הפורום מת

sapir aloud555

New member
תנ\י לי סיבה אחת

למה לא להרוג אותך ווירטואלית?????????!!!!!!!!!!!!!!!! הא?! בא לי להוציא עלייך את כל הכעס שיש לי ולכתוב פה כמה שיותר אבל לא. אני לא ארד לרמה של אנשים שאין להם חיים. את\ה חסר\ת חיים. חסר\ת חיים. למה בכלל לכתוב את זה פה?! הא שיהיה לך כמה שיותר עצוב כי הפורום נשאר! והוא ימשיך להישאר! אני לא רוצה לנבל את הפה על אנשים כמוך. מצידי את\ה לא קיימ\ת. ואם תכתוב\ תכתבי תגובה, אני לא אענה, את\ה לא מעניין אותי ולא מזיז לי בכלל. חסר\ת חיים שכמותך!

mali123

New member
אמרתי שאני לא אגיב אבל אני כן.

זאת אני SAPIR ALOUD555 שוב. איך את אומרת בכלל שזה פורום מגעיל? את מכירה את הלהקה? מה יש לך נגד הפורום? סום פרובלום? רצינית! יש לך בעיה גדולה! בת 45 כותבת לי שהפורום מגעיל, תמצאי לך חיים! אני מצטערת לומר לך, זה לא פורום בשבילך, ואיך יש לך בכלל זכות לכתוב את זה שזה פורום מגעיל?! לא רוצה כבר לראות את התגובות שלך, שתמצאי לך חיים אז תכתבי.

EdenLovesMartin

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אפילו לא שמתי לב שהיא בת 45... איזה מצחיק זה... באמת אין לך חיים? חחחחחחחחחחחחחח

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ידעתי שמשהו מוזר הולך, בדרך כלל מי שכותב שהוא שונא את האלאודיות הוא מעריץ של להקות אחרות שאין להם כרגע פורומים ונדבק לכאן כדי לומר שזה פורום מגעיל, ומתי ישימו על הלהקה שלו וכו' וכו', אבל זאת לא כתבה, אז החלטתי להסתכל בכרטיס האישי, והופ, זה לא אחת ששונאת את הלהקה זאת אחרת קצת מבוגרת שנכנסה לפורום שלנו כדי להציק... חחחחח..........

למעלה