הפורום מת...

חחחח כן אה?

מאז שנפתח הרשמי הוא ככה.. חבל שיש אנשים שחושבים שאי אפשר להיות ב2 פורומים במקביל ממש טימטום לדעתי

משה 102

New member
ספיר אני מסכים איתך ../images/Emo45.gif

אני נמצא יותר ברשמי אבל אם יש פה משהו מעניין אני גם מגיב. אני זוכר ששרית אמרה לי פעם באחד המפגשים שהיא ראתה את התגובות שלי בתפוז כאן בפורום

לא ממש נראלי

שלשרית יש עדיפויות מסויימת בנוגע לפורומים לא נראלי שכ"כ אכפת לה אם נהיה ב2 פורומים במקביל הרי בסופו של דבר שני הפורום האלה שלה ..

eynav br

New member
לא חשבת על לסגור אותו?

אין טעם שסתם יהיה פורום שרית חדד אם אין בו כלום

R o T e M18

New member
זה לא בכיוון שלי ../images/Emo70.gif

חבל שאנשים פה נעלמים, אני בטוח שניכנסם לפה אבל את יודעת לא פותחים שרשורים חדשים מעניינים ולא מגיבים.

eynav br

New member
כי גם שמעלים תמונות וכאלה עושים טובה שמגיבים

אז בשביל מה? אני מעלה ישר לפורום ברישמי.. שגם שם לא כולם מגיבים אבל לפחות יש תגובות... אני בכיף, אם בא לך ויש לך כוח לעלות את מה שהעלתי משם לפה אז אין שום בעיה.. כדי להחיות את הפורום, אבל אני יודעת שזה לא מה שיגרום לאנשים להתחיל להכנס לפה.

הבעיה היא

שאנשים חושבים שאם יכנסו לפה ו"יזניחו את הרשמי" זה יפגע בשרית ויראה כאילו הם לא אוהבים\מכבדים את שרית. תלכי כמה עמודים אחורה .. לא הרבה ותראי את כל הוויכוחים שהיו פה שבסופו של דבר גרמו לכך שכולם יעזבו פה

eynav br

New member
אני מעדיפה את הפורום הזה מהרישמי

אבל הכל פה מת אז התחלתי להכנס אליו, לפחות שהעלתי את התמונות והכל.

E l i a l o N

New member
צודקת. זה מה שתמיד כתבנו בפורום- תמיד...

אבל אף אחד לא הבין אותנו ותמיד התפתח ריב. כולם פה מושפעים אחד מהשני, ולא מסוגלים לקבל את העובדה שניתן לכתוב בשני פורומים.

נכון ו...

לדעתי צריך להיות בשניהם כי אכן שניהם לשרית חדד ובשניהם שרית נימצאת וקוראת מה שרושמים ואין שום שיכות לרישמי או לא רישמי בכללי שניהם לאותה זמרת אז ככה שלא ניראה לי שיש בעיה. וכמובן יש המום השפעה אנשים מושפעים מאחרים. אני אישית אוהב את שני הפורומים כי שניהם מוקדשים לשרית :)

liron162

New member
גמני נכנסת לכאן מדי פעם

אני לא מגיבה כאן כי אין על מה אבל אם יש אני מגיבה..

למעלה