הפורום נהרס!

א י י ל 18

New member
לא לא לא

אפשרת היא לא בעיה , אפרת היא מנהלת טובה מעולה, כמו שאמרת הבעיה היא ריבוי המשתמשים החדשים והקושי לתת מענה לבעיות שנוצרות איתם. אני מסכים איתך צריך עוד מנהל , אני מאמין שתצא השבת אפרת תראה את השרשור הזה ותבין שהיא פשוט צירכה עזרה, אף אחד פה לא חושב שהיא לא מוצלחת מידי בכדי לנהל את הפורום להפך היא מדהימה אבל צריכה עזרה. לדעתי הכי מתאים זה גל אבל זה כבר שיקול שלה, בכל אופן הינה הצענו פתרון אם יש למישהו עוד פתרונות שישרשר לפה למרות שלדעתי הפתרון שלנו הוא הכי ראלי, אגב.. אם המנהל החדש לא יענה על הדרישות אפרת תוכל להחליף אותו ואני חושב שיהיה ברור שאפרת תהיה המנהלת הבכירה בפורום והיא בעצם שתתן את המילה האחרונה ולהבהיר שהיא זאת השקימה את הפורום ולא יהיה אפשר להחליט לזרוק אותה מהניהול או משהו כזה. היא הייתה ותישאר מנהלת, צריך שיהיה שיתוף פעולה בינה לבין המנהל החדש ו.. זהו.. ניראה מה אפרת אומרת על זה..

merey182

New member
אני מסכימה אבל..

אני מסכימה שהפורום נהרס לאט לאט..אבל חייבים למצוא פיתרון ולא לריב עכשיו!![זה הכי חשוב שלא נריב!!] לי יש רעיוןבוא כל אחד עכשיו ישרשר לפה[
]רעיונות לשיפור הפורום וחוקים שכל פעם שמישהוא חדש יכנס נשלח לו אותם..סבבה

Mister Aviv

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo14.gif../images/Emo113.gif

נופי, תודה על הקישור! אני מבקש שתתיחסו לזה ברצינות קשה ככה שהכול מבולגן. אני לא אומר שאני אכותי או משהוא אבל כל החברה האיכותים עזבו! וזה חבל, רוצים רק לשפר.
- תלמדו
תפנימו.

א י י ל 18

New member
עדיין יש פה אנשים טובים שתורמים

עזבו איכותיים חבל שבמקום שינסו לשפר הם בורחים.. בכל אופן בואו נתאפס על עצמנו ונעלה הרמה בפורום ביחד

../images/Emo45.gif

אני בטוחה שמי שעזב עוד חוזר לקרוא פה,לא מחייב שהוא מגיב,אם ובמידה מצבו של הפורום ישתפר ויחזור להיות אפילו כמעט כמו פעם,מי שרק מציץ,יחזור לכאן כמו גדול.

Looovely Girl

New member
היי..

אני לא יודעת בדיוק מה הולך פה כי לא הייתי כאן כמה שבועות.... אבל, יש משהו במה שאת אומרת...

the1hitman

New member
הצעה לייעול הפורום../images/Emo36.gif ממש חשוב!!

יש הרבה דברים שדרושים שיפור אבל יש לי כמה הצעות לייעול:
הכי חשוב, הוא במאמרי הפורום, לפרסם את ה-ביוגרפיה של הילארי, מחולקת לסרטים, תכניות טלויזיה ומוזיקה. בסרטים שוב זה מתחלק לסרטים שייצאו כבר (כולל שחקנים, תמונות, כמה הסרט הרוויח, ביקורות). בתכניות טלויזיה מדריך פרקים לליזי מקגוויר (עבודה די קשה, זה רק רעיון) ובמוזיקה, את רשימת כל האלבומים שלה, עם רשימת השירים. זה חתיכת השקעה, אבל אני מוכן לעזור בזה).
לשים נעוץ --תמידי-- שכותרתרו "חדשים בפורום?! כנסו לכאן!" ובתוכו יהיה הפניה לחוקי הפורום ולמאמר שכתבתי בהצעה הראשונה.
לכתוב שוב מאמר עם "שאלות נפוצות" בו יהיו כל מיני שאלות נפוצות כמו שירים מסרטים וכל מיני שאלות שחוזרות על עצמן בפורום.
אשכול גדול שיכלול בתוכו את זמני השידור של הסרטים של הילארי בישראל (יסבבה, HOT וכו')
משחקים - יהיו מס' מוגבל של משחקים (2-3 משחקים) של היל', ושלא כל אחד שמגיע ייפתח משחק משלו (3 חוליות חלשות, התמונה היפה ביותר, התסרוקת היפה ביותר, התלבושת היפה ביותר.. מה זה פה?! רוצים לשחק שחקו בהופ..). שיהיו מס' משחקים רשמיים שמתעדכנים בקביעות, וכשאחד נגמר מתחיל חדש... ככה לא יהיה בלאגן.
לא פחות חשוב מהקודמים.. אשכול "ברוך הבא" לחדשים בפורום. לעדכן פעם בשבוע כל פעם אשכול חדש.. זה בלתי נסבל ששכל הודעה שנייה זה אני חדשה פה אני לא מכירה ת'חוקים אז אני אפציץ אתכם בתמונות שיש לי במחשב..
פינת הסיכום השבועי ממש רעיון מעולה, ולהמשיך איתה.
אשכול תמונות חדשות - פעמיים בשבוע ייפתח אשכול חדש בו ישורשרו התמונות החדשות של היל'. זה די מעצבן שכל אחד שמוצא תמונה שהוא אף פעם לא ראה של היל פותח הודעה חדשה.
למנות מישהו שאחראי על "תרגומים ומידע". יש עשרות אתרים באנגלית שצריך רק לתרגם משם חדשות על היל' ועידכונים על הסרטים. האנגלית שלי די אחלה ואני יכול לעזור, אבל אם מישהו פה שיודע לדבר שוטף, מה טוב... שוב, אני מוכן לעזור ב-כ-ל מה שאני יכול.. פנו אליי בפרטי (אפרת.. אם יש לך אייסי שלחי לי אותו בפרטי, ואני מוכן לעזור עם כל המאמרים).

hilary22

New member
../images/Emo45.gifאת צודקת!!!!

וגם אני חושבת שזה רעיו טוב להוסיף עוד מנהל/ת(לדעתי כדי את גל...- MYHOT3)

MYHOT3

New member
אנחנו לא צריכים לעזוב אנחנו צריכים

לתת דוגמא לחדשים שאני אומר אנחנו אני מתכוון ל: חולה על רונוש NoOop Sim§ MaN Mister Aviv One Click Hil ואני MYHOT3 לדעתי אנחנו הבוגרים פה ואנחו צריכים לתת דוגמא לחדשים ולא לעזוב בגללם וסליחה שלא כתבתי אחרים פשוט זו הדעה שלי

NoOop

New member
תודה ../images/Emo9.gif ו....

אתה צודק אנחנו לא צריכים לעזוב אלא לתת דוגמא. אבל בינתיים נראה מה אפרת תחליט לעשות. היא אמרה שהיא תחלךיט אחרי שכולם יגיבו. אז יאללה להגיבבב

One Click Hil

New member
אתה צודק!

אנחנו צריכים לעזור, ואין לי בעיה לעזור במה שצריך. במיוחד לחדשים. ומי רוצה לעזוב???

RoteMi 75

New member
../images/Emo45.gif רוצה לעזור, אבל חבל להתנפל על

אותם ילדים, צריכים להסביר להם עד שיבינו.. קצת סבלנות

למעלה