הפורום מת:\

Darewolf

New member
הפורום מת:\

תביאו עוד אנשים!!! מיד. זונות, קידמה לזוז. שלושים שניות ועוד שלשה פה.

MetalSlider

New member
מת!?

הוא חיי ופעיל מאוד פשוט מרוב הצפות אתה לא רואה
בכל אופן אפשר לנסות להחיות... איזה עוד סוגי מטאל אתם שומעים?אם בכלל... ואם כן יש סוגים שאתם אוהבים יותר מפאוור?

הפורום חי וקיים...../images/Emo6.gif

בזמן האחרון יש "בצורת" בביקורות ובהמלצות, אחרי שהתחלנו יפה מאוד... חבל
אני אשתדל להעלות בימים הקרובים ביקורת על Hate Crew Deathroll של צ'ילדרן אוף בודום. בינתיים בואו נמשיך בקצב שהתחלנו בו, אחרי הכל, יש כאן מאגר לא רע בכלל של מידע... בואו נגיד שלגולשים חדשים יהיה הרבה מה לקרוא כאן בפינות השונות בפורום. רק להמשיך ככה...רק להמשיך ככה...רק להמשיך ככה...

Ocean Born

New member
ממ אני יכולה לנסות לבקר את נייטויש,

למרות שזה בטח יהיה סתם סיון שכל בולשיטי אבל לא משנה..
כבר התחלתי לכתוב חצי.. :|

Dark Muse

New member
children of bodom זה פוואר מטאל??

וואלה לא ידעתי... באמת נשמעים יותר טוב מ*** כמו poison the well (שנשמעים כמו סליפנוט בול רק ב slow motion)

Blind Idiot

New member
לצ'ילדרן...

יש הרבה מאפיינים של פאוור כמו מלודיה בנגינה וקצב מהיר... רק שהשירה (או ה-לא שירה :)) די קוטלת את זה כי זה מטה את הסגנון יותר לבלאק ודת'... אבל אני בכלל לא אוהב לסווג את המוסיקה, פשוט התחלתי להבין בזה בזמן האחרון :)

Super Icon

New member
אני נותנת הבטחה......

לכתוב מתישהו ביקורת אחת על גרייב דיגר ועוד אחת על הפרומו של lost horizon החדש דנדש שלי!!!

lilith7

New member
../images/Emo105.gifאז אני יכנע ללחץ חברתי

ויצטרף... אם כבר אני יספר לכם על מאורע חביב שקרה.. כל הנסיונות שלי לחנך את אחותי בת השמונה למוזיקה נכשלו. אבל היום תפסתי אותה במחשב שומעת קמלוט, ומבקשת ממני לצרוב לה דיסק שלהם. בת שמונה... תמון כאן פוטנציאל.

למעלה