!
אני כל כך שמחה...טוב רציתי להגיד |מזלטוב| על פתיחת הפורום המושלם למושלמת ובהצלחה בכל דבר.אני מבטיחה שאני אישית אעזור מאוד לפורום אני אביא תמונות חדשות ומידע חדש וכל מה שתרצו לדעת על הילארי דאף!! וזהו..אני מאוד שמחה(שוב פעם חח
) ואפי הזכרתי שאני חולה עליך?! אם לא אז אני חולללללללללללללללללללהההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חח טוב אז זהו!!!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif חדשהההה

חחחח שירשור שני בפורוםםםםם :):)

apolinaria

New member
וווהההוווו!!! ../images/Emo8.gif

סוף סוך נפתח פורום!!! אני אני אני!! לא יודעת למה אני אבל וווההיייי!!! סבבה!!! שיהיה לכולם בהצלחה כאן!!!! ווהווו!! ווהווו!! מי איז הפי טו בי!! =)

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifסופסוף../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

חיחי הגיע הזמן
מזל טובבבב
נממ נעים מאוד כולם
אני רוני

SuPeR GiRL96

New member
כנסו../images/Emo28.gif../images/Emo187.gif

היי אני אבישג אני בת 13 ומתה על הילארי
יש לי אתר עליה שנפתח היום
אני ישמח לתגובות: http://www.hil-d.up.co.il אמממממממממממממממממ זה האתר גם של ניצן, אתם תכירו אותה שתחזור. אלא אם כן היא כתבה כבר.

סוף סוף פורום למושלמתת../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif

טוב אז אני לא רגילה להיות חדשה
אבל...אני רותם
מתה על הילארי דאף ועל קמי ופלי ועוד כל מיני
ברוכה הבאה לעצמי

למעלה