הפורום מת!

nogao10

New member
הפורום מת!

לאחרונה הפעילות כאן בפורום ירדה עד לאפס (או משהו כזה) אז אני מחייה את האווירה (מקווה) עם סבב תמונות, והפעם יש לנו תמונות נושא- הלהקה (אבל כמו תמיד, בתור מכורת-ג'ון יש גם תמונות שלו לבד). אז בואו נתחיל!!!! בראשית נבראו כל הלהקות, ובון ג'ובי היו שם לעשות מוזיקה טובה דרך אגב, היום היה ליבינג ברדיו

nogao10

New member
2

אולי ראיתם את התמונה הזאת כבר, אבל הם כל כך יפים שם!!!!!!!

nogao10

New member
3

תראו אותם.... זרוקים כל כך....... אני מאמצת את ג'ון, נגעתי בכדור הארץ, בלי ביטולים!!!!!

nogao10

New member
4

כמו שאמרתי, תמונות יחיד של ג'ון יש לי חברות שחושבות שג'ון יפה לגילו, אבל לא כל כך...... אני אראה להן את התמונה הזאת, נראה לי שהן ישנו את דעתן

nogao10

New member
5

שוב פעם כולם, אני כל כך אוהבת את התמונה הזאת, נכון ריצ'י נראה קצת כמו מליין רוסי עם המעיל הזה?

nogao10

New member
6

שוב פעם כולם, מצטלמים על האלבום האחרון שלהם, אבל בקרוב הוא יהיה האלבום הקודם שלהם, וזה נחמד!!! שיהייה כבר ה-19, הלוואי!!!!!!

nogao10

New member
7

הייתי חייבת לשים את זה, ידעתי שיש לדיוויד אלבום אבל לא ראיתי אותו אף פעם. למישהו יש אותו??? איך הוא??? למישהו יש בכלל פרוייקט של ריצ'י, דיוויד או טיקו שלא קשור ללהקה?? (אבל כבוד לדיוויד, גם יהודי, גם מוצלח וגם חתיך)

nogao10

New member
8

דאבל ג'ון, אם לא אהבת את הימני קבלי את השמאלי מתנה!! סתם, אף אחד לא מקבל כאן את ג'ון הוא שלי ורק שלי (תיקון טעות, הוא של אישתו ורק של אישתו)

nogao10

New member
9

בואו בואו בואו לבית הכתום בואו בואו בואו לבית הכתום יש שם את ריצ'י וג'ון אז אי אפשר כל כך לישון

nogao10

New member
10 ואמרון (לעכשיו)

אני מבטיחה שאם הפורום ייקום לתחייה אני אביא את שאר התמונות שיש לי אז תתחילו לכתוב מצידי תדברו על חתולים אבל בואו נחייה את המקום!!!! להנאה אחרונה- בטח ראיתן את זה, ככה נראה ג'ון כל פעם שהוא מתגנב מהבית שלי סתם, אוף, הרי כולנו יודעים שג'ון לא מתגנב אליי הביתה, אבל זה לא מונע ממני לחכות לו......!!
תכתבו מה אהבתם, מה שנאתם, אבל העיקר-תכתבו!!!!

LIRONSH100

New member
אהבתי...

המיוחד את התוספות... רק שההית צריכה להוסיף איפה שכתבת שהוא של אישתו ורק שלה אז ההית צריכה להוסיף (לצערינו המואד הרב...) חוץ מזה מה לנו לא מגיע קצת ממנו? תתחלקי דבר כזה דורש חלוקה! (טוב אני לא ההיתי מוכנה לזה אבל עדין כל עוד אני לא הרשמית (לצערי לא שזה -אפשרי/הגיוני/ שהוא יחשוב עלי כמו שאני עליו...) התגובה נכתבה בהשפעה של גל צחוק... ומאוד מושפעת מהגל...

m o r 1 0 2

New member
חח../images/Emo6.gif נכון רי'צי נראה כמו מליין רוסי../images/Emo3.gif

מושלמים

מה הוא עושה לי../images/Emo23.gif

אולי נעשה מפגש מעריצים? גם ככה עוד מעט החופש הגדול. ויש לי שאלה: אני אולי אוהבת את בון ג'ובי (במיוחד את ג'ון) כבר שנתיים וחצי (נראה לי, משיצא have a nice day) אבל אין לי אפילו לא דיסק אחד שלו. תיכננתי לעבוד בחופש ות מה שאני ארוויח ליקנות את כל הדיסקים שלו... כמה זה יעלה לי בערך?

../images/Emo110.gifוובכן....

הפורום מת, וצר לי להגיד שזו לא הבעיה שלי. עשיתי מצעד, פרסמתי אין ספור פעמים והכל לבד. אף אחד לא הציע עזרה, וגם כשחשבתי שמישהו מעוניין לעזור לי לפרסם - רק חשבתי.. אם ככה אתם מעריצים את הלהקה, אולי עדיף שתכתבו בפורום בהייד פארק.. למה צריך עוד פורום? לדעתי זו השפלה. סורי, אבל די נמאס לי לפרסם לבד ולהועיל איכשהו לבד. עם כל הכבוד, את השרשור תמונות שלך רק הנוכחים בפורום יראו [4 אנשים בערך]... את שלי אמרתי..

inbal287

New member
הפורום לא מת.

זה שלא נפתחים בו עשרה שרשורים ביום לא הופך אותו למת, הוא פשוט לא פעיל כמו פורומים אחרים. הפורום בתקופה יחסית טובה שלו לתקופות אחרות [ראי סוף 2006]... ברור שזו לא הבעיה שלך, זו הבעיה של כולנו. אני פשוט לא אוהבת את הטון הזה. כי בתכלס הבעיה העיקרית פה היא שעד שכבר מישהו עושה משהו אז אף אחד לא מגיב לו... מגיבים רק לשרשורי תמונות ואם כבר אז זה מה שחבל ולא שומדבר אחר. אמרתי לך המון פעמים שאני מאוד מעריכה את מה שאת עושה למען הפורום, אבל את צריכה לדעת שזו עבודה קשה... וזהו, צריך לדעת לעשות אותה למרות שלא מקבלים הרבה מזה.

גם אני לא אוהבת הרבה דברים

כמו למשל את העובדה שרק אני מנסה להראות לגולשי תפוז שיש פורום לבון ג'ובי.. ואת צודקת, לא נפתחים בו עשרה שרשורים.. שרשור אחד בשבוע - במקרה הטוב.

למעלה